OTA YHTEYTTÄ

Atrian historian suurin investointi

KOJA MUKANA ATRIAN HISTORIAN SUURIMMASSA INVESTOINNISSA

Ryminällä vuosi käyntiin! Atrian historian suurin investointi on käynnissä Seinäjoen Nurmossa. Hankkeella vastataan siipikarjan lihan kysynnän vuosia jatkuneeseen voimakkaaseen kasvuun.

Kohteessa on erityispiirteenä sisäilman olosuhteet kylmäalueilla. Osassa tiloja vaatimuksia asettavat myös korrosoivat olosuhteet. Rakennusten ilmankäsittelyratkaisujen myyntipäällikkö Matti Riskumäki on ollut mukana Atria-projektissa Kojan osalta ja selventää kohteen erityisvaatimuksia:
 
– Patterirakenteelle ja kondenssiveden hallinnalle on merkittäviä vaatimuksia. Kylmäalueille toimitetaan yhteensä 17 kpl noin 15000 l/s kiertoilmakoneita, joissa kaikissa on kaksi jäähdytyspatteria peräkkäin 6 millin lamellijaolla ja alle nollan asteen propyleeniglykolinesteellä. Väistämättä patteri jäätyy, jolloin sulatus hoidetaan nopeasti ajamalla patteriin lämmintä nestettä. Tällöin vedellä ja sohjolla on oltava luonnollinen, toimiva poistumisreitti. Näissä tapauksissa konevaippaan rakennetaan syvä kondenssiallas ja suoraan pohjasta läpi olevat DN50 vesiyhteet.
 
Tietyillä alueilla koneet valmistetaan sisäpuolisilta osiltaan haponkestävällä rakenteella, sekä patterit pinnoitetaan e-coat pinnoitteella. Myös huolto-organisaation toiveet on huomioitu. Tästä esimerkkinä toimii puhaltimien toimittaminen vahvennetuilla laakereilla, rasvanipoilla sekä puhaltimen irrottamisen ja kääntämisen sallivilla kytkentäkaapelin pituuksilla. Koneiden pohjissa on myös kulkutasot.
 
– Jälleen kerran loppukäyttäjä luottaa paikalliseen asiantuntemukseen ja Koja on mukana toteuttamassa merkittävää kotimaisen lähiruuan hanketta.

Lisää hankkeesta Atrian sivuilta

KOHTEESEEN TOIMITETTUJA KONEITA

  • 52 kpl moduulirakenteisia Future-ilmanvaihtokoneita
  • 7 kpl pystylähtöisiä Future S-ilmanvaihtokoneita
  • Yli 60 kpl HiFEK-huippuimureita
  • 24 kpl Netto+ -järjestelmiä nestekiertoisessa lämmöntalteenotossa

KYSY LISÄÄ TUOTTEISTAMME SEKÄ PALVELUISTAMME JA PYYDÄ TARJOUSTA

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE