OTA YHTEYTTÄ

Elämyksiä merellä: Symphony of the Seas

Maailman suurin 362 metriä pitkä loistoristeilijä liikennöi Karibialla. Koja on toteuttanut ilmastoinnin kaikkiin neljään Oasis-luokan alukseen, vastaten hyttiautomaatiojärjestelmistä ja laitetoimituksista. Seuraavan aluksen luovutusaika on vuonna 2021 ja Kojan toimitukset alkavat kesällä 2019.

Maailman suurin risteilylaiva on Kojalle jo neljäs Oasis-luokan alus. Koja vastasi valtavan aluksen ilmastointi- ja hyttiautomaatiojärjestelmistä laitteineen.

Miellyttävät olosuhteet ja huippuluokan HVAC-ratkaisut ovat erityisen tärkeät, kun aluksen tarjonta on päätähuimaava: Broadway-musikaali, vesiliukumäet ja Central Parkin aito puistoympäristö ja robottibaarimikot ovat muutamia kohokohtia.

Symphony of the Seas risteili ensimatkansa STX Francen telakalta Saint-Nazairesta kotisatamaansa Barcelonaan maaliskuussa 2018. Kesän ajan alus risteili Välimerellä ja syksyllä 2018 alus siirtyy Karibian liikenteeseen.

Kojan ilmastointi myös sisaraluksissa

Koja on toteuttanut ilmastoinnin myös edeltäviin Oasis-luokan risteilijöihin – Turun telakalla rakennettiin Oasis of the Seas ja Allure of the Seas sekä STX Francen telakalla Harmony of the Seas. Alukset kehittyvät jatkuvasti, kuten Kojakin. Toteutamme ilmanvaihtojärjestelmiä jo yli 80 vuoden kokemuksella.

STX France on tilannut myös Symphony of the Seas -laivan sisaralukseen Kojan ilmastointijärjestelmät. Aluksen luovutusaika on vuonna 2021 ja Kojan toimitukset alkavat kesällä 2019.

Aluksen tietoja

  • Pituus 361, leveys 66 m, paino 230 000 GT
  • Matkustajia 6780, miehistöä 2200
  • Varustamo: Royal Caribbean International
  • Telakka: STX France, Saint-Nazaire, Ranska
  • Valmistumisvuosi 2018
  • Ilmastointijärjestelmien ja hyttiautomaation suunnittelu sekä laitetoimitukset

Marinen muita referenssejä
 

Singaporen helmi:
Ovation of the Seas

Kanarian merellinen paratiisi:
Uusi Mein Schiff 2

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE