OTA YHTEYTTÄ

Kauppakeskus Ratina

FUTURE® ILMANVAIHTOKONEET KAUPPAKESKUS RATINASSA

KOJALTA 70 FUTURE KONEPARIA ILMANVAIHTOON

  • Kojalta Future ilmanvaihtokoneet Tampereen suurimpaan kauppakeskukseen
  • Kohteeseen toimitettiin yhteensä 70 Kojan koneparia
  • Rakennuttaja: Sponda Oyj
  • Pääurakoitsija: Työyhteenliittymä Ratina (Aki Hyrkkönen Oy, Lamminsivu Oy ja Alasen Rakennus Oy)
  • Toimitusaika: 2016–2017

KOJALLE KIITOSTA VASTUULLISESTA YHTEISTYÖSTÄ RATINASSA

Kauppakeskus Ratinasta kohoaa Tampereen suurin ja monipuolisin kauppakeskittymä. Kulkuyhteyksien ytimessä se tavoittaa jokaisen ohikulkijan. Toriaukion täydentämänä Ratinan kolmiosaisesta, funkkis- ja nykyajan arkkitehtuuria yhdistävästä keskuksesta rakentuu ainutlaatuinen yhteisöllinen kaupunkitila.

Kauppakeskuksen rakennuttaja Sponda Oyj on tilannut Kojalta kohteeseen Future ilmanvaihtokoneet. Kaupan syntymisen ratkaisi koneiden energiatehokkuus kymmenen vuoden ajalla. Ratinaan on toimitettu yhteensä 70 Kojan koneparia. Toimitukset on tehty vuosien 2016 ja 2017 aikana.

Projektinjohdosta vastaava Rauno Kulmala Sponda Oyj:ltä on tyytyväinen tehokkaaseen yhteistyöhön Kojan kanssa.

– Arvostamme Kojassa kotimaisuutta ja toimitusvarmuutta. Kojan kanssa yhteistyö on edennyt suunnitelmallisesti ja nopeasti sopimusneuvotteluja myöten. Sopimuksemme on ollut erinomainen niin taloudellisesti kuin laadullisesti. Kojan toimitukset ovat tulleet työmaalle sovitussa aikataulussa ja myös sovituissa toimituserissä.

Kasvava Tampere on tulevaisuuden kaupunki, ja vastuullisesti kehitettävä kaupunkikuva yhteinen etumme. Kojalla luomme ilmankäsittelyratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001 -standardien mukaisesti. Energiatehokkaat ratkaisumme rakentavat kestävän tulevaisuuden.

Ratinan rakentamisessa on huomioitu erityisesti energiatehokkuus niin laite- kuin materiaalivalinnoissa. Jäähdytyksessä hyödynnetään Ratinan suvannon viileitä vesimassoja. Kylmäkoneiden tuottamaa lämpöä käytetään edelleen kiinteistön lämmitykseen, ja sisätilojen lämmin ilma kierrätetään parkkitilojen kautta ulos.

Lisätietoa projektista Ratinan sivuilta »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE