OTA YHTEYTTÄ

Kanarian merellinen paratiisi: Uusi Mein Schiff 2

Koja vastasi yli 300-metrisen aluksen ilmastoinnista. Huolellinen suunnittelu, Future-ilmanvaihtokoneet ja viimeisin tekniikka tuottivat alukseen jopa 10 % lisää energiatehokkuutta edeltäjään verrattuna.

Mein Schiff 2 on neljäs tämän sarjan TUI Cruisesin laiva, johon Koja toimitti ilmastoinnin Meyer Turun tilauksesta. Aiemmin Koja on toteuttanut ilmastointijärjestelmät myös kolmeen sisaralukseen, Mein Schiff 5, 6 ja 1.

Kuten edeltäjässäänkin, Uuden Mein Schiff 2 -risteilijän suunnittelussa panostettiin ympäristöystävällisyyteen. Aluksen pää- ja lisämoottoreissa on omat katalysaattorit, jotka vähentävät typpidioksidipäästöjä. Myös Kojan Future Marine -ilmanvaihtokoneet ovat huippusuunnittelun tulosta – oman tuotekehityksen ja tuotannon avulla HVAC-ratkaisut tehdään asiakastarpeiden mukaisesti, käyttötarkoitus edellä.

Mein Schiff 2 luovutettiin TUI Cruisesille vuoden lopussa 2018. Alus liikennöi alkuun Välimerellä, minkä jälkeen risteilyt jatkuvat Kanarialla. Kojan ilmastointiratkaisujen ansiosta olosuhteet ovat miellyttävät kaikkialla laivassa.

Aluksen tietoja

  • Pituus 315 m, leveys, 36 m, paino 111 500 GT
  • Matkustajia 3132, miehistöä 1092
  • Varustamo: TUI Cruises
  • Telakka: Meyer Turku, Suomi
  • Valmistumisvuosi 2018
  • Ilmastointijärjestelmien suunnittelu ja laitetoimitukset

Marinen muita referenssejä
 

Elämyksiä merellä:
Symphony of the Seas

Singaporen helmi:
Ovation of the Seas

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE