OTA YHTEYTTÄ

Koja kiinteistöt HiFEK

ENERGIATEHOKKAAT HIFEK-HUIPPUIMURIT

HiFEK-huippuimurit ovat tehokkaita, energiaa säästäviä ja käyntiääneltään hiljaisia toimisto-, liike-, julkis- ja asuinrakennusten poistopuhaltimia.

Uuden HiFEK ECO -huippuimurin ilmavirta-alueet on jaoteltu tasaisemmin aiempiin malleihin verrattuna. Kattavasta valikoimasta löytyy jokaiseen tarpeeseen soveltuva huippuimuri, jonka avulla voi tuottaa kohteeseen paremmat olosuhteet energiaa säästäen – pienempää hiilijalanjälkeä unohtamatta.

HiFEKin asennus onnistuu parhaiten HiFEP-asennuspiippuun, jonka vakiovaippa on valmistettu kuumasinkitystä teräslevystä. Asennustarvikkeet sisältyvät vakiotoimitukseen. HiFEK-huippuimurit ovat helppoja huoltaa – rakenteen ansiosta kanava ja imuri on kätevä myös puhdistaa.

Koja kiinteistöt HiFEK
  • Ilmamäärä 5 m3/s
  • Painealue 750 Pa:iin saakka
  • Moottorit valmiiksi johdotetut ja kytketyt
  • Vakiomateriaalina kuumasinkitty teräs
  • Lisävarusteena huoltokytkin sekä HiFEK EC -kontaktorikotelo, jolla saadaan EC-huippuimuriin kaksinopeustoiminto

 

Dokumentaatio

HIFEK ECO -TUOTESARJA LADATTAVISSA SUUNNITTELUOHJELMIIN

Suunnittelutyön helpottamiseksi HiFEK ECO -tuotesarja on nyt ladattavissa MagiCAD Revit- ja AutoCAD -suunnitteluohjelmissa. Mallit ovat saatavilla kaikkien suunnitteluohjelmien käyttöön DXF- ja RFA-muodossa MagiCAD Cloud -tietomallikirjastosta. Kirjasto sisältää laajan valikoiman LVIS-tuotteiden 3D-tietomalleja eli BIM-objekteja, joiden käyttäminen nopeuttaa suunnittelua, parantaa suunnittelun laatua ja vähentää mahdollisten virheiden määrää.

Avaa tästä

ILMANKÄSITTELY KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ratkaisut lähes 90 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

Ota yhteyttä

REFERENSSIT

Kojalla on pitkä kokemus erilaisista olosuhteiden optimoinnin ja ilmanvaihdon projekteista. Kaiken keskiössä ovat asiakastyytyväisyys sekä sujuva toiminta yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin ja tiedät enemmän myös Kojan monialaisesta ammattitaidosta.

LUE LISÄÄ

OTA YHTEYTTÄ

Kojan asiantuntijat ovat valmiina auttamaan!

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE