OTA YHTEYTTÄ

RAIKAS ILMA KAIKKIALLA

Johtava HVAC-osaaja osaa luoda laivoihin miellyttävät olosuhteet. Koja Marinen ilmastointiratkaisut lisäävät matkustus- ja työviihtyvyyttä kaikin tavoin. Voit luottaa palveluihimme suunnittelusta aina käyttöönottoon ja läpi koko laivan elinkaaren. Hallitsemme olosuhteet kaikkialla laivassa.

KATSO VIDEO »

JOHTAVA HVAC-OSAAJA,
KAIKISSA OLOSUHTEISSA.

TELAKOIDEN JA VARUSTAMOJEN LUOTTOKUMPPANI

Koja Marinen älykkäät ilmanvaihtoratkaisut ovat laivan sielu. Kojan R&D Centerin ja tuotannon huippuosaajat suunnittelevat ja testaavat tekemänsä HVAC-ratkaisut käyttötarkoitus edellä: hyttien, yleisten alueiden ja erikoistilojen ilmastointijärjestelmiin sekä lasti- ja konetilojen tuuletukseen. 

Toimitusvarmuus, laatu ja tehokkuus tekevät Kojasta parhaan valinnan maailman suurimmille varustamoille. Jatkuvat tuotekehitysprojektit ja lyömätön sähköautomaatio pienentävät elinkaarikustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Kojan elinkaarta pidentävät palvelut ja lähes 90 vuoden kokemus luovat miellyttävät olosuhteet – kaikkialle laivaan. 

 

OMA R&D, TUOTANTO, SUUNNITTELU JA PALVELUT
ALUKSEN ELINKAAREN TUKENA

Kojan toimintamalli on laadukas ja tehokas jokaisessa vaiheessa. Kun ilmastointiratkaisun koko elinkaari on yksilöllisesti mitoitettu ja optimoitu suunnittelusta alkaen, säästö on moninkertainen. Rakenteet ja komponentit testataan ääriolosuhteissa ja huippumodernit tuotantolinjat lyhentävät valmistuksen läpimenoaikaa. Koja tukee, konsultoi ja palvelee elinkaaren kaikissa käänteissä.

R&D

TUOTANTO

SUUNNITTELU JA PROJEKTOINTI

SÄHKÖISTYS JA AUTOMAATIO

ELINKAARI-
PALVELUT

 

REFERENSSIT MAAILMAN SUURIMMILTA RISTEILYALUKSILTA

Koja on vastannut tunnettujen, huippuvarustamojen hyttiautomaatiojärjestelmistä ja laitetoimituksista ympäri maailman. Ilmanvaihtokoneet ja viimeisin tekniikka tuovat uusimpiin aluksiin jopa 10 % lisää energiatehokkuutta – kustannustehokkaasti toteutettuna.

TUTUSTU REFERENSSEIHIN »

Icon of the Seas 1000x500.jpg

ICON OF THE SEAS

 • Pituus 365 m, 250 800 GT
 • Matkustajia 5610, miehistöä 2350
 • Varustamo: Royal Caribbean International
 • Telakka: Meyer Turku Shipyard
 • Valmistumisvuosi: 2023
 • Koja: ilmastointilaitteet
Spirit of Tasmania 1000x500.jpg

SPIRIT OF TASMANIA IV

 • Pituus 212 m, 48 000 GT
 • Matkustajia 1800
 • Varustamo: TT-Line
 • Telakka: Rauma Marine Construction
 • Valmistumisvuosi: 2024
 • Koja: HVAC ilmastointijärjestelmät
koja-marine-mein-schiff2.jpg

TUI MEIN SCHIFF 7

 • Pituus 316 m, leveys 36 m, 111 500 GT
 • Matkustajia 2894, miehistöä 1000
 • Varustamo: TUI Cruises
 • Telakka: Meyer Turku Shipyard
 • Valmistumisvuosi: 2024
 • Koja: HVAC ilmastointijärjestelmät

HVAC-TESTAUKSET TODELLISISSA KÄYTTÖOLOSUHTEISSA

Laivojen ilmankäsittelylaitteet, sähköautomaatio ja fancoilit testataan jo tuotekehitysvaiheessa. Vaativat testiolosuhteet kattavat yhtä lailla arktiset kuin trooppiset olot +32°C/90%RH asti. Testatun tiedon ansiosta johtavan HVAC-toimittajan huipputeknologia ja innovaatiot toimivat optimaalisesti koko elinkaaren ajan.

LUE LISÄÄ »

KOJAN JÄRJESTELMÄ OHJAA KOKO ILMASTOINTIA

Raikasta ilmaan koko laivaan – yhtä lailla hytteihin, yleisille alueille, erikoistiloihin kuin lasti ja konetiloihin. Kojan olosuhteiden ohjausjärjestelmän ydin on ensiluokkainen sähköistys ja automaatio. Turvallisuus ja matkustajien mukavuus edellä, myös merellä.

LUE LISÄÄ »

KOJAN TUOTANTOTEKNOLOGIA ON MAAILMAN KÄRKEÄ

 

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOVARUSTELU JO TEHTAALLA

Kun laivan ilmastointiratkaisu on yksilöllisesti mitoitettu ja optimoitu suunnittelusta alkaen, säästö on moninkertainen. Koja valmistaa omassa Jalasjärven tehtaassaan niin ilmanvaihtokoneet, fancoilit kuin lämmönsiirtimet. Kokonaisuus ratkaisee ja tehokkuus on myös ympäristöteko. Myös tuotannon läpimenoaika ja toimitusvarmuus ovat huippuluokkaa.

LUE LISÄÄ »

KOKENEEN TOIMITTAJAN VASTUULLISTA TOIMINTAA

Kojan teknisesti tasokkaat HVAC-ratkaisut vaikuttavat ratkaisevasti aluksen energiankulutukseen ja matkustajien viihtyvyyteen. Elinkaari mitoitetaan energiatehokkaaksi suunnittelusta alkaen. Optimoitu, varmatoiminen ja automoitu ilmastointijärjestelmä toteutetaan vastuullisesti, ja Kojan toiminta on sertifioitua.

LUE LISÄÄ »

KOJA USA INC.

Floridassa sijaitseva Koja USA Inc. on erikoistunut energiatehokkuuden lisäämiseen laivoilla.
Suunnittelu, modernisoinnit, varaosat, elinkaari- ja IoT-palvelut tekevät Kojasta huipputeknologian ykköspelurin, sekä maailman suurimpien varustamoiden yhteistyökumppanin.

LUE LISÄÄ »

MUKAVUUTTA MAAILMAN MERILLE – KYSY LISÄÄ!

Kojan asiantuntijat ovat valmiina auttamaan.

OTA YHTEYTTÄ 

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE