OTA YHTEYTTÄ

Singaporen helmi: Ovation of the Seas

Quantum-sarjan uusinta risteilijää kutsutaan älyalukseksi. Myös Kojan ilmastointijärjestelmän toimitus sisälsi viimeisintä meriolosuhteisiin soveltuvaa tekniikkaa, laitteita ja toimintoja – kustannus- ja energiatehokkaasti toteutettuna. Koja on toimittanut ilmastoinnin myös aluksen edeltäjiin.

Meyer Werftin tilauksesta Koja vastasi aluksen ilmastointijärjestelmien suunnitteluista, AC- huoneiden työkuvasuunnittelusta sekä laitetoimituksista. Kojan järjestelmätoimitus sisälsi niin ilmastointilaitteet, alue-, tekniset- ja hyttifancoilit kuin hyttiautomaation.

Ovation of the Seas laskettiin vesille keväällä 2016. Varustamo Royal Caribbean laskee aluksen lisäävän Singaporen alueen risteilyliikennettä noin 42 000 risteilymatkustajalla, vahvistaen alueen risteilyteollisuuden tulevaisuutta.

Raikasta ilmaa kaikkiin Quantum-sarjan laivoihin

Laskuvarjohypyn ja surffauksen huumaa, näköalanautintoa 92 metristä, cocktaileja robottibaarimikon tarjoilemana – nämä ja monta muuta aktiviteettia yhdistyvät Quantum- sarjan uusimmassa aluksessa. Alueen kulttuuri on sidottu osaksi palveluja kiinalaisten ruokapaikkojen, taiteen ja kansanhistorian muodossa. Ja missä matkustajat liikkuvatkin, ilmastointi on kunnossa.

Ovation of the Seas oli Kojalle risteilijäsarjan kolmas toimitus Quantum of the Seas ja Anthem of the Seas -alusten jälkeen. Koja keskittyy jatkossakin hiilijalanjälkeä pienentävien, kustannus- ja energiatehokkaiden ratkaisujen kehittämiseen, toteuttaen laivojen ilmastointijärjestelmiä ympäri maailmaan.

Aluksen tietoja

  • Pituus 247m, paino 168 666 GT
  • Matkustajia 4095, miehistöä 1300
  • Varustamo: Royal Caribbean International
  • Telakka: Meyer Werft GmbH, Papenburg, Saksa
  • Valmistumisvuosi 2016
  • Ilmastointijärjestelmä, AC-huoneiden työkuvasuunnittelu ja laitetoimitukset

Marinen muita referenssejä
 

Elämyksiä merellä:
Symphony of the Seas

Kanarian merellinen paratiisi:
Uusi Mein Schiff 2

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE