OTA YHTEYTTÄ

21.1.2020

Sinustako Kojan seuraava propellipää?

Haemme innokasta

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Kojan tuotekehitys- ja testauskeskukseen (R&D Center) Tampereelle

Olet diplomi-insinööriopiskelija ja haluat päästä perehtymään ilmankäsittelytuotteiden testaamiseen ja kehitykseen huippumodernissa laboratoriossa. Työhösi kuuluu testausprojekteissa avustaminen ja testausprojektien läpivieminen sovitussa laajuudessa. Osaamisestasi riippuen pääset myös osallistumaan tuotekehityshankkeisiin. Kesän aikana pääset perehtymään laajasti ilmankäsittelyprosessiin ja tuotekehitykseen.

Edellytämme muutaman vuoden yliopisto-opintoja koneensuunnittelun, energiatekniikan, talotekniikan tai automaation alalta.

Tarjoamme tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Kojan R&D Center on ainutlaatuinen tuotekehitys- ja testauskeskus, jossa on kattavat testausmenetelmät kaikille Kojan tuoteryhmille. Ilmankäsittelylaitteet ja -järjestelmät testataan todellisissa käyttöolosuhteissa. Komponenttien ominaisuuksia testataan jo tuotekehitysvaiheessa, yhä vaativammissa projekteissa.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta. Voit jättää hakemuksesi täyttämällä Kojan nettisivuilla olevan lomakkeen. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haku päättyy 1.3.2020.

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

AINUTLAATUINEN R&D CENTER TAMPEREELLA

Kojan R&D Center on tuotekehitys- ja testauskeskus, jossa on kattavat testausmenetelmät kaikille Kojan tuoteryhmille, todellisissa käyttöolosuhteissa.

LUE LISÄÄ »

Opiskelijasta Kojalaiseksi

Tampereen ammattikorkeakoulussa talotekniikan alaa opiskelleet Joonas Kallinki ja Jan-Sebastian Brandt ovat siirtyneet sujuvasti opinnoista työelämään Kojalle.

LUE LISÄÄ »

Koja on savuton työpaikka

Koja tukee valtakunnallista visiota ”Savuton Suomi 2030” ja on savuton työpaikka vuoden 2020 alusta alkaen.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE