OTA YHTEYTTÄ

Koja Kiinteistöt energiamodernisoinnit

ENERGIA- JA MODERNISOINTIPALVELUT KOTIMAISELTA OSAAJALTA

Kojan kokeneet asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat niin modernisoinnit kuin erilaiset kiinteistöjen energiansäästöhankkeet. Energia- ja modernisointipalvelut pienentävät hiilijalanjälkeä, säästävät resursseja ja tukevat asiakkaiden energiansäästötavoitteita. Tarkoin suunnitelluilla ja tehokkaasti toteutetuilla käytännön toimenpiteillä mahdollistamme sen, että asiakkaamme saavat kiinteistöihinsä puhtaammat ja terveellisemmät olosuhteet.

MIHIN TARKOITUKSEEN?

Kojan kattavat energia- ja modernisointipalvelut soveltuvat kaikenlaisiin ja kaiken kokoisiin kiinteistöihin, kuten toimitiloihin ja liikekiinteistöihin, asunto-osakeyhtiöihin ja hotelleihin sekä datasaleihin ja teollisuuden ympäristöihin.

Kojan energia- ja modernisointipalvelut ovat järkevä valinta, mikäli kiinteistössäsi on ilmennyt muutoksia kapasiteettiin tai kiinteistön käyttötarkoitukseen liittyen tai tarvetta elinkaarta pidentäville ja kohentaville toimille. Kojalta saat kaikki tarvitsemasi palvelut ja ratkaisut saman katon alta ja yhden oven takaa – tarpeisiinne ja budjettiinne räätälöitynä!

Koja säästää energiaasi – todistetusti.

 

DATASALIEN JÄÄHDYTYSRATKAISUT

Kojan monialainen osaaminen mahdollistaa myös datasalien jäähdytysratkaisujen toteuttamisen. Siinä yhdistyvät oma tuotekehitys, tutkimus ja laitevalmistus sekä vuosikymmenten kokemus olosuhteiden hallinnasta, energian talteenotosta ja energian kierrätyksestä.

Kysy lisätietoja

Kiinnostuitko Kojan energia- ja modernisointipalveluista tai kaipaatko lisätietoa palveluihimme ja toimintaamme liittyen?

Ota yhteyttä

KATTAVA PALVELUPOLKU MENESTYKSEKKÄÄSEEN MODERNISOINTIIN JA ENERGIATEHOKKUUDEN PARANTAMISEEN

Kojan kehittynyt palvelupolku alkaa kattavasta kartoituksesta ja johtaa olosuhteiden ja energiatehokkuuden paranemiseen, seurantaa unohtamatta

KATTAVA PALVELUPOLKU MENESTYKSEKKÄÄSEEN MODERNISOINTIIN JA ENERGIATEHOKKUUDEN PARANTAMISEEN

Kojan kehittynyt palvelupolku alkaa kattavasta kartoituksesta ja johtaa olosuhteiden ja energiatehokkuuden paranemiseen, seurantaa unohtamatta

 

PALVELUPOLKU

1. Kartoitus
2. Raportointi ja hanke-ehdotus
3. Toteutussuunnitelma
4. Toteutus
5. Seuranta

 

1. KARTOITUS

Koja todentaa kiinteistön nykytilanteen kohdekäynnillä, jonka yhteydessä ammattilaiset mittaavat ja
kartoittavat tarvittavat tiedot.

 

2. RAPORTOINTI JA HANKE-EHDOTUS

Saat Kojalta kattavan energiatehokkuus- ja olosuhderaportin, jossa on vertailua varten vaihtoehtoiset ratkaisut elinkaarikustannusten ja investointien mukaan eriteltynä.

 

3. TOTEUTUSSUUNNITELMA

Suunnitteluosaaminen kattaa kaikki energia- ja modernisointiprojektien osa-alueet, pienistä muutoksista kokonaisvaltaisiin projektisuunnitelmiin.

 

4. TOTEUTUS

Koja huolehtii niin materiaalihankinnoista, työmaatoiminnoista kuin valvonnasta sekä järjestelmän optimoinnista ja säädöstä. Tarvittaessa otamme päätoteuttajavastuun.

 

5. SEURANTA

Säästöjen ja olosuhteiden muutoksen todentaminen on helppoa Kojan räätälöidyllä seurantapalveluilla, joihin sisältyy tarvittaessa säännöllinen raportointi ja järjestelmän optimointi.

REFERENSSIT

Kojalla on pitkä kokemus erilaisista olosuhteiden optimoinnin ja ilmanvaihdon projekteista. Kaiken keskiössä ovat asiakastyytyväisyys sekä sujuva toiminta yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin ja tiedät enemmän myös Kojan monialaisesta ammattitaidosta.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Kysy ilmanvaihdon tuotteistamme, energiamodernisoinneista ja mitoitusohjelmista. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan!

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE