OTA YHTEYTTÄ

24.05.2022

Koja rantautuu Indonesiaan

Koja Oy ja Nordic Ventures Pte. Ltd ovat sopineet yhteistyön käynnistämisestä, pääkohteenaan Indonesian markkinoiden teollisuuslaitokset. Indonesiaan ovat keskittyneet Aasian suurimmat biojalostuslaitokset, joissa on merkittävä määrä Kojan valmistamia teollisuuspuhaltimia. Nordic Ventures tulee toimimaan Koja Teollisuusratkaisujen paikallisena edustajana.

Lue lisää »

13.05.2022

Kojan LTO-osaaminen näkyvästi esillä Lantmännen Agron energiansäästöinvestoinnissa

Lantmännen Agro Oy on viemässä Kouvolassa ja Ylivieskassa sijaitsevien rehutehtaidensa energiatehokkuuden kokonaan uudelle tasolle. Kojan Industrial Next -kokonaispalvelun avulla rehunvalmistusprosessin jäähdytysolosuhteet voidaan pitää optimaalisina ja syntyvä hukkalämpö saadaan kerättyä talteen ja sitä kautta hyötykäyttöön. 

Lue lisää »

13.05.2022

LCC on nyt LCA – Laske elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset

Koja on ensimmäisenä laitetoimittajana tuonut ilmanvaihtokoneiden mitoitusohjelmaan mahdollisuuden laskea ja vertailla koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset (LCA, Life Cycle Assessment) aina valmistuksesta asti. Kojan uudistettu Future®++ mitoitusohjelma tarjoaa runsaasti LVI-suunnittelijaa helpottavia ominaisuuksia.

Lue lisää »

31.03.2022

Kojan koneet tuotetaan ilmastoystävällisellä sähköllä

Ilmastoystävällinen sähkö tukee kestävämpää energiantuotantoa ja perustuu uusiutuvien energialähteiden käyttöön fossiilisten polttoaineiden ja uusiutumattomien energianlähteiden sijaan. Tietoinen sähkön alkuperän valinta tukee Kojan kestävän kehityksen työtä.

Lue lisää »

15.03.2022

Kojan laatu loistaa Tampereen Kannen rakennuskokonaisuudessa (Nokia Arena)

Kannen laaja rakennusurakkakokonaisuus on ollut valtava investointi Tampereen kaupungille. Laajaa medianäkyvyyttä saanut rakennuskokonaisuus kattaa paitsi rautatien päälle rakennetun kannen myös sen päälle nousevat rakennukset: Nokia Arenan, harjoitushallin, Lapland Hotels Arena -hotellin, Casino Tampereen, sekä modernia mukavuutta tarjoavat Topaasi- ja Kruunu-asuin- ja toimistorakennukset.

Lue lisää »

24.02.2022

Sertifioidusti kestävämpää energiankäyttöä

Koja on saanut energianhallintajärjestelmästandardin ISO 50001 mukaisen sertifikaatin. DNV:n myöntämä sertifiointi tukee Kojan toimintaa luotettavana kumppanina vastuullisemman huomisen puolesta. 

Lue lisää »

28.01.2022

Koja kestävän kehityksen tiellä – Ymmärrystä ympäristövaikutuksista päästölaskennan avulla

Kojan toimintaa ja ratkaisuja pyritään kehittämään kestävää kehitystä tukien. Tiedon ja ymmärryksen lisäämiseksi Kojalla on toteutettu organisaatiotason päästölaskentaa ja laskettu valittujen tuotteiden aiheuttaman hiilijalanjäljen suuruus. 

Lue lisää »
Puhaltimen modernisaatiolla käyttövarmuutta toimintaan

30.03.2022

Puhaltimen modernisaatiolla käyttövarmuutta toimintaan

Luotettavuus ja käytettävyys ovat avainasemassa kovassa käytössä olevien teollisuuden puhaltimien toiminnassa. Finnsementti Oy:n yhteistyökumppaniksi puhaltimen modernisaatioon valikoitui Koja Oy.

Koja-yhtiöiden jäähdytysliiketoiminta keskitetään Chiller Oy:lle 1.1.2022 alkaen

07.12.2021

Koja-yhtiöiden jäähdytysliiketoiminta keskitetään Chiller Oy:lle 1.1.2022 alkaen

Koja-Yhtiöt Oy -konsernin jäähdytysliiketoiminta keskitetään Chiller Oy:lle 1.1.2022 alkaen. Keskittämisen kautta pyritään selkeyttämään konsernin tarjoamia palveluja asiakaslähtöisesti ja Chiller tulee toimimaan koko konsernin jäähdytysliiketoiminnan asiantuntijana.

Maailman suurin risteilylaiva toimitettu Kojan ilmastoinnilla

05.11.2021

Maailman suurin risteilylaiva toimitettu Kojan ilmastoinnilla

Koja on suunnitellut ja toimittanut ilmastoinnin maailman suurimpaan risteilylaivaan. Royal Caribbean Internationalin laivastoon kuuluva Wonder of the Seas on lähtenyt telakalta marraskuun alussa.

Suomen sairaalat luottavat Kojaan

12.10.2021

Suomen sairaalat luottavat Kojaan

Monissa Suomen sairaaloissa ilma pysyy puhtaana ja raikkaana Kojan älykkäillä ja energiatehokkailla ilmankäsittelyratkaisuilla, jotka soveltuvat niin uudisrakentamis- kuin saneerauskohteisiin.

Yhteistyöllä ja täsmätuotteilla loistotuloksiin

06.10.2021

Yhteistyöllä ja täsmätuotteilla loistotuloksiin

Kojalle on ensiarvoisen tärkeää paitsi kehittää korkealaatuisia tuotteita ja palveluja myös panostaa tiiviiseen ja hedelmälliseen yhteistyöhön kumppaneidensa kanssa. Yksi loistavasti toimivista kumppanuuksista on ollut yhteistyö Kojan ja Kakola Yhtiöt Oy:n välillä. Yhteisenä projektina oli kulttuurihistoriallisesti merkittävän Turun Kakolan alueen saneeraustyö.

Koja mukana Teollisuusmuseon näyttelyssä

18.06.2021

Koja mukana Teollisuusmuseon näyttelyssä

Työväenmuseo Werstaan yhteyteen on avattu Teollisuusmuseo, joka kertoo tamperelaisen teollisuuden kaksisataavuotisen tarinan osana maailmanlaajuista teollista vallankumousta.

Tapahtumat

31.05.2022 Sairaalatekniikan päivät 2022

Sibeliustalo, Lahti, 31.5-1.6.2022

04.10.2022 FinnBuild 2022

Messukeskus, Helsinki, 4.-6.10.2022

25.10.2022 Energia 2022

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, 25.-27.10.2022

29.11.2022 ENLIT Europe 2022

Frankfurt, Germany, 29.11.-1.12.2022

Lähetä avoin hakemus

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita energisistä ja motivoituneista osaajista. Mikäli Koja kiinnostaa sinua tulevaisuuden työnantajana, lähetä meille avoin hakemus ja kerro osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

TÄYTÄ HAKEMUS »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE