OTA YHTEYTTÄ

LAADUKASTA SISÄILMAA ENERGIATEHOKKAASTI.

OIKEAT HUIPPUTUOTTEET ILMANVAIHTOON

Kojan tuotevalikoima kattaa kiinteistöjen koko ilmastoinnin. Lämpö- ja virtausteknisiltä ominaisuuksiltaan alan huippua edustavat komponentit on mietitty loppuun saakka, laitteet ovat kompakteja kooltaan ja liitännät käteviä. Yhdessä Kojan huippuautomaation ja valvonnan kanssa ratkaisut säästävät energiaa koko elinkaaren ajan. 

newfuture_700x400.jpg

Future® ilmanvaihtokone

Future® ilmanvaihtokone on mekaanisilta sekä lämpö- ja virtausteknisiltä ominaisuuksiltaan ylivertainen tuote. Loppuun saakka mietityt komponenttivalinnat vastaavat asiakkaan vaativimpiakin odotuksia. 

Ladattavat materiaalit »

TUTUSTU »
FureS_700x400.jpg

Future® S ilmanvaihtokone

Future® S tuotesarjan energiatehokkaat ja kompaktit pystylähtöiset ilmanvaihtokoneet on suunniteltu uusimpien energiatehokkuusvaatimusten mukaan. Future® S tuotesarjassa kaikki liitännät ovat koneen päällä, jotta lattiapinta-alaa jää mahdollisimman paljon muuhun käyttöön.

Ladattavat materiaalit »

TUTUSTU »
hifek_700x400.jpg

HiFEK huippuimurit

HiFEK huippuimuri on tehokas, energiaa säästävä ja käyntiääneltään hiljainen toimisto-, liike-, julkis- ja asuinkiinteistöjen poistopuhallin. Uuden HiFEK ECO huippuimurin ilmavirta-alueet on jaoteltu tasaisemmin aiempiin malleihin verrattuna.

Ladattavat materiaalit »

TUTUSTU »
safek_700x400.jpg

SAFEK savuimurit

SAFEK savuimuri soveltuu savun poistoon tulipalotilanteessa. SAFEK parantaa henkilöiden turvallisuutta palotilanteessa poistamalla tehokkaasti savua ja alentaen lämpötilaa sisään virtaavan korvausilman avulla. 

Ladattavat materiaalit »

tafek_700x400.jpg

Tafek tulisijaimuri

Tafek tulisijaimuri varmistaa puun puhtaan palamisen. Huonosti palava tuli pientalon tulisijassa saattaa kohottaa haitalliset pienhiukkaspäästöt jopa kymmenkertaisiksi puhtaasti palavaan tuleen verrattuna.

Ladattavat materiaalit »

Hilto EC_700x400.jpg

HiLTO EC lämmöntalteenottoyksikkö

HiLTO EC on energiatehokas korkean hyötysuhteen lämmöntalteenottoyksikkö. Sen avulla poistoilman lämpöenergiasta voidaan ottaa talteen yli puolet ja hyödyntää se alentamaan kiinteistön lämmityskustannuksia.

Ladattavat materiaalit »

TUTUSTU »
Termis_700x400.jpg

Termis lämminilmapuhaltimet

Termis lämminilmapuhaltimet ovat uusien teknisten ratkaisujen ja modernin tuotantoteknologian lopputulosta. Ajattoman muotoilun ansiosta tuote soveltuu moniin erilaisiin käyttökohteisiin. 

Ladattavat materiaalit »

termis_pyykinkuivaimet_700x400.jpg

Termis pyykinkuivaimet

Termis pyykinkuivaimen uudet tekniset ratkaisut yhdessä ajattoman muotoilun kanssa takaavat uudet tuulet niitä tarvitseville. Tuote soveltuu kohteisiin, joissa tarvitaan hiljaista ja tehokasta lämmitystä ja lämminilmakuivausta.

Ladattavat materiaalit »

netto_700x400.jpg

Netto+®

Koja on ratkaissut perinteisen LTO-järjestelmän ongelmia uudella Koja Netto+® -tekniikalla. Koja Netolla hyötysuhde ei hyydy, vaan pysyy tasaisen korkeana ulkolämpötilasta riippumatta. 

TUTUSTU »
SmartAir_700x400.jpg

Koja SMARTAiR®

Koja SMARTAiR® -ratkaisuun kuuluvat ilmankäsittelykoneet, automaatio, älykäs Schneider Electric -automaatio ja valvonta. Nämä ratkaisut yhdessä säästävät rahaa koko elinkaarensa ajan.

Ladattavat materiaalit »

hiltop_700x400.jpg

HiLTOP® Poistoilman LTO-järjestelmä

HiLTOP® on poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmä, jolla lämpöä saadaan parhaimmillaan talteen yli 50 %. Järjestelmään kuuluu HiLTO-lämmöntalteenottolaite ja Rhoss-lämpöpumppu, jolla talteenotettu lämpö hyödynnetään kiinteistön lämmitystarpeisiin.

Ladattavat materiaalit »

FUTURE®++ MITOITUSOHJELMA

Kojan ilmankäsittelyratkaisujen mitoitusohjelma – optimaaliset ratkaisut ilmastointitarpeisiin.

Kojan Future®++ Mitoitusohjelma tuottaa helposti ja nopeasti tuhansista vaihtoehdoista energiatehokkaan kokonaisuuden, jossa jokainen komponentti on optimoitu. Ohjelman saat käyttöösi veloituksetta, ja tukea saat Kojalta aina yhden oven takaa.

LATAA TÄSTÄ »

FUTURE S® MITOITUSOHJELMA

Mitoitusohjelma Kojan pystylähtöisten ilmanvaihtokoneiden mitoitukseen – valitse paras ratkaisu vaivattomasti.

Future® S tuotesarjaa varten on kehitetty oma helppokäyttöinen mitoitusohjelma, joka on vapaasti suunnittelijoiden käytettävissä. Future® S Mitoitusohjelmalla saat mitoitukset, mittakuvat, säätökaaviot ja toimintaselostukset pystylähtöisistä koneista helposti ja nopeasti.

AVAA TÄSTÄ »

chiller_logo_CROP.jpg


Chiller Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä ratkaisuja jäähdytys-, lämmitys ja energiatarpeisiin. Ratkaisuja käytetään sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa kuten hotellit, toimistorakennukset, kauppakeskukset, sairaalat ja teollisuuden prosessit. Chiller Oy on osa Koja-konsernia 31.5.2019 alkaen.

ILMANKÄSITTELY JA JÄÄHDYTYS KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ja jäähdytyksen ratkaisut yli 80 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

Ota yhteyttä

Kysy tarkemmat tuotetiedot ja ratkaisut myynnistä.

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE