OTA YHTEYTTÄ

Koja Teollisuusratkaisut rantautuu Etelä-Amerikkaan

Koja Teollisuusratkaisut on solminut agentuurisopimuksen brasilialaisen Aracati Ltda:n kanssa, jota edustaa pitkän kokemuksen teollisuuden ja puhallinvalmistuksen parissa tehnyt Lucio Silva. Aracati Ltda tulee toimimaan Kojan paikallisena edustajana Etelä-Amerikan alueella tarjoten kansainvälisille asiakkaille ensimmäisen palvelukontaktin ja paikallisen tuntemuksen yhdistettynä Kojan vankkaan tekniseen osaamiseen.

Agentuuri tukee teollisuustoiminnan kasvua Etelä-Amerikan alueella. Chilen, Uruguayn ja Brasilian alueella on yksi maailman suurimmista paperi- ja selluteollisuuden sekä kaivosteollisuuden keskittymistä, jolla on käytössä myös huomattava määrä Kojan teollisuuspuhaltimia. Yhteistyössä yhdistyvät nopea ja sujuva palvelu paikallisesti sekä Kojan erityisosaaminen Suomesta käsin. 

- Yhteistyö mahdollistaa tehokkaamman palvelu-toimitusketjun Etelä-Amerikan alueella. Voimme entistä paremmin palvella teollisuusasiakkaitamme niin perinteisen service-toiminnan kuin laajempien elinkaaripäivitysten osalta. Fokuksessa ovat päästöjen alentaminen, energiatehokkuuden parantaminen sekä turvallisuuden ja käyttövarmuuden lisääminen asiakkaiden prosesseissa, kertoo Koja Teollisuusratkaisujen liiketoimintajohtaja Pasi Lähteinen.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE