OTA YHTEYTTÄ

Placeholder

OIKEAT HUIPPUTUOTTEET ILMANVAIHTOON

Kojan tuotevalikoima kattaa kiinteistöjen koko ilmastoinnin. Lämpö- ja virtausteknisiltä ominaisuuksiltaan alan huippua edustavat komponentit ja ilmanvaihtokoneet on mietitty loppuun saakka. Ilmanvaihtokoneet ovat kompakteja kooltaan ja liitännät käteviä. Yhdessä Kojan huippuautomaation ja valvonnan kanssa ratkaisut säästävät energiaa koko elinkaaren ajan.

FUTURE® ILMANVAIHTOKONE

Future® -ilmanvaihtokone on mekaanisilta sekä lämpö- ja virtausteknisiltä ominaisuuksiltaan ylivertainen tuote. Loppuun saakka mietityt komponenttivalinnat vastaavat asiakkaan vaativimpiakin odotuksia.

Ladattavat materiaalit »

TUTUSTU

Future® S ilmanvaihtokone

Future® S -tuotesarjan energiatehokkaat ja kompaktit pystylähtöiset ilmanvaihtokoneet on suunniteltu tiukkojen energiatehokkuusvaatimusten mukaan. Future® S -tuotesarjassa kaikki liitännät ovat koneen päällä, jotta lattiapinta-alaa jää mahdollisimman paljon muuhun käyttöön.

Ladattavat materiaalit »

Tutustu

Future® H ilmanvaihtokone

Future® H -tuotesarjan vaakalähtöiset ilmanvaihtokoneet on helppo suunnitella, asentaa ja käyttöönottaa. Koneet toimitetaan esivalmistettuina lohkoina sähkö- ja automaatiovarusteluineen. 

Ladattavat materiaalit »

Tutustu

HiLTO ECO POISTOILMAN LTO

HiLTO ECO on energiatehokas korkean hyötysuhteen poistoilman lämmöntalteenottoyksikkö. Sen avulla poistoilman lämpöenergiasta voidaan ottaa talteen yli puolet ja hyödyntää se alentamaan kiinteistön lämmityskustannuksia.

Ladattavat materiaalit »

TUTUSTU

HIFEK HUIPPUIMURIT

HiFEK-huippuimuri on tehokas, energiaa säästävä ja käyntiääneltään hiljainen toimisto-, liike-, julkis- ja asuinkiinteistöjen poistopuhallin. Uuden HiFEK ECO -huippuimurin ilmavirta-alueet on jaoteltu tasaisemmin aiempiin malleihin verrattuna.

Ladattavat materiaalit »

TUTUSTU

SAFEK SAVUIMURIT

SAFEK-savuimuri soveltuu savun poistoon tulipalotilanteessa. SAFEK parantaa henkilöiden turvallisuutta palotilanteessa poistamalla tehokkaasti savua ja alentaen lämpötilaa sisään virtaavan korvausilman avulla.

Ladattavat materiaalit »

TAFEK TULISIJAIMURI

TAFEK-tulisijaimuri varmistaa puun puhtaan palamisen. Huonosti palava tuli pientalon tulisijassa saattaa kohottaa haitalliset pienhiukkaspäästöt jopa kymmenkertaisiksi puhtaasti palavaan tuleen verrattuna.

Ladattavat materiaalit »

TERMIS LÄMMINILMAPUHALLIN

Termis-lämminilmapuhaltimet ovat uusien teknisten ratkaisujen ja modernin tuotantoteknologian lopputulosta. Ajattoman muotoilun ansiosta tuote soveltuu moniin erilaisiin käyttökohteisiin, joissa tarvitaan tehokasta lämmitystä ja lämminilmakuivausta.

Ladattavat materiaalit »

KojaControl - ilmanvaihtokoneen automaatio

Monipuolinen ja helppokäyttöinen KojaControl on täysin uusi Kojan ilmanvaihtokoneelle kehittämä automaatio, joka kattaa kaikki ilmanvaihtokoneen ohjaus- ja valvontatoiminnot.

Lue lisää

MITOITUSOHJELMAT SUUNNITTELUN TUEKSI

Kojan kätevät ja laadukkaat suunnitteluohjelmat on tehty helpottamaan suunnittelijan työtä ja sujuvoittamaan sopivan laitekannan määrittämistä ja valintaa. Kojan mitoitusohjelmat tarjoavat sinulle kaikki tarvitsemasi dokumentit, tiedostot ja materiaalit – nopeasti, tehokkaasti ja vaivattomasti. Kokeile mitoittamista ja löydä kiinteistösi tarpeisiin parhaiten istuva ilmanvaihtoratkaisu.

FUTURE®++ MITOITUSOHJELMA

Kojan ilmankäsittelyratkaisujen mitoitusohjelma – optimaaliset ratkaisut ilmastointitarpeisiin. Kojan Future®++ Mitoitusohjelma tuottaa helposti ja nopeasti tuhansista vaihtoehdoista energiatehokkaan kokonaisuuden, jossa jokainen komponentti on optimoitu. Ohjelman saat käyttöösi veloituksetta, ja tukea saat Kojalta aina yhden oven takaa.

Kokeile mitoittamista

FUTURE® S/H MITOITUSOHJELMA

Mitoitusohjelma Kojan pysty- ja vaakalähtöisten ilmanvaihtokoneiden mitoitukseen – valitse paras ratkaisu vaivattomasti. Future® S ja  Future® H -tuotesarjoja varten on kehitetty oma helppokäyttöinen mitoitusohjelma, joka on vapaasti suunnittelijoiden käytettävissä. Mitoitusohjelmalla saat mitoitukset, mittakuvat, säätökaaviot ja toimintaselostukset pysty- ja vaakalähtöisistä koneista helposti ja nopeasti.

Kokeile mitoittamista

 

CHILLERIN JÄÄHDYTYS-, LÄMMITYS- JA ENERGIARATKAISUT

Chiller on kylmä- ja jäähdytysalan edelläkävijä, jonka ratkaisut soveltuvat loistavasti sekä uudis- että korjausrakennuskohteisiin. Pohjolan vaihtuviin olosuhteisiin ja moderneihin kiinteistöihin suunnitellut ekologiset ja energiatehokkaat ratkaisut takaavat kiinteistön käyttäjille optimaalisen lämpötilan ja kiinteistön omistajalle hyvän hyötysuhteen.

EDISTYKSELLISTÄ LÄMPÖTILAN OPTIMOINTIA

Chillerin ensiluokkainen ja kattava tuoteperhe sisältää niin puhallinkonvektoreita, kylmävesiasemia, lämpöpumppuja kuin tarkkuusilmastointilaitteitakin. Chiller huolehtii suunnittelemistaan ja valmistamistaan ratkaisuista niiden koko elinkaaren ajan.

Ota yhteyttä

REFERENSSIT

Kojalla on pitkä kokemus erilaisista olosuhteiden optimoinnin ja ilmanvaihdon projekteista. Kaiken keskiössä ovat asiakastyytyväisyys sekä sujuva toiminta yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin ja tiedät enemmän myös Kojan monialaisesta ammattitaidosta.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Kysy ilmanvaihdon tuotteistamme, energiamodernisoinneista ja mitoitusohjelmista. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan!

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE