OTA YHTEYTTÄ

13.09.2023

Uusi materiaalitekniikka tuo turvaa ja energiatehokkuutta Pilkington Automotiven lasitehtaalla

Kojan uusi innovaatio – rakenteeltaan väsymätön hiilikuitusiipipyörä – pääsi tositoimiin, kun Pilkington Automotive Finland Oy otti sen käyttöönsä lasinkarkaisulinjallaan. Siipipyörien vaihtamisen odotetaan vähentävän puhallinrikkoja ja lisäävän samalla turvallisuutta ja energiatehokkuutta karkaisuprosessiin.

Lue lisää »

06.09.2023

Harjannostajaisia juhlittiin Jalasjärvellä hyvällä fiiliksellä

Jalasjärven tehdaslaajennuksen harjannostajaisia juhlittiin elokuun 2023 lopulla uuden tehtaan tiloissa henkilöstön ja kutsuvieraiden voimin. 

Lue lisää »

30.08.2023

Ranta-Tampellankatu 10 – Helppoutta valmiin iv-kokonaisuuden toimituksella

Koja toimitti Tampereen Ranta-Tampellassa sijaitsevaan kerrostalokiinteistöön Future® 1509 -ilmanvaihtokoneen valmiiksi kasattuna ja testattuna kokonaisuutena. Valmiin kokonaisuuden toimituksella voidaan helpottaa työmaan projektinhallintaa, logistiikkaa ja nopeuttaa aikataulua.

Lue lisää »

24.08.2023

Kojan tehdaslaajennus Jalasjärvellä on edennyt aikataulussa

Kojan Jalasjärven toimintaan tehdään merkittäviä investointeja, jotka sisältävät uuden tehdasrakennuksen lisäksi useiden miljoonien investoinnit koneisiin ja laitteisiin sekä tuotannon automatisointiin.

Lue lisää »

16.08.2023

Koja Group liittyy Euroventin jäseneksi

Koja Group on liittynyt kesäkuussa 2023 viralliseksi Eurovent-jäseneksi. Euroventiin kuuluu yli 1000 organisaatiota sisältäen pääosin pieniä ja keskisuuria valmistukseen keskittyviä yrityksiä.

Lue lisää »

21.06.2023

Tietoutta Kojan teollisuustuotteista asiakaspäivillä

Koja tiivistää yhteistyötä asiakkaiden kanssa teollisuuspuolella järjestämällä avainasiakkailleen laajan koulutuskokonaisuuden, joka sisältää tietoutta niin toimialan tuote- ja palveluvalikoimasta kuin uusimmista kehitysaskelistakin. Käsiteltävissä teemoissa keskeisessä roolissa on teollisuustuotteiden yhteensovittaminen asiakkaan sovelluksiin. 

Lue lisää »

03.05.2023

Chiller Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 5.5.2023

Chiller Oy:n toimitusjohtaja Pekka Salmi on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin elämässään. Yhtiön hallitus on nimittänyt Chiller Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi DI Joonas Liuksen 5.5.2023 alkaen.

Lue lisää »
Uusien teknologioiden kehitystä simuloinnilla

27.04.2023

Uusien teknologioiden kehitystä simuloinnilla

VTT:n koordinoimassa GECFD-tutkimushankkeessa luodaan avoin simulaatio- ja yhteistyöalusta vihreiden polttoaineiden vaatimien uusien teknologioiden kehitykseen ja niiden käytön digitaaliseen mallintamiseen. Koja on mukana hankkeessa yhtenä teollisuuspartnerina.

Enemmän mukavuutta vähemmällä energialla

18.04.2023

Enemmän mukavuutta vähemmällä energialla

Internal Maritime Organizationin standardien mukaan kasvihuonekaasupäästöjä on vähennettävä vähintään puolella vuoden 2008 keskiarvoista ennen vuotta 2050. Ilmankäsittelyn pioneerina Koja keskittyy erityisesti energiatehokkuuteen tukeakseen varustamoja IMO:n tavoitteiden saavuttamisessa.

Vertikaaliviljelylaitos optimoi ekologisuuden kierrättämällä energiaa

06.04.2023

Vertikaaliviljelylaitos optimoi ekologisuuden kierrättämällä energiaa

Suomalaisen Netled Oy:n valmistama vertikaaliviljelylaitos optimoi ekologisuuden kierrättämällä energiaa. Vertikaaliviljelylaitoksen ilmankäsittely- ja jäähdytysratkaisu ylläpitää optimaalisia viljelyolosuhteita ympäri vuoden.

Avoimet työpaikat

Klikkaa lisätietoja alla olevista avoimista työpaikoista.

Uutisarkisto

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE