OTA YHTEYTTÄ

KOKENEEN OSAAJAN VARMUUTTA

Koja on toteuttanut luotettavia ja tehokkaita puhallinratkaisuja jo vuodesta 1935. Luotettavat prosessipuhaltimemme ovat myös energiatehokkaita – vaativissakin prosesseissa. Lähes 50 000 puhallinta on toimitettu ympäri maailman.

KATSO VIDEO »

VIHREÄÄ SIIRTYMÄÄ RAKENTAMASSA

Teollisuuden eri alat ovat valtavassa muutoksessa ympäristövaikutusten vähentämiseksi tavoitteinaan hiilijalanjäljen pienentäminen, tehokkuuden lisääminen ja päästöjen vähentäminen. Koja tukee asiakkaitaan teollisten ilman- ja kaasunkäsittelyratkaisujen avulla saavuttamaan vihreän siirtymän myötä asetettuja tavoitteita. 

Huipputason teknologioillamme ja asiakaslähtöisillä ratkaisuillamme olemme prosessien parantamisen etulinjassa, aina perinteisistä teollisuuden aloista uuden sukupolven teknologioihin kuten esimerkiksi jätteenkierrätyslaitokset.

Lähes

0

puhallinta toimitettu
ympäri maailmaa
LÄHES

90

vuoden kokemus prosessipuhaltimien valmistuksesta
Kaikilla

6

mantereella
TAVOITTEENA

10000

tonnia vähemmän asiakkaiden hiilidioksidipäästöjä vuosittain

Yhteensä lähes 50 000 toimitettua prosessipuhallinta kaikille mantereille tekevät Kojasta kokeneen ja luotettavan kumppanin kaikin tavoin. Voimme palvella asiakkaitamme maailmanlaajuisesti yhdessä vahvan kumppaniverkoston kanssa, aina osaavasti ja joustavasti

Ota yhteyttä

 

YLIVERTAINEN PALVELU HANKKEISSA

Asiakkaiden tarpeiden ja analyysien ymmärtäminen
Mitoitusosaaminen
Optimointi ja suunnittelu Engineering-to-order -ohjelmalla
Projektinhallinta
Tuotanto, testaus ja valvonta
Käyttöönotto ja testaus työmaalla

INDUSTRIAL NEXT

Kojan Industrial Next -ratkaisut lisäävät prosessien kokonaistehokkuutta käyttökohteissa. Teollisuuslaitoksen energiatehokkuuden parantamisella säästetään niin rahaa kuin arvokkaita resurssejakin. Prosessin jäte-energiaa hyödyntämällä Koja voi tuottaa merkittävästi lisäarvoa asiakkailleen.

Lue lisää

ELINKAARIRATKAISUT

Kartoitukset

Lue lisää

Modernisaatio

Lue lisää

Työmaapalvelut

Lue lisää

Digitaaliset ratkaisut

Lue lisää

Erityisosaaminen

Lue lisää

Varaosat

Lue lisää

VARAOSAKYSELY

Lähetä varaosiin liittyvät kyselyt alla olevan linkin kautta. Kysy lisää prosessipuhaltimien asiantuntijoilta: 03 2825 111, kis_service(at)koja.fi

Varaosalomake

OTA YHTEYTTÄ

Kojan asiantuntijat ovat valmiina auttamaan: processfans(at)koja.fi

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE