OTA YHTEYTTÄ

25.3.2020

Koja mukana edistämässä hiilineutraalimpaa tulevaisuutta

Ilmastoinnin ja jäähdytyksen laitteita, ratkaisuja ja palveluita kiinteistöihin ja laivoihin sekä puhaltimia teollisuuden prosesseihin tuottava Koja on osaamisellaan ilmastonmuutoksen hillinnän ytimessä. Kojan hiilikädenjälki on merkittävä. Asiakkaiden ympäristön kuormituksen pienentämisessä avainasemassa on järjestelmien ja laitteiden energiatehokkuuden parantaminen niin uusissa kuin olemassa olevissa kohteissa. Kojan IoT-osaaminen, huollot ja modernisoinnit takaavat tuotteille pitkän elinkaaren.

Miten yritys voi vähentää omia päästöjään ja miten se voi auttaa yhteiskuntaa ja muita teollisuusyrityksiä tekemään samoin? Vastatakseen näihin kysymyksiin Tampereen kauppakamari aloitti vuoden alussa Teollisuus osana alueellista ilmastotyötä -hankkeen, jossa avataan valmistavan teollisuuden ilmastotyön eri rooleja.

– Suomalainen teollisuus on omilla ratkaisuillaan eturintamassa edistämässä hiilineutraalisuutta: hiilijalanjälki ja hiilikädenjälki ovat nousseet niin isojen kuin pientenkin yritysten strategioiden keskiöön. Muutos on ollut nopea, se on tapahtunut muutaman vuoden aikana. On mielenkiintoista nähdä, mikä on Pirkanmaan valmistavan teollisuuden nykyinen hiilijalanjälki, sanoo Koja-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja, Tampereen kauppakamarin teollisuusvaliokunnan puheenjohtaja Leena Aalto.

"Mikä on Pirkanmaan valmistavan teollisuuden nykyinen hiilijalanjälki?" Lue lisää Case Kojasta ja Teollisuus osana alueellista ilmastotyötä -hankkeesta Tampereen kauppakamarilehdestä 3/2020 »

KOJAN SAVUKAASUPUHALTIMET MAAILMAN SUURIMPAAN BIOKATTILAAN

Kööpenhaminan tavoitteena on olla maailman ensimmäinen hiilineutraali pääkaupunki vuoteen 2025 mennessä. HOFOR on Tanskan suurin kunnallinen vesi- ja energiayhtiö, jonka uusi biovoimalaitos hyödyntää myös Kojan osaamista.

PAKOLLINEN ENERGIAKATSELMUS PALVELUNA KOJALTA

Rakennusten energiatehokkuuden kehittäminen on ympäristömme näkökulmasta tärkeimpiä asioita. Kojan pätevöitynyt katselmoija toteuttaa energiatehokkuuslain mukaiset katselmukset ammattitaidolla.

LUE LISÄÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE