OTA YHTEYTTÄ

16.09.2022

Koja-yhtiöiden pitkäjänteinen ote tuo työntekijöille pysyvyyttä ja mahdollisuuksia kasvaa

Perheomisteisuus näkyy Koja-yhtiöillä läpinäkyvyytenä, pitkäjänteisyytenä ja nopeana päätöksentekokykynä. Millaisia työmahdollisuuksia Koja-yhtiöt tarjoavat?

Lue lisää »

15.09.2022

Koja on käynnistänyt Venäjän liiketoiminnan likvidointiprosessin

Koja keskeytti Venäjän toiminnot välittömästi Venäjän Ukrainaan kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen. Yhtiö on käynnistänyt likvidoinnin valmistelut ja prosessi tehdään paikallinen henkilöstö, asiakkaat ja lainsäädäntö huomioiden.

Lue lisää »

01.09.2022

Koja investoi kotimaiseen tuotantoon Jalasjärvellä

Kojan Jalasjärven toimintaan tehdään merkittäviä investointeja, jotka sisältävät uuden tehdasrakennuksen lisäksi useiden miljoonien investoinnit koneisiin ja laitteisiin sekä tuotannon automatisointiin. Kojan kasvustrategian mukaisesti Jalasjärven tuotannon volyymiä kasvatetaan 20-30 % tämän vuoden tasosta vuoteen 2025 mennessä. 

Lue lisää »

06.07.2022

Kojan ja Entosin yhteistyöstä syntyy entistä älykkäämpiä huippuimureita

Koja on tehnyt yhteistyöpilotin edistyksellisiä LVIS-rakennusautomaatiopalveluja suunnittelevan ja toteuttavan Entos Oy:n kanssa.

Lue lisää »

31.05.2022

Koja suunnannäyttäjä elinkaaren aikaisten ympäristövaikutusten vertailussa

Kojalla on toteutettu organisaatiotason päästölaskentaa, jonka ohella laskettiin ilmanvaihtokoneiden aiheuttaman hiilijalanjäljen suuruus. Koja on ensimmäisenä laitetoimittajana myös tuonut ilmanvaihtokoneiden mitoitusohjelmaan mahdollisuuden laskea ja vertailla koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset (LCA, Life Cycle Assessment) aina valmistuksesta alkaen. 

Lue lisää »

24.05.2022

Koja rantautuu Indonesiaan

Koja Oy ja Nordic Ventures Pte. Ltd ovat sopineet yhteistyön käynnistämisestä, pääkohteenaan Indonesian markkinoiden teollisuuslaitokset. Indonesiaan ovat keskittyneet Aasian suurimmat biojalostuslaitokset, joissa on merkittävä määrä Kojan valmistamia teollisuuspuhaltimia. Nordic Ventures tulee toimimaan Koja Teollisuusratkaisujen paikallisena edustajana.

Lue lisää »

13.05.2022

Kojan LTO-osaaminen näkyvästi esillä Lantmännen Agron energiansäästöinvestoinnissa

Lantmännen Agro Oy on viemässä Kouvolassa ja Ylivieskassa sijaitsevien rehutehtaidensa energiatehokkuuden kokonaan uudelle tasolle. Kojan Industrial Next -kokonaispalvelun avulla rehunvalmistusprosessin jäähdytysolosuhteet voidaan pitää optimaalisina ja syntyvä hukkalämpö saadaan kerättyä talteen ja sitä kautta hyötykäyttöön. 

Lue lisää »

15.03.2022

Kojan laatu loistaa Tampereen Kannen rakennuskokonaisuudessa (Nokia Arena)

Kannen laaja rakennusurakkakokonaisuus on ollut valtava investointi Tampereen kaupungille. Laajaa medianäkyvyyttä saanut rakennuskokonaisuus kattaa paitsi rautatien päälle rakennetun kannen myös sen päälle nousevat rakennukset: Nokia Arenan, harjoitushallin, Lapland Hotels Arena -hotellin, Casino Tampereen, sekä modernia mukavuutta tarjoavat Topaasi- ja Kruunu-asuin- ja toimistorakennukset.

Lue lisää »
LCC on nyt LCA – Kojan Future®++ mitoitusohjelma on uudistettu

13.05.2022

LCC on nyt LCA – Kojan Future®++ mitoitusohjelma on uudistettu

Koja on ensimmäisenä laitetoimittajana tuonut ilmanvaihtokoneiden mitoitusohjelmaan mahdollisuuden laskea ja vertailla koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset (LCA, Life Cycle Assessment) aina valmistuksesta asti. Kojan uudistettu Future®++ mitoitusohjelma tarjoaa runsaasti LVI-suunnittelijaa helpottavia ominaisuuksia.

Kojan koneet tuotetaan ilmastoystävällisellä sähköllä

31.03.2022

Kojan koneet tuotetaan ilmastoystävällisellä sähköllä

Ilmastoystävällinen sähkö tukee kestävämpää energiantuotantoa ja perustuu uusiutuvien energialähteiden käyttöön fossiilisten polttoaineiden ja uusiutumattomien energianlähteiden sijaan. Tietoinen sähkön alkuperän valinta tukee Kojan kestävän kehityksen työtä.

Puhaltimen modernisaatiolla käyttövarmuutta toimintaan

30.03.2022

Puhaltimen modernisaatiolla käyttövarmuutta toimintaan

Luotettavuus ja käytettävyys ovat avainasemassa kovassa käytössä olevien teollisuuden puhaltimien toiminnassa. Finnsementti Oy:n yhteistyökumppaniksi puhaltimen modernisaatioon valikoitui Koja Oy.

Sertifioidusti kestävämpää energiankäyttöä

24.02.2022

Sertifioidusti kestävämpää energiankäyttöä

Koja on saanut energianhallintajärjestelmästandardin ISO 50001 mukaisen sertifikaatin. DNV:n myöntämä sertifiointi tukee Kojan toimintaa luotettavana kumppanina vastuullisemman huomisen puolesta. 

Koja kestävän kehityksen tiellä – Ymmärrystä ympäristövaikutuksista päästölaskennan avulla

28.01.2022

Koja kestävän kehityksen tiellä – Ymmärrystä ympäristövaikutuksista päästölaskennan avulla

Kojan toimintaa ja ratkaisuja pyritään kehittämään kestävää kehitystä tukien. Tiedon ja ymmärryksen lisäämiseksi Kojalla on toteutettu organisaatiotason päästölaskentaa ja laskettu valittujen tuotteiden aiheuttaman hiilijalanjäljen suuruus. 

Tapahtumat

04.10.2022 FinnBuild 2022

Messukeskus, Helsinki, 4.-6.10.2022

25.10.2022 Energia 2022

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, 25.-27.10.2022

29.11.2022 ENLIT Europe 2022

Frankfurt, Germany, 29.11.-1.12.2022

Lähetä avoin hakemus

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita energisistä ja motivoituneista osaajista. Mikäli Koja kiinnostaa sinua tulevaisuuden työnantajana, lähetä meille avoin hakemus ja kerro osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

TÄYTÄ HAKEMUS »

Uutisarkisto

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE