OTA YHTEYTTÄ

09.07.2020

Kojan yritysvastuu sidosryhmien silmin

Millainen mielikuva Kojan sidosryhmillä on yrityksen onnistumisesta yritysvastuun eri osa-alueilla? Kojan Kiinteistöjen talotekniikkaratkaisujen myyntipäällikkö Matti Huvinen toteutti yritysvastuuteemasta kyselytutkimuksen keväällä 2020.

Lue lisää »

23.06.2020

Koja toteuttamassa terveempää tulevaisuutta Spektri Business Parkissa

Spektri Business Parkin uusi innovatiivinen energiankierrätysjärjestelmä laskee hiilijalanjälkeä 400 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosipäästöjen verran. Koja hoitaa hankkeen toteutussuunnittelun sekä kohteessa tehtävät työt.

Lue lisää »

01.04.2020

Data synnyttää kiinteistöalalle uutta liiketoimintaa

Kun tehdään energiaälykäs kiinteistö ja huomioidaan rakennuksen hiilikädenjälki, voidaan samalla luoda kiinteistönomistajille lisäarvoa sekä käyttäjille optimaaliset työskentely- ja asumisolosuhteet.

Lue lisää »

25.03.2020

Koja mukana edistämässä hiilineutraalimpaa tulevaisuutta

Koja on osaamisellaan ilmastonmuutoksen hillinnän ytimessä. Asiakkaiden ympäristön kuormituksen pienentämisessä avainasemassa on järjestelmien ja laitteiden energiatehokkuuden parantaminen niin uusissa kuin olemassa olevissa kohteissa.

Lue lisää »

25.03.2020

KOJAN SAVUKAASUPUHALTIMET MAAILMAN SUURIMPAAN BIOKATTILAAN

Kööpenhaminan tavoitteena on olla maailman ensimmäinen hiilineutraali pääkaupunki vuoteen 2025 mennessä. HOFOR on Tanskan suurin kunnallinen vesi- ja energiayhtiö, jonka uusi biovoimalaitos hyödyntää myös Kojan osaamista.

Lue lisää »

05.02.2020

Pakollinen energiakatselmus palveluna Kojalta

Rakennusten energiatehokkuuden kehittäminen on ympäristömme näkökulmasta tärkeimpiä asioita. Kojan pätevöitynyt katselmoija toteuttaa energiatehokkuuslain mukaiset katselmukset ammattitaidolla.

Lue lisää »
Kojalta uusi huipputason tieteellinen julkaisu

22.01.2020

Kojalta uusi huipputason tieteellinen julkaisu

Kojan tohtorikoulutettava Turo Välikangas on saanut valmiiksi yhteistyössä Aalto-yliopiston, Aalborgin yliopiston sekä Tampereen yliopiston kanssa huipputason artikkelin, joka julkaistiin International Journal of Heat & Mass Transfer -julkaisussa alkuvuodesta 2020.

Uusia ominaisuuksia Future®++ Mitoitusohjelmassa

16.01.2020

Uusia ominaisuuksia Future®++ Mitoitusohjelmassa

Future®++ Mitoitusohjelmasta on saatavana päivitetty versio, jossa Future® tuotesarjan puhaltimet on päivitetty uuteen teknologiaan. Lataa uudistettu ohjelma ja ota käyttöösi uudet ominasuudet!

Future® S tuotesarja ladattavissa suunnitteluohjelmiin

09.01.2020

Future® S tuotesarja ladattavissa suunnitteluohjelmiin

Suunnittelutyön helpottamiseksi Future® S tuotesarja on nyt ladattavissa MagiCAD Revit ja AutoCAD -suunnitteluohjelmissa. Mallit ovat saatavilla kaikkien suunnitteluohjelmien käyttöön MagiCAD Cloud -tietomallikirjastosta ja ne on integroitu myös Kojan omaan Future® S Mitoitusohjelmaan.

Opiskelijasta Kojalaiseksi

13.12.2019

Opiskelijasta Kojalaiseksi

Tampereen ammattikorkeakoulussa talotekniikan alaa opiskelleet Joonas Kallinki ja Jan-Sebastian Brandt ovat siirtyneet sujuvasti opinnoista työelämään Kojalle.

Kaksi vahvaa suomalaista ilmastointialan yritystä yhdistävät voimansa

29.05.2019

Kaksi vahvaa suomalaista ilmastointialan yritystä yhdistävät voimansa

Koja-Yhtiöt Oy konserni on ostanut 31.5.2019 Chiller Oy konsernin. Yhdistämällä teknologiaosaamista pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin.

Tapahtumat

30.09.2020 Pohjoinen Teollisuus 2020

Pohjoinen Teollisuus, 30.9.-1.10.2020, Oulu

07.10.2020 Finnbuild 2020

Finnbuild, 7.-9.10.2020, Messukeskus Helsinki

Avoimet työpaikat

Klikkaa lisätietoja alla olevista avoimista työpaikoista.

Lähetä avoin hakemus

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita energisistä ja motivoituneista osaajista. Mikäli Koja kiinnostaa sinua tulevaisuuden työnantajana, lähetä meille avoin hakemus ja kerro osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

TÄYTÄ HAKEMUS »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE