Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa globaalisti kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden prosessipuhaltimia. Toteutamme ilmastoinnin alusta loppuun, tuotekehityksestä aina tarvittaviin asennuksiin ja koulutuksiin – ympäri maailman. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä. Ennätyksellisen suuri tilauskantamme luo tulevaisuudennäkymiä ja töitä vuosiksi eteenpäin.

Meillä on positiivinen ongelma. Tilauskantamme on koko ajan kasvamaan päin ja siksi kaipaamme lisää vastuunkantajia. Meillä on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta, jolle haluaisimme antaa paremmat edellytykset suoriutua loistavasti. Haemmekin Jalasjärven tehtaallemme uuteen rooliin

TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtajana olet tärkeä linkki tuotannon johtamisen ja työntekijöiden yhteispelin varmistajana. Vastaat vuorossasi tuotannon toimintojen sujuvuudesta sekä huolehdit, että jokainen asia tehdään oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Olet lähiesimies, sparraat ja tuet tuotantotiimiä päivittäisessä tekemisessä. Huolehdit vuorossasi laatukriteeriemme täyttymisestä ja ratkaiset eteen tulevat tekniset haasteet. Olet tuotantotyöntekijöidemme selkäranka- ja noja, joka osaa tukea tekemistä myös rinnalla työskennellen. Työskentelemme tuotannossa arkisin kahdessa vuorossa, jossa kussakin työnjohtaja vastaa n. 15 työntekijän tiimistä kerrallaan.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti suoraselkäistä ja luottamusta herättävää työnjohtajaa. Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta sarja- sekä ohutlevytuotannosta. Ilmanvaihtokoneiden aiempi tuntemus on eduksesi, mutta sitä enemmän arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja kommunikointikykyjä. Haluamme keskittyä olennaiseen ja pyrkiä parhaaseen lopputulokseen – haluamme sinun jakavan tämän tavoitteemme kanssa.

Tarjoamme vakituisen paikan sekä mielenkiintoisia haasteita kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Meitä Kojalaisia on jo yli 300. Jalasjärven tehtaallemme on keskitetty ohutlevy- ja patterituotantomme, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn.

Haku työnjohtajan paikkaan on auki 10.9.2019 saakka. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoiveineen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrytointikumppaniltamme, Eeva-Maija Hiekkataipale, 0400 710 141 (emppu@porkkanajakeppi.fi).

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!