OTA YHTEYTTÄ

20.1.2020

Oletko sinä Kojan tulevaisuuden tekijä?

Haemme energisiä

HARJOITTELIJOITA Kiinteistöjen talotekniikkaratkaisuihin Tampereelle.

Olet tekniikan alan opiskelija ja opintosi ovat jo loppuvaiheessa. Olet kiinnostunut kehittymään talotekniikan ammattilaiseksi ja haluat näyttää osaamisesi käytännössä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat toimia muuttuvissa tilanteissa. Tueksesi saat koko talotekniikan ammattilaisten tiimin, jolla on hallussaan niin suunnittelu, myynti kuin projektitoimintakin.

Tarjoamme kesäksi tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Kiinteistöjen talotekniikkaratkaisut keskittyvät kiinteistöjen olosuhteiden hallintaan ja järjestelmän energiatehokkuuteen koko elinkaaren ajan. Hallitsemme ratkaisut pienistä teknologia- ja ohjauspäivityksistä kiinteistön täydelliseen talotekniikan modernisointiin – nykytilanteen todentamisesta aina optimaaliseen lopputulokseen ja valvontaan asti.

Onnistuneen kesäharjoittelun jälkeen hyvällä tyypillä on mahdollisuus jatkaa Kojalla lopputyön sekä opintojen ohella tehtävien töiden merkeissä.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta. Voit jättää hakemuksesi täyttämällä Kojan nettisivuilla olevan lomakkeen. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haku päättyy 1.3.2020.

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

TALOTEKNIIKKARATKAISUT

Edistyksellinen palvelupolku johtaa terveempään ja tuottavampaan kiinteistöön. Kojan ratkaisut säästävät energiaa olosuhteista tinkimättä.

LUE LISÄÄ »

Opiskelijasta Kojalaiseksi

Tampereen ammattikorkeakoulussa talotekniikan alaa opiskelleet Joonas Kallinki ja Jan-Sebastian Brandt ovat siirtyneet sujuvasti opinnoista työelämään Kojalle.

LUE LISÄÄ »

Koja on savuton työpaikka

Koja tukee valtakunnallista visiota ”Savuton Suomi 2030” ja on savuton työpaikka vuoden 2020 alusta alkaen.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE