OTA YHTEYTTÄ

Koja Jalasjärvi

Jalasjärven uusi tehdas käyttöönottovaiheessa

Koja Oy:n uusi tehdas Jalasjärvellä on saavuttanut käyttöönottovaiheen. Tuotannon muutto on loppusuoralla ja koneasennukset ovat parhaillaan meneillään. Muuton myötä lämmönvaihdintuotanto siirtyy uuteen tehtaaseen ja nykyisessä tehtaassa jatketaan ilmanvaihtokoneiden valmistusta. Ensimmäisiä tuotantovaiheita uudessa tehtaassa on päästy jo käynnistämään.

ENSIMMÄINEN PATTERI ON VALMISTUNUT

Jalasjärven tuotannon investoinnit sisältävät uuden tehdasrakennuksen lisäksi useiden miljoonien investoinnit koneisiin ja laitteisiin sekä tuotannon automatisointiin. 

–  Uusi tehdas on ollut valtava työ, mutta kaikki on sujunut hyvin. Työhön osallistuneesta porukasta täytyy olla todella ylpeä! Esimerkiksi layout, konehankinnat ja hallin rakennusasiat ovat olleet isoja kokonaisuuksia ja niihin on käytetty paljon tunteja. Kiitokset kuuluvat laajalle joukolle, myös tuotannon tekijät ovat antaneet arvokkaan panoksen ja vinkkejä layoutin suunnitteluun, kiittelee lämmönvaihtimien tuotantopäällikkö Pekka Kortesmaa.

Koneiden asennukset ja tilojen järjestelytyöt jatkuvat vielä useita viikkoja. Kuitenkin tuotanto on jo saatu alkuun hyvän suunnittelun ja tiiviin muuttoaikataulun ansiosta. Uuden tehtaan ensimmäinen lämmönvaihdin valmistui tavoitteiden mukaisesti päivämäärälle 8. tammikuuta 2024. 

–  On hienoa työskennellä uusissa moderneissa tiloissa. Uusi layout tuntuu jo nyt erittäin toimivalta, vaikka paikkojen järjestelyt ovatkin vielä hieman kesken, kertovat tuotannon kokoonpanotyöntekijät Hermanni Paavola ja Onni Yritys.

TEHDAS VIHITÄÄN KÄYTTÖÖN TAMMIKUUN LOPUSSA

Jalasjärven uusi tehdas otetaan virallisesti käyttöön tammikuun lopussa avajaisseremonian sekä nauhan leikkaamisen merkeissä yhdessä Jalasjärven henkilöstön kanssa. Tehdashankkeen rakentajana on toiminut ViiSaa Oy ja Koja vuokraa tilat pitkällä vuokrasopimuksella. 

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE