OTA YHTEYTTÄ

Uusi Future® H -tuotesarja kiinteistöjen ilmanvaihtoon

Kotimainen - laadukas - tehtaalla oikeasti testattu - hyvin dokumentoitu. Helppo suunnitella, asentaa ja käyttöönottaa. Kuten pikkuveljensä Future® S, näiden arvolupauksien pohjalle on rakennettu Kojan uusi tuotesarja Future® H. Pystylähtöiset, sähkö- ja automaatiovarustellut ilmanvaihtokoneet ovat nyt saaneet rinnalleen vaakalähtöisen malliston.

Tilaa ja energiaa säästävä kokonaisuus

Tuotesarjaan kuuluu neljä eri kokoista konetta, jotka kattavat ilmavirta-alueen 700 l/s - 3600 l/s. Koneet toimitetaan esivalmistettuina lohkoina sähkö- ja automaatiovarusteluineen, riviliitinmallisena tai upouudella KojaControl-säätimellä. Työmaalle jäävät ainoastaan lohkojen mekaaninen yhdistämistyö sekä sähkö- ja automaatiopikaliittimien yhdistäminen.

–  Konemallisto pohjautuu tuttuun Future®-sarjaan, mutta kokonaisuus on vakioitu uudella tavalla. Kuten Future S, myös Future H on viimeistelty ja testattu jo tehtaalla. Konesarja hyödyntää Kojan Future ilmanvaihtokonesarjan parhaita ominaisuuksia kompaktissa koossa, kertoo Koja Oy:n ilmanvaihtokoneiden tuotekehityspäällikkö Antti Häyrynen

Suunnittelun keskiössä ovat olleet koneiden energiatehokkuus sekä toimituskokonaisuus lohkoina.

–  Koneiden komponenttivalinnat on tehty energiatehokkuus edellä, jotta mahdollistetaan asiakkaalle mahdollisimman pieni ostoenergian tarve. Koneen tekniset suoritusarvot ovat jopa parempia kuin mitä tämänhetkiset määräykset vaativat, kertoo Häyrynen.

Uuteen konesarjaan on tuotu uusia ominaisuuksia, kuten uusi KojaControl-automatiikka sekä Kojan patentoima poistoilmalämmitin. 

–  KojaControl on täysin uusi Kojan toteuttama ilmanvaihtokoneen automatiikka, joka sisältää 4G etäyhteyden, kattavat energialaskennat sekä paljon muuta. Future H -konesarja on myös Kojan ensimmäinen sarja, jossa uusi integroitu sähköinen poistoilmalämmitin korvaa sähköisen esilämmityksen. Ratkaisu mahdollistaa tilan ja energian huomattavan säästön, valottaa Häyrynen.

Helppoutta vakioiduilla ratkaisuilla 

Future H -tuotesarjan valikoimasta löytyy ratkaisu monenlaisten kiinteistöjen tarpeisiin.

–  Future H jatkaa Future S -koneiden viitoittamalla tiellä. Future S on saanut hyvää palautetta sekä urakoitsijoilta että suunnittelijoilta. Urakoitsijat ovat tykänneet kohtuuhintaisesta laadukkaasta tuotteesta, suunnittelijat puolestaan ovat arvostaneet etenkin helppokäyttöistä mitoitusohjelmaa, kertoo Markku Eskola, Koja Oy:n tuoteryhmäpäällikkö. 

Työmaalle toimitettu testattu kone nopeuttaa toimintaa rakennuskohteessa merkittävästi, sillä esivalmistettu kone on helppo asentaa ja käyttöönottaa.

–  Vakioidut ratkaisut helpottavat rakennusprosessissa monen tahon elämää – aina ei tarvitse keksiä pyörää uudestaan, toteaa Eskola.

Future H -tuotesarja mukana Kojan mitoitusohjelmassa

Future H -tuotesarja on integroitu Kojan omaan käyttäjäystävälliseen mitoitusohjelmaan Future S -tuotesarjan rinnalle. Mitoitusohjelmalla LVI-suunnittelija saa mitoitukset, mittakuvat, säätökaaviot ja toimintaselostukset koneista helposti ja nopeasti. Uudistettu ohjelma on julkaistu huhtikuun alussa ja sen saa vapaasti käyttöön Kojan nettisivuilta.

Tutustu Future® H -ilmanvaihtokoneeseen

Siirry mitoitusohjelmaan

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE