OTA YHTEYTTÄ

Koja Group

KOJA GROUP

Suomalainen Koja Group on vastuullisella otteella toimiva perheyritys, joka tarjoaa älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja laivoihin ja kiinteistöihin sekä puhallinratkaisuja teollisuuteen. Toteutamme kohdekohtaiset ratkaisut, tuotteet ja palvelut alusta loppuun tehokkaasti ja turvallisesti – lähes 90 vuoden kokemuksella. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti vieläkin paremmaksi ja ympäristön kannalta kestäväksi, hiilijalanjälkeä pienentäen.

Koja Group -konserniin kuuluvat emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi Koja Oy ja Chiller Oy sekä näiden tytäryhtiöt ja toiminnot Suomessa, Ruotsissa ja USA:ssa.

AVAINLUKUJA

Perustettu

1935

LIIKEVAIHTO (2023)

130 M€

PÄÄTOIMIPAIKKA

TAMPERE

HENKILÖSTÖ YHTEENSÄ

lähes 500

KOJA GROUPIN STRATEGIA

Missiomme on olla luomassa puhtaampaa ja terveellisempää elinympäristöä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pyrimme aina minimoimaan hiilijalanjälkemme.

Visiomme on olla ympäristöjohtaja teknologisten ratkaisujemme kautta. Tahdomme olla ykköskumppani puhtaamman ympäristön ja terveellisten olosuhteiden toteuttajana. Sitoudumme toimimaan perheyrityksenä myös seuraavat 100 vuotta.

VASTUULLISUUS

Olemme nostaneet vastuullisuuden näkyväksi osaksi Koja Groupin strategiaa ja määritelleet vastuullisuustavoitteet niin ympäristövastuulle, sosiaaliselle vastuulle kuin hyvälle hallinnolle. Meille on tärkeää, että vähennämme ilmasto- ja ympäristökuormitusta, huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista sekä pyrimme vastuulliseen liiketoimintaan sidosryhmät huomioiden.

Lue lisää

TARINAMME

Koja Groupin taival alkoi jo vuonna 1935. Vuosikymmenten aikana pienestä paikallisesta metalliverstaasta on tullut monialainen globaali toimija, joka varmistaa tuotteidensa ja palvelujensa laadun omalla tuotekehityksellä, suunnittelulla ja tuotannolla.

Lue lisää

Yhtiöt

Koja-Yhtiöt Oy

Koja Group -konsernin emoyhtiö, joka tarjoaa kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja ja teollisuuden puhaltimia. 

Koja Oy

Laadukkaat, energiatehokkaat ilmankäsittelyratkaisut laivoihin ja kiinteistöihin sekä puhallinratkaisut
teollisuuteen.
Lue lisää »

Koja USA Inc.

Energiatehokkuutta ja turvallisuutta laivojen ilmankäsittelyyn ja teollisuuden prosesseihin Yhdysvalloissa.
Lue lisää »

Fennocon Oy

Fennocon Oy on sulautunut osaksi Koja Oy:tä 31.12.2023.
Lue lisää »

Chiller Oy

Asiakaskohtaiset jäähdytys-, lämmitys- ja energiaratkaisut erityisesti pohjoismaisiin oloihin.
Lue lisää »

Chiller Sverige AB

Laadustaan tunnetut Chiller-ratkaisut jäähdytykseen ja lämmitykseen asiakaslähtöisesti Ruotsissa.
Lue lisää »

 • KOJA GROUPIN HALLITUKSET

  Koja-Yhtiöt Oy ja Koja Oy

  • Timo Seppälä, hallituksen puheenjohtaja
  • Leena Aalto
  • Vesa Aalto
  • Tommi Pettersson
  • Riku Riikonen


  Lisäksi tarkkailijajäsenenä Koja-Yhtiöt Oy:n hallitukseen osallistuu Tuomas Aalto ja Koja Oy:n hallitukseen Mikko Heiska.

  Chiller Oy

  • Leena Aalto, hallituksen puheenjohtaja
  • Joonas Lius
  • Timo Seppälä


  Lisäksi tarkkailijajäsenenä Chiller Oy:n hallitukseen osallistuu Olli Aalto.

TOIMIALAT

Mahdollistamme optimaaliset olosuhteet sekä puhtaan ja turvallisen sisäilman maalla ja merellä. Toimitamme korkealaatuiset iv-ratkaisut ja järjestelmät toimitiloihin, liikekiinteistöihin, hotelleihin, asunto-osakeyhtiöihin, teollisuuden ympäristöihin, datasaleihin sekä maailman suurimmille risteilyaluksille. Puhallinratkaisumme tehostavat ja vakauttavat teollisuuden prosesseja.

MARINE

Olemme johtava HVAC-osaaja, joka toimii suurimpien telakoiden ja varustamojen luottokumppanina. Hallitsemme olosuhteet kaikkialla laivassa.

TUTUSTU

KIINTEISTÖT

Pitkä kokemuksemme ja osaamisemme ilmanvaihto-, jäähdytys- ja lämmitysratkaisuista takaavat kiinteistöihin optimaaliset olosuhteet sekä puhtaan ja terveellisen sisäilman.

TUTUSTU

TEOLLISUUS

Optimoituja teollisuusratkaisujamme on käytössä ympäri maailmaa. Laadukkaat puhaltimet ja ilmaratkaisut toimivat luotettavasti vaativissa tuotanto-prosesseissa ja käyttökohteissa.

TUTUSTU

KOTIMAISTA OSAAMISTA JA TUOTANTOA

Panostamme vahvasti kotimaiseen osaamiseen ja tuotantoon Suomessa. Uskomme, että suomalainen työ on kilpailuvaltti myös kansainvälisillä markkinoilla.

YLPEÄSTI SUOMALAINEN PERHEYRITYS

Yli sukupolvien kurkottava toimintatapa on meille kunnia-asia. Koja Group on ollut suomalainen perheyhtiö perustamisestaan asti ja tälle arvopohjalle haluamme toimintaa jatkossakin kehittää.

AJANKOHTAISTA

Lue Koja Groupin tuoreimmat uutiset ja kuulumiset, ja tutustu monipuolisesti erilaisiin projekteihimme sekä referensseihimme. 

Lue lisää

ANNA ASIANTUNTIJAN AUTTAA

Kuinka voimme palvella? Koja tarjoaa varmoja ja tehokkaita ratkaisuja. Asiantuntijat auttavat arjen tilanteissa lähes 90 vuoden kokemuksella ja tuntevat teknologian. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE