Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kustannus- ja energiatehokkaita teollisuuden sekä talotekniikan ja laivojen HVAC- ratkaisuja, jotka ylittävät odotukset. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä.

Yli 20 000 prosessipuhallintamme on jatkuvassa käytössä ympäri maailman. Räätälöityjä ratkaisujamme käytetään puu- ja selluteollisuudessa, lasinvalmistuksessa, petrokemianteollisuudessa, metalli- ja energiateollisuudessa sekä laivoissa. Kehitämme tuoteperhettämme jatkuvasti tulevaisuuden tarpeisiin. 

Haemme prosessipuhallinliiketoimintaamme Tampereelle

TESTAUSVASTAAVAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Testausvastaavana ydintehtäväsi muodostuu prosessipuhaltimien tuotannon koekäyttö- ja laboratoriomittauksista. Koska uusimme testausjärjestelmää, pääset ensitöiksesi rakentamaan testausympäristöämme ja luomaan testaukselle parhaat mahdolliset puitteet sekä vaikuttamaan työn kuvaasi. Työpäiväsi täyttyvät testiympäristön kehityksestä, tuotteiden testaamisesta, testiympäristön rakentamisesta sekä testien tulosten dokumentoinnista. Testit kohdistuvat mekaanisen toimivuuden testaamiseen. Työnkuvaasi kuuluvat myös mm. tuottoarvotestaukset ja värähtelymittaukset. Lisäksi osallistut tarvittaessa tuotannon puhaltimien loppukokoonpanoon.

Etsimme tehtävään haasteista ja kehittämisestä innostuvaa testauksen ammattilaista. Arvostamme teknistä pohjakoulutusta yhdistettynä aiempaan kokemukseen testauksesta teollisuusympäristössä. Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta sähkö- ja mittaustekniikasta, PC:n käytöstä automaatio- ja mittaussovelluksissa, modbus tiedonsiirrosta ja Python ohjelmointikielen tuntemusta. Sinulla on hyvä ymmärrys tietokoneista ja oheislaitteista. Tehtävässä hyödyt myös aiemmasta värähtelymittauskokemuksesta ja -käytäntöjen tuntemuksesta. Toivomme sinun olevan mekaanisesti orientoitunut ja kiinnostunut tarvittaessa osallistumaan puhaltimien loppukokoonpanon asennuksiin. Työssä menestyminen vaatii lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Tarjolla on vastuullinen ja mielenkiintoinen pelipaikka kehittyvässä organisaatiossa. Tässä tehtävässä pääset osaksi Kojan timanttista tiimiä ja saat osallistua laadukkaiden, turvallisten ja kilpailukykyisten tuotteiden kehitykseen. Vaikka tehtävä on itsenäinen, saat työssäsi organisaation täyden tuen sekä tietysti huiput työkaverit. Testausvastaavana olet osa tuotekehitystiimiämme, mutta teet myös läheistä yhteistyötä prosessipuhallintuotannon kanssa. Meillä saat hyvän mahdollisuuden ottaa seuraavan ura-askeleesi arvostetun perheyrityksen palveluksessa. Testausvastaavan rooli on uusi.

Toivottavasti innostuit! Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 9.6.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi. Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja PERSONNEL GROUP, Kaisa-Maria Kokkonen p. 044 588 6109.