OTA YHTEYTTÄ

LOISTAVAT OLOSUHTEET KOKO LAIVASSA.

KOJAN YLIVOIMAINEN SÄHKÖISTYS JA AUTOMAATIO

Kojan monipuolinen HVAC-osaaminen kattaa laivan ilmastoinnin sekä hyttien olosuhteiden ohjausjärjestelmät. Raikasta ilmaa riittää kaikkialle, hyteistä portaikkoihin ja lasti- ja konetiloihin. Kojan tuottaa viihtyisyyttä koko laivaan, tavoitteenaan ensiluokkainen matkustajakokemus ja miehistön hyvät työolosuhteet.

Kojan vahvuutena kokonaisvaltainen ilmastointijärjestelmien osaaminen. Pitkä kokemus ja kyky innovoida tuottaa mukavuuden lisäksi turvallisuutta – palveluihin kuuluu tuki koko järjestelmän elinkaaren ajan. Käytönaikaisia tarvittavia korjauksia ja muutoksia ja parannuksia toteutamme myös laivoihin otettavien etäyhteyksien kautta.

VIIMEISIN TIETO SUUNNITTELUSTA

Kaikki Kojan uudet innovaatiot testataan ainutlaatuisessa R&D Centerissä. Olosuhdehuoneissa testaan laitteet vaikkapa todellisissa hyttiolosuhteissa ennen käyttöä. R&D Centerissä voidaan toteuttaa myös kattavat AC-koneiden mittausjärjestelyt. Kojan laadukkaat high-end ovat energiatehokkaita, ja käyttökustannukset ovat edullisia.

MAAILMANLUOKAN SÄHKÖISTYS KOJALTA

Koja hoitaa sähkökeskussuunnittelun kustomoidusti laiva- ja laitekohtaisesti, asiakastarpeiden mukaan. Kojan huippuammattilaiset eivät tyydy vakioratkaisuihin. Suurimmissa laivoissa laitteita ohjaavia sähkökeskuksia on jopa satoja – kaikki Kojan toteuttamana.

Koja suunnittelee ilmastointilaitteiden sähköistykset projektikohtaisesti. Jokainen laiva on erilainen, ja siksi sähköistys toteutetaan niin, että sähköiset toiminnot ja rajapinnat ovat toimivat optimaalisesti kussakin kohteessa.

LAIVAKOHTAINEN HVAC-AUTOMAATIO

Kojan tavoitteena on toteuttaa ilmastointijärjestelmä siten, ettei matkustaja edes huomaa sen olemassaoloa. Kun järjestelmä toimii, ihmiset viihtyvät eivätkä tunne vetoa. Raitista ilmaa tuotetaan optimoidusti tarpeen mukaan, energiaa säästäen. Ilman laatu, lämpötila CO2-pitoisuudet ja muut säädöt varmistavat olosuhteiden hallinnan.

HVAC automaatio toteutetaan aina laivakohtaisesti. Koja voi toimittaa suunnittelun  toimintakuvauksen lisäksi koko automaatiojärjestelmän ja tehdä sen käyttöönoton. Automaatio-osaaminen kattaa kaiken kokoiset laivat, pienestä paatista valtavan kokoisiin järjestelmiin – aina kustomoidusti ja viimeisintä tekniikkaa olevilla komponenteilla.

KOJAN AUTOMAATIO KATTAA KOKO HYTIN

Kojan hyttiautomaatiojärjestelmät ovat erittäin kattavia kokonaisuuksia. Järjestelmään voi lititää valaistukset, verhot, ikkunat tai mitä ikinä hyteissä halutaankin säätää. Automaatiovalvomossa on nähtävillä jokaisen hytin tilatiedot. Hytin olosuhteita voidaan säätää valvomosta tai matkustaja voi säätää niitä itse kosketusnäytöillä tai mobiiliapplikaatiolla.

Käytön on oltava vaivatonta loppukäyttäjälle. Koja osaa ohjausjärjestelyt kaikenlaisiin hytteihin. Oli sitten kyseessä loft-hytti, sviitti, tai parvekkeellinen hytti, hallitsemme erityispiirteet. Kojan perussuunnittelun kulmakivi on automaatiojärjestelmän helppo käyttöönotto. Kattavassa suunnitteluosaamisessa hyödynnetään aina viimeisimpiä innovaatioita ja teknologiaa.

MUKAVUUTTA MAAILMAN MERILLE – KYSY LISÄÄ!

Kojan asiantuntijat ovat valmiina auttamaan.

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE