OTA YHTEYTTÄ

HiLTO EC kerää lämpöä talteen suurissa kiinteistöissä

HILTO EC KERÄÄ LÄMPÖÄ TALTEEN SUURISSA KIINTEISTÖISSÄ

Kojan pitkäaikainen yhteistyökumppani, Tom Allen Senera Oy, luottaa projekteissaan HiLTO EC – lämmöntalteenottoyksikköön. Koja ja Tom Allen Senera ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo vuosikymmenen ajan. Hyvin toimivan kumppanuuden taustalla on molemminpuolinen luottamus ja tyytyväisyys. Tom Allen Senera on tilannut Kojalta lämmöntalteenottoratkaisuja ja ollut mukana mahdollistamassa Kojan laitekehitystä.

– Se on ollut ehdottomasti molempien etu. Koja on pystynyt hiomaan laitteitaan entistä paremmiksi, kun taas me olemme saaneet juuri tarpeisiimme räätälöidyt ratkaisut, jotka ovat olleet poikkeuksetta ominaisuuksiltaan sopivia ja muutenkin toimintavarmoja. Arvostamme suuresti sitä, että toiveitamme kuunnellaan, kertoo Tom Allen Seneran teknologiajohtaja, diplomi-insinööri Mika Manner.

Sopivat ratkaisut kohteesta riippuen

Kuva: Tom Allen Senera Oy.

Kiinteistöille energiatehokkuusratkaisuja tarjoava Tom Allen Senera on alan johtava toimija Suomessa. Yrityksen kohteina on paitsi asuinkerrostalokiinteistöjä ja omakotitaloja myös toimisto-, liike- ja kauppakiinteistöjä. Kiinteistöpuolen projekteja kertyy vuosittain jopa satakunta kappaletta.

– Yhtenä esimerkkinä ovat asuinkerrostalokiinteistöt, joissa on aiemmin ollut koneellinen ilmanvaihto ja huippuimurit, mutta ei lämmön talteenottoa. Nyt huippuimureita korvataan nykypäivän standardien mukaisesti lämmönkeruuyksiköillä. Tähän käyttöön HiLTO EC on loistovalinta, Manner sanoo.

Hänen mukaansa HILTO EC sopii hyvin esimerkiksi ratkaisuihin, joissa lämpöpumppuja kytketään kaukolämmön rinnalle. Mahdollisia lämmönlähteitä on erilaisia, ja myös niin kutsutut hybridijärjestelmät ovat yleistyneet.

– Hybridijärjestelmässä voidaan yhdistää vaikkapa maalämpö ja ilma. Erilaisten ratkaisujen paletti on erittäinkin laaja ja ratkaisut pitääkin räätälöidä pitkälti kohteen mukaan, Manner avaa.

Asiakaslupaukset lunastettu

Kuva: Tom Allen Senera Oy.

Tom Allen Seneran asiakkaat ovat tottuneet hyvään palveluun ja korkeaan laatuun ja niitä yritys edellyttää myös yhteistyökumppaneiltaan.

– Jos lupaamme asiakkaallemme säästöjä, täytyy sanaamme voida luottaa. Kojan ja HiLTO EC:n kanssa lupaukset on saatu poikkeuksetta lunastettua, eikä reklamaatioita ole tullut, Manner kehuu.

Manner arvostaa Kojassa sitä, että joustoa ja mukautumiskykyä löytyy. Pyyntöihin ja tarpeisiin on reagoitu nopeasti ja palaute on paitsi vastaanotettu myös kuunneltu.

– Meidän kohteemme ovat kovin erilaisia, joten esimerkiksi ilmavirtamäärät vaihtelevat välillä paljonkin. Tällöin on tärkeää saada osittain tai jopa täysin kohdetta varten räätälöityjä palveluita, ja juuri siinä Koja on onnistunut, Manner kertoo.

– Koja on ollut alusta asti hyvä ja palvelualtis yhteistyökumppani. Palvelut on saatu aina luvatusti ja ajoissa, välillä jopa erittäinkin lyhyellä varotusajalla. Olemme erittäin tyytyväisiä ja voimme hyvin mielin suositella Kojan palveluita muillekin alan toimijoille, Manner toteaa.

Tutustu Koja HiLTO »

Kysy lisätietoja myynnin asiantuntijoiltamme »

Tutustu Tom Allen Seneran poistoilman LTO-ratkaisuihin »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE