OTA YHTEYTTÄ

MILJARDIEN MAHDOLLISUUKSIEN ECOFAN®.

YKSILÖITY PUHALLIN SARJATUOTTEEN HINNALLA

Ecofan®-tuoteperhe koostuu sekä pienistä että suurista aksiaali- ja radiaalipuhaltimista. Puhaltimiemme perusvirtausalue (Q = ~0,1…800 m3/s) kattaa hyvin merkittävän osan kaikista maailman puhallintarpeista.

Yksilöity Ecofan®-puhallin muodostuu miljardeista mahdollisuuksista, joista valitaan ja valmistetaan paras kokonaisuus käyttökohteeseen. Modulaarisen tuoterakenteen ansiosta Koja huomioi Ecofan®-ratkaisussa haastavankin käyttökohteen erityisvaatimukset – yli tuhannen asteen lämpötilaan saakka, ja vakiotuotteen kilpailukyvyllä.

RÄJÄHDYSVAARALLISET YMPÄRISTÖT

Vakiotuotevalikoimamme käsittää keskipakoispuhaltimet räjähdysvaarallisiin ympäristöihin: maanpäälisiin käyttökohteisiin tilaluokissa ATEX Ex II Zone 1, 2, 21 ja 22 sekä maanalaisiin käyttökohteisiin tilaluokassa ATEX Ex I M2.
 

Säätyvälapaiset aksiaalipuhaltimet

Kaikkein suurimmat puhallintarpeet täytämme säätyvälapaisilla aksiaalipuhaltimilla yhteistyössä CFE Technologies GmbH:n kanssa.

YLIVERTAISTA INSINÖÖRIOSAAMISTA

Kojan teknisiä ratkaisuja on koeteltu käyttökohteissa jo vuodesta 1945. Koja tekee parhaita mahdollisia kokonaisuuksia pohjautuen prosessiosaamiseen, suunnitteluosaamiseen ja laajaan vaihtoehtoistenratkaisujen joukkoon. Osaaminen kattaa myös virtaus- ja lujuuslaskennan sekä mittaukset kaikkiin puhallin ja prosessitarpeisiin.

KOJAN TURVALLISTA LAATUA

Räjähdysvaarallisiksi ympäristöiksi katsotaan ATEX Ex II 1, 2, 21 ja 22 sekä Ex I M2 tilaluokat. EU-direktiivi 2014/34/EU asettaa yleiset vaatimukset laitteiden turvallisuudesta räjähdysvaarallisissa tiloissa. Puhallinkäyttöjen yksityiskohtaisemmat vaatimukset on esitetty standardissa EN 14986:2017 ja EU:n ulkopuolelle AMCA 99-0401 "Spark A".

APS-aksiaalipuhaltimet

Aseteltavalapainen aksiaalipuhallinperhe erityisesti raskaisiin prosessipoistosovelluksiin. Potkuri vakiona painevalettua alumiinia ja haponkestävää valua erikoistapauksissa.
- Virtausmäärä: 0,2…60 m3/s
- Paineenkorotus: < 2 kPa
- Lämpötila-alue: < 90°C

E-sarjan keskipakoispuhaltimet

Suora-, hihna- ja kytkinkäyttöiset puhaltimet kaikissa kokoluokissa, yksi- ja kaksi-
imuaukkoisina.
- Virtausmäärä: 0,1…800 m 3 /s
- Paineenkorotus: aina 65 kPa:n saakka
- Lämpötila-alue: >1000°C

 

KOJAN OSAAJAT PALVELUKSESSASI

Käyttökohteen prosessiin sopiva, yksilöllisesti optimoitu ratkaisu on kestävä ja energiatehokas. Koja on toimittanut yli 20 000 puhallinta ympäri maailmaa. Kokeneet asiantuntijat auttavat kaikissa puhallintarpeissa.

 

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää prosessipuhaltimien asiantuntijoilta:
03 2825 111
processfans(at)koja.fi

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE