OTA YHTEYTTÄ

Joonas Lius on nimitetty Euroventin hallitukseen

Toukokuun 2024 lopussa pidetyssä Euroventin vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus seuraavalle kolmen vuoden toimintakaudelle. Suomalaista Koja Groupia edustava Joonas Lius nimitettiin hallitukseen jäseneksi. 

Lius toimii Koja Groupin Kiinteistöt-toimialan johdossa työskennellen sekä Chiller Oy:n toimitusjohtajana että Koja Oy:n Kiinteistöt-toimialan liiketoimintajohtajana. Lius on hallituksen jäsen myös Taltekassa, Talotekninen teollisuus ja kauppa ry:ssä, joka kokoaa yhteen alan toimijat Suomessa.

Ilmanvaihtoalan kattojärjestö Eurovent keskittyy alkavalla toimintakaudella erityisesti digitalisoinnin ja kasvuun tähtäävien investointien teemoihin.

-  Olen kiitollinen valinnastani ja odotan innolla työskentelyä kansainvälisten alan ammattilaisten kanssa, sanoo Lius.

Eurovent on Euroopan sisäilmasto-, prosessijäähdytys- ja elintarvikekylmäketjutekniikoiden teollisuusliitto. Sen jäsenistö edustaa yli 1000 yritystä Euroopassa, suurin osa yrityksistä on pieniä tai keskisuuria laitevalmistajia, jotka työllistävät yhteensä noin 150 000 henkeä. Eurovent toimii sillanrakentajana edustamiensa valmistajien ja järjestöjen, lainsäätäjien ja standardointielinten välillä kansallisella, alueellisella ja kansainvälisellä tasolla.

Lisätietoja hallituksesta ja Euroventin toiminnasta löytyy Euroventin viralliselta sivustolta ja lehdistötiedotteista.

Lue lisää Euroventistä

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE