OTA YHTEYTTÄ

Koja Oy:n muutosneuvottelut Jalasjärven tehtaalla ovat päättyneet

Koja Oy:n Jalasjärven tehtaalla on käyty muutosneuvottelut tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Kuusi viikkoa kestäneet neuvottelut päättyivät 6.11.2023. Neuvottelut koskivat Jalasjärven tehtaan koko henkilöstöä, eli noin 200 henkilöä. Kojan Jalasjärven tehdas on keskittynyt kiinteistöjen ja laivojen ilmankäsittelykoneiden ja lämmönvaihtimien valmistukseen. 

Muutosneuvottelut ovat johtaneet sopeuttamistoimiin, jotka sisältävät irtisanomisia, lomautuksia sekä uudelleenjärjestelyjä liittyen työntekijöiden toimenkuviin ja vuorojärjestelyihin. Irtisanomiset koskevat yhteensä 22 tuotannon työntekijää. Toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden osalta tilannetta tarkennetaan myöhemmin.

Sopeuttamistarve on seurausta rakennusalan markkinanäkymien merkittävästä heikentymisestä, joka on vaikuttanut laajasti alan yrityksiin ja aiheuttanut tilauskannan huomattavaa pienenemistä myös Kojalla. Jalasjärven tehtaalle on pyritty löytämään sopivat toimenpiteet riittävään kustannustehostukseen sekä joustava ratkaisu ketterään toimintaan markkinan elpyessä.

Lisätietoja: 
Timo Sepponen, tehtaanjohtaja, Koja Oy, Jalasjärvi
p. 050 315 9762, timo.sepponen(at)koja.fi

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE