OTA YHTEYTTÄ

ENGINEERED TO ORDER SOLUTIONS ALWAYS MEETING CUSTOMER DEMANDS

RATKAISUT AINA ASIAKKAAN TARPEISIIN

Kojalla on kattava ymmärrys asiakkaiden tarpeista investointihankkeissa ensimmäisestä puhaltimen mitoituksesta käyttöönottoon työmaalla. Engineering-to-Order -suunnittelutyökalun avulla voimme valita, mitoittaa ja optimoida puhallinratkaisut muutamassa minuutissa pyynnön mukaan. 

Koja selvittää jokaisen asiakkaan ja sovelluksen erityisvaatimukset ja hoitaa projektit joustavasti. Sitoutunut projekti- ja työmaapalvelutiimi huolehtii projektin toteutusvaiheesta ja ylivertaisesta asiakaspalvelusta.

 

ASIAKKAAN TARPEIDEN JA ANALYYSIEN YMMÄRTÄMINEN

Kojan ratkaisut on suunniteltu sopimaan asiakkaan prosessiin täydellisesti. Koneiden käyttövarmuus ja prosessin tehokkuus ovat aina etusijalla, paikalliset olosuhteet huomioon ottaen.

 

MITOITUSOSAAMINEN

Asiantuntijamme ottavat huomioon paikalliset olosuhteet ja erityisvaatimukset optimoidakseen koneiden käyttövarmuuden ja prosessin tehokkuuden. Kojan vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus heijastuvat mitoitusosaamisessa, jonka avulla löydetään optimaalinen ratkaisu tuottaen asiakkaalle lisäarvoa. Kriittiset osat analysoidaan huolellisesti uusimmilla suunnittelutyökaluilla, kuten FEM/CFD.

 

OPTIMOINTI JA SUUNNITTELU ENGINEERING-TO-ORDER -OHJELMALLA

Uudella suunnitteluohjelmalla Koja pystyy löytämään optimoidun ratkaisun ja jopa luomaan suunnitteluasiakirjoja muutamassa minuutissa. Selvä etu, kun on kyse reaktioajasta kiireellisiin pyyntöihin.

 

PROJEKTINHALLINTA

Projektin alkaessa Kojan osaava projektinhallintaryhmä ottaa vastuulleen projektin toimitukseen liittyvät tehtävät ensimmäisistä aloituskokouksista pakkaamiseen ja toimitukseen.

 

TUOTANTO, TESTAUS JA VALVONTA

Prosessipuhaltimien valmistus on Kojan ydinosaamista. Tuotanto perustuu huipputeknologiaan ja korkeaan automaatioasteeseen yhdistettynä osaaviin työntekijöihin. Olemme ylpeitä tuotteidemme laadusta ja teemme kovasti töitä säilyttääksemme asiakkaiden odotukset. Pyörivät osat on tasapainotettu huolellisesti, ja jokainen puhallin kootaan tehtaalla ennen toimitusta. Suorituskykytestit ja koekäyttö voidaan suorittaa jopa suurille keskipakoispuhaltimille.

 

KÄYTTÖÖNOTTO JA TESTAUS TYÖMAALLA

Koja toteuttaa puhaltimien käyttöönottotehtäviä ja tukee asiakkaita valvonnassa ja tarkastuksissa työmaalla asennuksen aikana.

OTA YHTEYTTÄ

Kojan asiantuntijat ovat valmiina auttamaan: processfans(at)koja.fi

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE