OTA YHTEYTTÄ

HYÖDYNNÄ KOJAN MITOITUSOHJELMIA

Future® S tuotesarjaa varten on kehitetty oma helppokäyttöinen mitoitusohjelma, joka on vapaasti suunnittelijoiden käytettävissä. Myös uudistettu Future®++ Mitoitusohjelma on maksuton. Mitoitusohjelmat tuottavat helposti ja nopeasti tuhansien kombinaatioiden joukosta energiatehokkaan kokonaisuuden, jossa jokainen komponentti on optimoitu.

LATAA MITOITUSOHJELMAT »

ILMASTOINTI JA TALOTEKNIIKKA YHDESTÄ PAIKASTA.

KIINTEISTÖN ARVO YLÖS JA
KUSTANNUKSET ALAS

Kojalla on vuosikymmenien kokemus älykkäistä ilmanvaihdon, jäähdytyksen ja talotekniikan ratkaisuista. Rakentamisen tai saneerauksen prosessit helpottuvat ja toiminta on joustavaa jo työmaalla.

Edistyneet mitoitus- ja valintaohjelmat, oma tuotekehitys, kotimainen tuotanto sekä maailmanluokan sähkö- ja automaatio-osaaminen ovat voittamaton yhtälö. Tuloksena on terve ja tuottava kiinteistö. Koja hallitsee ratkaisut pienistä teknologia- ja ohjauspäivityksistä kiinteistön täydelliseen talotekniikan modernisointiin.

ILMANKÄSITTELYRATKAISUT

Energian säästäminen ja laadukas sisäilma eivät sulje pois toisiaan. Oli kyseessä sitten uudisrakennus, saneeraus tai modernisointi, Kojan ammattilaiset kartoittavat ja toteuttavat parhaan ratkaisun ilmankäsittelyyn ja jäähdytykseen.

LUE LISÄÄ »

TALOTEKNIIKKARATKAISUT

Kojan kokeneet asiantuntijat ratkaisevat kiinteistösi olosuhteiden hallinnan ja järjestelmäsi energiatehokkuuden koko elinkaaren ajan. Edistyksellinen palvelupolku tarjoaa helpon tavan kiinteistösi arvon kasvattamiseen.

LUE LISÄÄ »

ILMANKÄSITTELYRATKAISUT

Liiketoimintajohtaja Joonas Lius 
050 545 4969

Teknologiapäällikkö Taneli Timlin 
050 379 6422

sähköposti: etunimi.sukunimi(at)koja.fi

TALOTEKNIIKKARATKAISUT

Liiketoimintajohtaja Pasi Lähteinen 
0400 661 182

Myyntipäällikkö Juha Niemi 
050 516 4753

sähköposti: etunimi.sukunimi(at)koja.fi

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE