OTA YHTEYTTÄ

Teollisuusratkaisut asiakaspäivä

Tietoutta Kojan teollisuustuotteista asiakaspäivillä

Koja tiivistää yhteistyötä asiakkaiden kanssa teollisuuspuolella järjestämällä avainasiakkailleen laajan koulutuskokonaisuuden, joka sisältää tietoutta niin toimialan tuote- ja palveluvalikoimasta kuin uusimmista kehitysaskelistakin. Käsiteltävissä teemoissa keskeisessä roolissa on teollisuustuotteiden yhteensovittaminen asiakkaan sovelluksiin. 

Juhannuksen alla pidettyyn asiakaspäivään saapui runsas joukko asiantuntijoita kuulemaan kattavan paketin Kojan Teollisuusratkaisujen tietoutta tuotevalikoimasta, tuotekehitys- ja laskentapalveluista, jälkimarkkinapalveluista sekä puhaltimien kunnossapidosta. Tietysti päivään kuului myös tutustumisvierailut puhallintehtaaseen, koekäyttöön sekä R&D Centeriin. 

- Kojalle on tärkeää tarjota asiakkaille koulutusta, jolla voidaan tukea tulevaisuuden kehitystyötä. Haluamme olla lähellä asiakasta ja asiakkaan kanssa yhdessä. Asiakaskeskeinen lähestymistapa toteutuu parhaiten kun pääsemme yhdessä käsittelemään tarjontaamme ja keskustelemaan miten voimme kehittää parhaat ratkaisut, kertoo Pasi Lähteinen, Koja Teollisuusratkaisujen liiketoimintajohtaja.

Asiakaspäivä sujui mallikkaasti Kojan piha-alueelle pystytetyssä tapahtumateltassa nauttien helteisestä tunnelmasta, herkuista sekä hyvistä keskusteluista.

- Tilaisuus on sujunut erittäin hyvin ja on ollut avartavaa kuulla millaisia vaihtoehtoja Kojalta on saatavilla. Paikalla on henkilöitä eri rooleista myynnistä, tuotekehityksestä, suunnittelusta, projektoinnista sekä hankinnasta – roolista riippumatta päivä anti on ollut hyödyllistä yhteistyön kannalta, kiittelee Jarmo Kakkonen, Product procurement manager, Valmet.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE