OTA YHTEYTTÄ

03.05.2023

Chiller Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 5.5.2023

Chiller Oy:n toimitusjohtaja Pekka Salmi on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin elämässään. Yhtiön hallitus on nimittänyt Chiller Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi DI Joonas Liuksen 5.5.2023 alkaen.

Lue lisää »

27.04.2023

Uusien teknologioiden kehitystä simuloinnilla

VTT:n koordinoimassa GECFD-tutkimushankkeessa luodaan avoin simulaatio- ja yhteistyöalusta vihreiden polttoaineiden vaatimien uusien teknologioiden kehitykseen ja niiden käytön digitaaliseen mallintamiseen. Koja on mukana hankkeessa yhtenä teollisuuspartnerina.

Lue lisää »

18.04.2023

Enemmän mukavuutta vähemmällä energialla

Internal Maritime Organizationin standardien mukaan kasvihuonekaasupäästöjä on vähennettävä vähintään puolella vuoden 2008 keskiarvoista ennen vuotta 2050. Ilmankäsittelyn pioneerina Koja keskittyy erityisesti energiatehokkuuteen tukeakseen varustamoja IMO:n tavoitteiden saavuttamisessa.

Lue lisää »

06.04.2023

Vertikaaliviljelylaitos optimoi ekologisuuden kierrättämällä energiaa

Suomalaisen Netled Oy:n valmistama vertikaaliviljelylaitos optimoi ekologisuuden kierrättämällä energiaa. Vertikaaliviljelylaitoksen ilmankäsittely- ja jäähdytysratkaisu ylläpitää optimaalisia viljelyolosuhteita ympäri vuoden.

Lue lisää »

05.04.2023

Koja ja Flowplus aloittavat laajan yhteistyön puhaltimien tarkastuksissa, modernisoinneissa sekä huolloissa ja asennuksissa

Koja Teollisuusratkaisut ja Flowplus ovat sopineet yhteistyöstä teollisuuspuhaltimien tarkastus-, huolto-, modernisaatio- ja asennustoimintaa koskien. Kumppanuudessa yhdistyvät Kojan vahva tekninen osaaminen ja kokemus puhaltimista sekä Flowplussan mittaustekniikan asiantuntijuus ja laaja maantieteellinen toimipisteverkosto.

Lue lisää »

30.03.2023

Muutoksia Kojan hallitusten kokoonpanoissa

Koja-Yhtiöt Oy:n ja Koja Oy:n hallitustyöstä ovat jääneet pois maaliskuussa 2023 pitkäaikaiset hallituksen jäsenet Jorma Aalto ja Petri Olkinuora. Huhtikuussa Kojan hallituksiin liittyy uusina jäseninä DI ja KTM Tommi Pettersson sekä DI Riku Riikonen. Lisäksi hallituksiin tulee osallistumaan myös omistajasuvun edustajia tarkkailijajäseninä. 

Lue lisää »

16.03.2023

Koja Teollisuusratkaisut rantautuu Etelä-Amerikkaan

Koja Teollisuusratkaisut on solminut agentuurisopimuksen brasilialaisen Aracati Ltda:n kanssa, joka tulee toimimaan Kojan paikallisena edustajana Etelä-Amerikan alueella tarjoten kansainvälisille asiakkaille ensimmäisen palvelukontaktin ja paikallisen tuntemuksen yhdistettynä Kojan vankkaan tekniseen osaamiseen.

Lue lisää »

23.02.2023

Future®++ Mitoitusohjelma on päivitetty

Monipuolisella Future®++ Mitoitusohjelmalla mitoitat helposti tuotevaatimukset täyttävän ilmanvaihtokoneen, jossa jokainen komponentti on optimoitu vastaamaan projektin tarpeita. Myös hiilijalanjälki on huomioitu elinkaarilaskennassa. Ota uusi versio käyttöösi jo tänään!

Lue lisää »
Valmet ja Koja aloittavat teollisen internetin ekosysteemiyhteistyön käytön ja kunnossapidon tehostamiseksi energian tuotannossa

16.12.2022

Valmet ja Koja aloittavat teollisen internetin ekosysteemiyhteistyön käytön ja kunnossapidon tehostamiseksi energian tuotannossa

Valmet ja Koja ovat aloittaneet teollisen internetin ekosysteemiyhteistyön. Digitalisaatioratkaisut ja datapohjaiset palvelut mahdollistavat voimalaitosten prosessien optimoinnin yhdistämällä sekä Valmetin että Kojan koneista saatavaa tietoa.

Koja-yhtiöiden pitkäjänteinen ote tuo työntekijöille pysyvyyttä ja mahdollisuuksia kasvaa

16.09.2022

Koja-yhtiöiden pitkäjänteinen ote tuo työntekijöille pysyvyyttä ja mahdollisuuksia kasvaa

Perheomisteisuus näkyy Koja-yhtiöillä läpinäkyvyytenä, pitkäjänteisyytenä ja nopeana päätöksentekokykynä. Millaisia työmahdollisuuksia Koja-yhtiöt tarjoavat?

Koja suunnannäyttäjä elinkaaren aikaisten ympäristövaikutusten vertailussa

31.05.2022

Koja suunnannäyttäjä elinkaaren aikaisten ympäristövaikutusten vertailussa

Kojalla on toteutettu organisaatiotason päästölaskentaa, jonka ohella laskettiin ilmanvaihtokoneiden aiheuttaman hiilijalanjäljen suuruus. Koja on ensimmäisenä laitetoimittajana myös tuonut ilmanvaihtokoneiden mitoitusohjelmaan mahdollisuuden laskea ja vertailla koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset (LCA, Life Cycle Assessment) aina valmistuksesta alkaen. 

Avoimet työpaikat

Klikkaa lisätietoja alla olevista avoimista työpaikoista.

Uutisarkisto

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE