OTA YHTEYTTÄ

Kojan innovatiiviset teollisuustuotteet esillä teollisuuden teknologiapäivillä

Koja on tiivistänyt yhteistyötä avainasiakkaiden kanssa teollisuuspuolella koulutuskokonaisuuksien kautta. Valmetin asiantuntijoille järjestettiin toukokuun 2024 lopulla Kojalla Tampereella teknologiapäivä, joka on jatkumoa vuoden takaiseen tapahtumaan. Päivän aikana jaettiin tietoutta niin Kojan teollisuustoimialan tuote- ja palveluvalikoimasta kuin viimeisimmistä kehitysaskelista.

Kojan piha-alueelle pystytetyssä tapahtumateltassa järjestettyyn teknologiapäivään saapui runsas joukko asiantuntijoita kuulemaan kattavan paketin Kojan Teollisuusratkaisujen tietoutta. Päivän anti sai kiittävää palautetta osallistujilta.

-    Todella hienoa, että Koja järjestää tällaisia yhteisiä tilaisuuksia. Asiakkaana on tärkeää nähdä ja kuulla Kojan tarjonnan mahdollisuuksista, ja siten saada syvempi ymmärrys tuotteista ja osaamisesta. Antoisan sisällön lisäksi on arvokasta, että meidän henkilöstömme pääsee tutustumaan yhteistyökumppaneihin ihan paikan päällä ja saa nimille oikeat kasvot, toteaa Jarmo Kakkonen, Project Procurement Manager, Valmet.

Ajankohtaisina aiheina käsiteltiin uutta suunnittelujärjestelmää, materiaalitekniikkaa, äänenhallintaa sekä digitalisaatiota. Lisäksi päivään kuuluivat myös tutustumisvierailut puhallintehtaaseen, teollisuusratkaisujen teknologiaympäristöön koekäyttömahdollisuuksineen sekä R&D Centeriin.

-    Parhaat ratkaisut löydetään yhdessä kehittämällä. Toimintaamme kehitetään jatkuvasti, joten tämän kaltaiset tilaisuudet ovat loistava tilaisuus jakaa ja kerätä tietoa osaamisestamme laajemminkin, sanoo Pasi Lähteinen, Koja Teollisuusratkaisujen liiketoimintajohtaja.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE