OTA YHTEYTTÄ

16.12.2022

Valmet ja Koja aloittavat teollisen internetin ekosysteemiyhteistyön käytön ja kunnossapidon tehostamiseksi energian tuotannossa

Valmet ja Koja ovat aloittaneet teollisen internetin ekosysteemiyhteistyön tukeakseen energian tuottajia käytön ja kunnossapidon parantamisessa. Digitalisaatioratkaisut ja datapohjaiset palvelut mahdollistavat voimalaitosten prosessien optimoinnin yhdistämällä sekä Valmetin että Kojan koneista saatavaa tietoa.

Ekosysteemiyhteistyössä yhdistyvät Valmetin kattava osaaminen teknologiasta ja prosessien optimoinnista sekä Kojan vahva asiantuntemus teollisuuden ilman- ja kaasunkäsittelyratkaisuista ja puhaltimista. Yhtiöiden vankka asiantuntemus sekä laitoksista saatava prosessidata vahvistavat ennakoivaa prosessien optimointia ja kunnossapitoa. 

Yhteistyön kautta Kojasta tulee osa Valmetin teollisen internetin ekosysteemiä ja yhdistetty prosessiosaaminen auttaa ratkaisemaan asiakkaiden prosessiongelmia entistä tehokkaammin. Kojan palveluosaajat voivat tehdä saumatonta yhteistyötä Valmet Performance Center -etäpalvelukeskusten kanssa yhteisissä asiakastapauksissa. Ekosysteemiyhteistyön ensimmäisessä vaiheessa Valmet ja Koja tekevät yhteistyötä valituissa energiateollisuuden pilottitapauksissa.

– Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana tuomassa lisää asiakasarvoa voimalaitosten omistajille ja operaattoreille prosessidatan analysoinnin ja ennakoivan toiminnan pohjalta. Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Valmetin kanssa ja teollisuuspuhaltimemme ovat laajasti tunnettuja kansainvälisillä markkinoilla. Digitaalisen ulottuvuuden lisääminen perinteiseen prosessiosaamiseen ja molempien yritysten osaamisen yhdistäminen auttavat palvelemaan prosessiteollisuuden tarpeita myös tulevaisuudessa. Odotuksemme tälle ekosysteemiyhteistyölle ovat erittäin korkealla, sanoo Koja Teollisuusratkaisujen liiketoimintajohtaja Pasi Lähteinen.

Lue koko lehdistötiedote Valmetin verkkosivuilta »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE