OTA YHTEYTTÄ

OPTIMOI ILMAMÄÄRÄMITTAUS JO SUUNNITTELUVAIHEESSA

Kojan asiantuntijat ovat luoneet asiakkaiden käytettäväksi mitoitus- ja etävalvontaohjelmat. Mitoitusohjelmilla tuhansien eri vaihtoehtojen vertailu on vaivatonta ja optimaalinen ilmamäärämittaus ja koko ilmankäsittelyratkaisu syntyvät kätevästi. Etäseurannalla puolestaan voit valvoa ja hallita laitteita reaaliaikaisesti. Ennakoimalla ja suunnittelemalla pidät tulevaisuuden elinkaarikustannukset kurissa. Tukea ja konsultaatiota ohjelmien käyttöön saat tarvittaessa Kojalta.

FUTURE®++ MITOITUSOHJELMA

Kojan ilmankäsittelyratkaisujen mitoitusohjelma – optimaaliset ratkaisut ilmastointitarpeisiin.

Kojan Future®++ Mitoitusohjelma tuottaa helposti ja nopeasti tuhansista vaihtoehdoista energiatehokkaan kokonaisuuden, jossa jokainen komponentti on optimoitu. Ohjelman saat käyttöösi veloituksetta, ja tukea saat Kojalta aina yhden oven takaa.

TUTUSTU JA LATAA TÄSTÄ

FUTURE® S/H MITOITUSOHJELMA

Mitoitusohjelma Kojan pysty- ja vaakalähtöisten ilmanvaihtokoneiden mitoitukseen – valitse paras ratkaisu vaivattomasti.

Future® S ja Future® H tuotesarjoja varten on kehitetty oma helppokäyttöinen mitoitusohjelma, joka on vapaasti suunnittelijoiden käytettävissä. Mitoitusohjelmalla saat mitoitukset, mittakuvat, säätökaaviot ja toimintaselostukset pysty- ja vaakalähtöisistä koneista helposti ja nopeasti.

Avaa tästä

MATERIAALIT KOOTUSTI KÄYTTÖÖN

Tutustu materiaalipankkiin! Saat Kojan käyttö-, asennus- ja huolto-oppaat kootusti yhdestä paikasta – samoin tuote-esitteet ja hinnastot.

MATERIAALIPANKKI

MYKOJA VALVOO KOHTEITA ETÄNÄ

MyKojan avulla ennakoit helpommin, mitä tulevaisuus maksaa. Etäseurannan avulla hallitset laitteiden toimintaa reaaliaikaisesti internetissä. MyKojaan voi liittää niin talotekniset järjestelmät kuin prosessipuhaltimien kunnonvalvonnan.

KIRJAUDU TÄSTÄ

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE