OTA YHTEYTTÄ

24.5.2022

Koja rantautuu indonesiaan

Koja Oy ja Nordic Ventures Pte. Ltd ovat sopineet yhteistyön käynnistämisestä, pääkohteenaan Indonesian markkinoiden teollisuuslaitokset. Indonesiaan ovat keskittyneet Aasian suurimmat biojalostuslaitokset, joissa on merkittävä määrä Kojan valmistamia teollisuuspuhaltimia. Nordic Ventures tulee toimimaan Koja Teollisuusratkaisujen paikallisena edustajana Kojan kannalta tärkeässä markkinassa. 

Yhteistyö mahdollistaa kansainvälisille asiakkaille nopean ja sujuvan palvelun paikallisella tuntemuksella ja Kojan vankalla teknisellä osaamisella. Nordic Ventures tukee Kojaa myyntiprosessissa tarjoten ensimmäisen yhteyden asiakkaaseen paikallisen henkilön kautta – kieli, kulttuuri ja aika huomioiden. 

Koja tuo yhtälöön teknisen osaamisen kouluttamalla site-osaajia Kojan teollisuustuotteet ja -teknologiat tunteviksi prosessipuhaltimien asiantuntijoiksi, jotka perehdytysjakson jälkeen voivat toimia paikallisesti Aasian teollisuuslaitoksissa. 

– Kojan ja Nordic Venturesin yhteistyö on merkittävä steppi Kojan Aasiaan suuntautuvan liiketoiminnan vahvistamisessa. Perinteisen service-toiminnan ohella, uusi yhteistyö ja Kojan erityisosaaminen mahdollistavat tässä tärkeässä markkinassa erilaiset elinkaaripäivitykset, joissa päämääränä ovat päästöjen alentaminen sekä turvallisuuden ja käyttövarmuuden lisääminen, kertoo Koja Teollisuusratkaisujen liiketoimintajohtaja Pasi Lähteinen.

OTA YHTEYTTÄ

Kojan asiantuntijat ovat valmiina auttamaan.

processfans(at)koja.fi

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE