OTA YHTEYTTÄ

Tampereen kaupungin I luokan kultainen ansiomitali Leena Aallolle

Tampereen päivä 1.10.2023 on tamperelaisille huomionarvoinen päivä ja tänä vuonna se oli erityisen merkittävä myös kojalaisittain! Koja-Yhtiöt Oy:n ja Koja Oy:n toimitusjohtaja Leena Aalto sai Tampereen kaupungin I luokan kultaisen ansiomitalin, joka myönnettiin merkittävistä ansioista Tampereen yrityselämän ja vienninedistämisen hyväksi.

Leena Aalto toimii perheyhtiön johdossa jo kolmannessa sukupolvessa. Hän on työskennellyt vuodesta 2014 alkaen konsernin toimitusjohtajana ja joulukuusta 2021 myös Koja Oy:n toimitusjohtajana. Hän on toiminut mm. Tampereen kauppakamarin teollisuusvaliokunnan jäsenenä vuodesta 2015 alkaen sekä puheenjohtajana 2019-2021.

Raatihuoneella pidetyssä Tampereen päivän juhlavastaanotossa perinteiset Tampereen palkinnot saivat tänä vuonna kapellimestari Santtu-Matias Rouvali ja muusikko Pauli ”Pate” Mustajärvi. Tampereen palkinnon voi saada henkilö, joka on elämäntyöllään tai toiminnallaan edistänyt Tampereen kehitystä ja tamperelaisten hyvinvointia tai lisännyt Tampereen vetovoimaa Suomen suosituimpana kaupunkina.

Leena Aallon lisäksi Tampereen I luokan kultaisen mitalin sai työelämäprofessori Matti Apunen merkittävistä ansioista Tampereen median ja elinkeinoelämän hyväksi, jääkiekkovaikuttaja Timo Jutila merkittävistä ansioista Tampereen jääkiekkoelämän ja Tappara-joukkueen hyväksi ja Ilves-Hockey oy:n toimitusjohtajalle Risto Jalo merkittävistä ansioista Tampereen jääkiekkoelämän ja Ilves-joukkueen hyväksi.

Lämpimät onnittelumme palkituille!

Lue lisää Aamulehden artikkelista

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE