OTA YHTEYTTÄ

UUSI FUTURE® H KIINTEISTÖJEN ILMANVAIHTOON

Kotimainen - laadukas - tehtaalla oikeasti testattu - hyvin dokumentoitu. Future® H -tuotesarjan vaakalähtöiset ilmanvaihtokoneet on helppo suunnitella, asentaa ja käyttöönottaa.

TUTUSTU FUTURE® H -TUOTESARJAAN
Kiinteistöt

KIINTEISTÖN ARVO NOUSUUN ENERGIATEHOKKUUS EDELLÄ

Kojalla on vuosikymmenien kokemus älykkäistä ilmanvaihdon ja jäähdytyksen ratkaisuista. Niiden avulla rakentamisen ja saneerauksen prosessit helpottuvat, energiatehokkuus kohenee ja toiminta on joustavaa sekä tehokasta jo työmaalla.

Ensiluokkaiset ilmanvaihtokoneet, energiatehokkuutta parantavat modernisoinnit sekä suunnittelua sujuvoittavat mitoitusohjelmat pitävät kiinteistösi kiinni tässä ajassa – ja reilusti huomisenkin puolella. Oma tuotekehitys, kotimainen tuotanto sekä maailmanluokan sähkö- ja automaatio-osaaminen viimeistelevät pettämättömän Koja-laadun, jonka avulla kiinteistösi olosuhteet pysyvät optimaalisina ja tuotto nousujohteisena.

KOJA-LAATUA KIINTEISTÖILLE

TUOTTEET

Lue lisää

ENERGIAMODERNISOINNIT

Lue lisää

MITOITUSOHJELMAT

Lue lisää

Keskiössä asiakkaidemme hiilineutraaliustavoitteet

Me huomioimme ympäristötekijät tuotekehityksessä ja tuotteiden valmistuksessa – kaikki koneemme tuotetaan ilmastoystävällisellä sähköllä. Olemme ensimmäisenä laitetoimittajana mahdollistaneet sen, että mitoitusohjelmassa voi laskea ja vertailla koko elinkaaren aikaisia ympäristövaikutuksia (LCA). Toimintamme ja tuotteemme täyttävät alan laatu-, ympäristö- ja turvallisuuskriteerit.

Lue lisää

Eurovent – tietoutta ja vaikuttamismahdollisuuksia

Koja Group on liittynyt jäseneksi Euroventiin. Jäsenyyden avulla varmistamme, että laadukkaat tuotteemme ja ratkaisumme täyttävät myös tulevaisuuden vaatimukset jo ennakkoon.

Lue lisää

CHILLER OY – KYLMÄALAN EDELLÄKÄVIJÄ

Chiller Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä ratkaisuja jäähdytys-, lämmitys- ja energiatarpeisiin. Ratkaisuja käytetään sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa kuten hotellit, toimistorakennukset, kauppakeskukset, sairaalat ja teollisuuden prosessit. Chiller Oy on ollut osa Koja Groupia vuodesta 2019 lähtien.

Lue lisää

REFERENSSIT

Kojalla on pitkä kokemus erilaisista olosuhteiden optimoinnin ja ilmanvaihdon projekteista. Kaiken keskiössä ovat asiakastyytyväisyys sekä sujuva toiminta yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin ja tiedät enemmän myös Kojan monialaisesta ammattitaidosta.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Kysy ilmanvaihdon tuotteistamme, energiamodernisoinneista ja mitoitusohjelmista. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan!

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE