OTA YHTEYTTÄ

14.06.2024

Viimeistelyn toimintojen tehostaminen parantaa tuottavuutta, työturvallisuutta ja ergonomiaa

Koja Group on investoinut nykyaikaiseen tuotantoon ja teknologiaan. Tampereen puhallintehtaalla yhtenä osana kehityskokonaisuutta on panostettu viimeistelytoimintojen tehostamiseen, ja erityisesti levykappaleiden leikkuunjälkeisen purseenpoiston ja reunanpyöristyksen tarpeisiin.

Lue lisää »

03.06.2024

Joonas Lius on nimitetty Euroventin hallitukseen

Toukokuun 2024 lopussa pidetyssä Euroventin vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus seuraavalle kolmen vuoden toimintakaudelle. Suomalaista Koja Groupia edustava Joonas Lius nimitettiin hallitukseen jäseneksi.

Lue lisää »

28.05.2024

Koja Group esillä Perheyritysten liiton kevätseminaarissa

Koja Group osallistui toukokuussa Perheyritysten liiton kevätseminaariin, jonka teemana oli "Osaava tiimi, vahva perheyritys". Nokia Arenan upeissa puitteissa Koja Groupia edustivat Marine-toimialan liiketoimintajohtaja Vesa Aalto ja jatkajasukupolven edustaja Pinja Aalto, jotka nousivat lavalle jakamaan näkemyksiään.

Lue lisää »

24.05.2024

Kojan innovatiiviset teollisuustuotteet esillä teollisuuden teknologiapäivillä

Koja on tiivistänyt yhteistyötä teollisuuden avainasiakkaiden kanssa koulutuskokonaisuuksien kautta. Valmetin asiantuntijoille järjestettiin toukokuun 2024 lopulla Kojalla Tampereella teknologiapäivä, jonka aikana jaettiin tietoutta niin Kojan teollisuustoimialan tuote- ja palveluvalikoimasta kuin viimeisimmistä kehitysaskelista.

Lue lisää »

03.04.2024

Uusi Future H -tuotesarja kiinteistöjen ilmanvaihtoon

Future® H on Kojan uusi vaakalähtoisten ilmanvaihtokoneiden tuotesarja, jonka koneet toimitetaan esivalmistettuina lohkoina sähkö- ja automaatiovarusteluineen. Tuotesarja on integroitu Kojan omaan käyttäjäystävälliseen mitoitusohjelmaan Future S -tuotesarjan rinnalle.

Lue lisää »

26.01.2024

Kojan uusi tehdas avataan Jalasjärvellä

Uusi, hiilineutraalia rakentamista edustava tehdasrakennus hyödyntää uusiutuvia energiamuotoja sekä konsernin uutta Wave-automaatiojärjestelmää, jonka ytimessä toimii älykäs energia-asema. Tehtaan avajaisia vietetään nauhan leikkaamisen merkeissä tammikuun lopussa.

Lue lisää »

26.01.2024

Vihreä siirtymä kulkee globaaleilta asiakkailta tamperelaisen Kojan tuotantoon

”Vihreä siirtymä kumpuaa asiakkaiden strategioista meidän projekteihimme”. Teknologiateollisuus julkaisi Koja-yhtiöistä yritystarinan, jossa kerrotaan kansainvälisestä toiminnastamme.

Lue lisää »

29.11.2023

Icon of the Seas on varustettu Kojan ilmanvaihtokoneilla

Maailman suurin risteilijä, Icon of the Seas, on merkittävä askel kohti kestävämpää risteilymatkustamista. Meyer Turun telakalla rakennettu alus on luovutettu Royal Caribbean International -varustamolle marraskuun 2023 lopussa. Koja on toimittanut risteilijälle asiakkaan tarpeiden mukaan suunnitellut ilmanvaihtokoneet.

Lue lisää »
Jalasjärven uusi tehdas käyttöönottovaiheessa

09.01.2024

Jalasjärven uusi tehdas käyttöönottovaiheessa

Koja Oy:n uusi tehdas Jalasjärvellä on saavuttanut käyttöönottovaiheen. Tuotannon muutto on loppusuoralla ja koneasennukset ovat parhaillaan meneillään. Ensimmäisiä tuotantovaiheita uudessa tehtaassa on jo käynnistetty.
 

Oppilaitosyhteistyöllä Koja Groupin toiminta tutuksi talotekniikan opiskelijoille

30.10.2023

Oppilaitosyhteistyöllä Koja Groupin toiminta tutuksi talotekniikan opiskelijoille

Yhteistyö oppilaitosten kanssa eri muodoissaan on merkittävä väylä tuoda yrityksen toimintaa tutummaksi opiskelijoille jo opintojen aikana. Talotekniikkaa opettaville ammattikorkeakouluille on suunniteltu oma yhteistyömalli säännöllisiin ja jatkuviin käytäntöihin.

Uusi materiaalitekniikka tuo turvaa ja energiatehokkuutta Pilkington Automotiven lasitehtaalla

13.09.2023

Uusi materiaalitekniikka tuo turvaa ja energiatehokkuutta Pilkington Automotiven lasitehtaalla

Kojan uusi innovaatio – rakenteeltaan väsymätön hiilikuitusiipipyörä – pääsi tositoimiin, kun Pilkington Automotive Finland Oy otti sen käyttöönsä lasinkarkaisulinjallaan. Siipipyörien vaihtamisen odotetaan vähentävän puhallinrikkoja ja lisäävän samalla turvallisuutta ja energiatehokkuutta karkaisuprosessiin.

Tapahtumat

30.09.2024 GlassBuild America

Dallas, Texas, 30.9.-2.10.2024

08.10.2024 FinnBuild

Helsingin Messukeskus, 8.-10.10.2024

22.10.2024 glasstec

Messe Düsseldorf, Germany, 22.-25.10.2024 

Avoimet työpaikat

Klikkaa lisätietoja alla olevista avoimista työpaikoista.

Uutisarkisto

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE