OTA YHTEYTTÄ

30.11.2022

Pystylähtöisten Future S -ilmanvaihtokoneiden mitoitusohjelma on päivitetty

Future® S tuotesarjaa varten on kehitetty oma helppokäyttöinen mitoitusohjelma, joka on vapaasti suunnittelijoiden käytettävissä. Future® S Mitoitusohjelmalla saat mitoitukset, mittakuvat, säätökaaviot ja toimintaselostukset pystylähtöisistä koneista helposti ja nopeasti. Mitoitusohjelman uusi päivitys on julkaistu 30.11.2022.

Tutustu, mitä Rakennusten ilmankäsittelyratkaisujen tuotepäällikkö Markku Eskola kertoo Future® S Mitoitusohjelman muutoksista:

– Ilmamäärä- ja kanavapainelähettimet on muutettu vakiovarusteeksi. Nykypäivänä ei tulisi enää olla olemassa ilmanvaihtokonetta, jossa ei ole ilmamäärämittausta. Se on olennainen tieto koneen toiminnasta ja sitä tarvitaan myös optimaalisen huurteensulatuksen toteuttamiseksi. Kanavapainesäätö on puolestaan yleisin puhaltimien säätötapa.

Levy-LTO-koneissa on siirrytty käyttämään kaksilohkoista lohkosulatuspellistöä aiemman kolmilohkoisen sijaan. Kenttä- ja laboratoriotutkimukset ovat osoittaneet tämän olevan parempi vaihtoehto huurteensulatuksen kannalta. Optimaalisen huurteensulatuksen merkitys korostuu, kun lämmöntalteenotolta vaaditaan koko ajan suurempia hyötysuhteita.

Pumppuryhmä- ja lämmityspatterivalikoimaa on laajennettu. Aiemmin ohjelma saattoi isoilla ilmamäärillä ilmoittaa, että pumppuryhmää ei valittu, mutta nyt valikoimassa on myös DN32-koon pumppuryhmiä, eli pumppuryhmän saa mukaan mitoitukseen kun mitoitukseen.

Future® S Mitoitusohjelma on vapaasti suunnittelijoiden käytettävissä. Ota uusi päivitys käyttöösi jo tänään!

Vähemmän klikkauksia, nopeampia mitoituksia!

FUTURE® S MITOITUSOHJELMA AUTTAA SUUNNITTELIJAA

Kysy lisää: tuotepäällikkö Markku Eskola, p. 050 411 8206

Siirry Future® S Mitoitusohjelmaan »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE