OTA YHTEYTTÄ

Koja kiinteistöt Tuotekehitys ja tuotanto

KOTIMAINEN TUOTEKEHITYS JA TUOTANTO

Koja panostaa kotimaiseen tuotantoon ja omaan tuotekehitykseen. Vuosikymmenten kokemus ja osaaminen kiinteistöjen ilmastointiratkaisuista takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme luotettavia, kestäviä ja energiatehokkaita kokonaisuuksia kaikenlaisiin projekteihin.

Ainutlaatuisen tuotekehitys- ja testauskeskuksemme ansiosta pystymme valmistamaan ja toimittamaan laajojakin kokonaisuuksia joustavasti ja nopeasti – rakennustyömaiden aikatauluihin mukautuen. Kojalla tehdään energiaa säästäen ja laadukkaasta sisäilmasta tinkimättä!

R&D CENTER TAKAA LAADUN

Kojan R&D Center on tuotekehitys- ja testauskeskus, jossa kaikki Kojan tuoteryhmät testataan niiden todellisissa käyttöolosuhteissa. Testauksista saatu tieto mahdollistaa sen, että laitteidemme ja järjestelmiemme käyttö on optimaalista koko niiden elinkaaren ajan. Datan ansiosta voimme kehittää tuotteistamme vielä entistäkin monipuolisempia.

Lue lisää

 

NOPEA JA JOUSTAVA TILAUS-TOIMITUSPROSESSI

Kojan mittavat investoinnit Jalasjärven tuotantoympäristöön ja -linjoihin mahdollistavat energiatehokkaan tuotannon luotettavilla valmistustekniikoilla. Tuotannon nopea läpimenoaika yhdessä huipputeknologian ja joustavan palvelun kanssa varmistavat, että asiakkaamme saavat tilaamansa ratkaisut nopeasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

 

REFERENSSIT

Kojalla on pitkä kokemus erilaisista olosuhteiden optimoinnin ja ilmanvaihdon projekteista. Kaiken keskiössä ovat asiakastyytyväisyys sekä sujuva toiminta yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin ja tiedät enemmän myös Kojan monialaisesta ammattitaidosta.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Kysy ilmanvaihdon tuotteistamme, energiamodernisoinneista ja mitoitusohjelmista. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan!

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE