Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa globaalisti kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden prosessipuhaltimia. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan.  

Haemme Jalasjärven tehtaallemme

TUOTANNON KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työskentelet osana Jalasjärven tehtaan tuotantotiimiä kevyehköissä hyttilaitteiden ja sarjatuotteiden kokoonpanotehtävissä. Tuot oman panoksesi työyhteisöömme hyvällä motivaatiollasi ja reippaalla työotteellasi. Odotamme, että olet näppäräsorminen ja haluat tehdä laadukasta jälkeä. Asenne ja oppimishalu ratkaisevat!

Tarjoamme tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy- ja patterituotanto, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn. 

Haemme 3-4 työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa elokuussa sopivan työntekijän löydyttyä. 

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta! Hae työtä täyttämällä sähköinen hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.8.2019! Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. 

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

Lisätietoja: Tuotantopäällikkö Juha Sinisaari, p. 050 343 3815, juha.sinisaari@koja.fi

Tutustu Kojan tarinaan: