OTA YHTEYTTÄ

Koja Oy

KOJA Oy

Koja Oy luo edistyksellisiä ilmankäsittelyratkaisuja kiinteistöihin ja laivoihin sekä puhallinratkaisuja teollisuuden alalle – kotimaista osaamista vaalien.

Korkean laadun, turvallisten ja kestävien ratkaisujen sekä kansainvälistä tasoa olevan huipputeknologian taustalla ovat vuosikymmenten kokemus ilmastointikoneiden ja puhallinratkaisujen kehittämisestä, suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta. Kojan oma R&D Center mahdollistaa koneiden testauksen niiden todellisissa käyttöolosuhteissa.

AVAINLUKUJA

Perustettu

1935

LIIKEVAIHTO (2022)

82 M€

PÄÄTOIMIPAIKKA

TAMPERE

HENKILÖSTÖ YHTEENSÄ

350

TOIMIALAT

Mahdollistamme optimaaliset olosuhteet sekä puhtaan ja turvallisen sisäilman maalla ja merellä. Toimitamme korkealaatuiset iv-ratkaisut ja järjestelmät toimitiloihin, liikekiinteistöihin, hotelleihin, asunto-osakeyhtiöihin, teollisuuden ympäristöihin, datasaleihin sekä maailman suurimmille risteilyaluksille. Puhallinratkaisumme tehostavat ja vakauttavat teollisuuden prosesseja.

MARINE

Olemme johtava HVAC-osaaja, joka toimii suurimpien telakoiden ja varustamojen luottokumppanina. Hallitsemme olosuhteet kaikkialla laivassa.

TUTUSTU

KIINTEISTÖT

Pitkä kokemuksemme ja osaamisemme ilmanvaihto-, jäähdytys- ja lämmitysratkaisuista takaavat kiinteistöihin optimaaliset olosuhteet sekä puhtaan ja terveellisen sisäilman.

TUTUSTU

TEOLLISUUS

Optimoituja teollisuusratkaisujamme on käytössä ympäri maailmaa. Laadukkaat puhaltimet ja ilmaratkaisut toimivat luotettavasti vaativissa tuotanto-prosesseissa ja käyttökohteissa.

TUTUSTU

TUOTANTOLAITOKSET

Kojan tuotantolaitokset sijaitsevat Jalasjärvellä ja Tampereella. Molempien tuotantolaitosten toiminta perustuu omaan tuotekehitykseen ja asiakkaiden tilauskohtaiseen suunnitteluun ja testaukseen. Jalasjärvellä tuotetaan ja kehitetään kiinteistöjen ja laivojen ilmankäsittelykoneita, Tampereella valmistetaan teollisuuden prosessipuhaltimia. Tuotannon nopea läpimenoaika näkyy asiakkaille joustavuutena ja toimitusvarmuutena.

Lue lisää

R&D CENTER TAKAA LAADUN

Kojan R&D Center on tuotekehitys- ja testauskeskus, jossa kaikki Kojan tuoteryhmät testataan niiden todellisissa käyttöolosuhteissa. Testauksista saatu tieto mahdollistaa sen, että laitteidemme ja järjestelmiemme käyttö on optimaalista koko niiden elinkaaren ajan. Datan ansiosta voimme kehittää tuotteistamme vielä entistäkin monipuolisempia.

Lue lisää

VASTUULLISTA TOIMINTAA, JATKUVASTI PARANTAEN

Me Kojalla noudatamme toiminnassamme vastuullisuuden periaatteita. Niihin sisältyvät niin ympäristövastuun, sosiaalisen vastuun kuin hyvän hallintotavan osa-alueet. Vastuullisuustavoitteisiimme yltääksemme olemme muun muassa nostaneet vastuullisuuden näkyvästi esille osaksi strategiaamme, luoneet vastuullisuusohjelmat ja investoineet kotimaiseen tuotantoon.

Lue lisää

AJANKOHTAISTA

Lue Koja Groupin tuoreimmat uutiset ja kuulumiset, ja tutustu monipuolisesti erilaisiin projekteihimme sekä referensseihimme. 

Lue lisää

ANNA ASIANTUNTIJAN AUTTAA

Kuinka voimme palvella? Koja tarjoaa varmoja ja tehokkaita ratkaisuja. Asiantuntijat auttavat arjen tilanteissa lähes 90 vuoden kokemuksella ja tuntevat teknologian. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE