OTA YHTEYTTÄ

Koja Group esillä Perheyritysten kevätseminaarissa

Koja Group osallistui toukokuussa Perheyritysten liiton kevätseminaariin, jonka teemana oli 'Osaava tiimi, vahva perheyritys'. Nokia Arenan upeissa puitteissa Koja Groupia edustivat Marine-toimialan liiketoimintajohtaja Vesa Aalto ja jatkajasukupolven edustaja Pinja Aalto, jotka nousivat lavalle jakamaan näkemyksiään.

Perheyritysten liiton kevätseminaarissa perehdyttiin siihen, millainen merkitys omistajaosaamisella ja toimivalla tiimillä on perheyrityksen kasvulle ja jatkuvuudelle. Koja Group oli esillä case-yrityksenä, esimerkkinä omistajien pitkäjänteisestä sitoutumisesta perheyrittäjyyteen. Seminaarissa puhujina olivat mm. maailman johtaviin perheyritystutkijoihin lukeutuvat Alfredo De Massis ja Emanuela Rondi, pörssiyhtiö Gofore Oyj:n perustaja Timur Kärki sekä tamperelainen kiekkolegenda Timo "Juti" Jutila. Seminaarin juonsi tamperelaisen TT Gasketsin toimitusjohtaja Aleksi Arpiainen.

Vesa Aalto esitteli Koja Groupin toimintaa yleisesti tuoden esille yhtiön historiaa, perusarvoja ja ainutlaatuisia menestystekijöitä. Hän korosti erityisesti yhtiön pitkäjänteistä strategiaa ja omistajasuvun vankkumatonta sitoutumista pitää Koja Group perheyhtiönä myös seuraavat 100 vuotta. Vesa toimii erilaisissa rooleissa Koja Yhtiöt Oy:ssä ja Koja Oy:ssä. Päivätyökseen hän johtaa Marine-liiketoimintaa, jonka lisäksi hän on perheyrityksen osakas ja hallituksen jäsen.

Pinja kertoi osakassuvun yhteistapahtumien ja Next-toiminnan merkityksestä, joiden avulla nuoremmat sukupolvet tutustutetaan ja sitoutetaan yhtiöön jo varhaisessa vaiheessa. Pinja edustaa Kojalla viidennettä sukupolvea ja on aktiivinen next-ryhmän jäsen. Tällä hetkellä hän opiskelee ensimmäistä vuotta Tampereen ammattikorkeakoulussa kansainvälisen liiketalouden linjalla.

Tämän kaltaiset tapahtumat ovat luonteva tilaisuus tuoda esiin yhtiön sitoutuminen kehittämiseen, perhearvoihin ja strategiseen kasvuun sekä jakaa näkemyksiä perheomisteisen yrityksen ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Lue lisää Perheyritysten liitosta

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE