OTA YHTEYTTÄ

KOKENEEN OSAAJAN VARMUUTTA

Koja on toteuttanut luotettavia ja tehokkaita puhallinratkaisuja jo vuodesta 1935. Luotettavat prosessipuhaltimemme ovat myös energiatehokkaita – vaativissakin prosesseissa. Kojan puhaltimia on toimitettu ympäri maailman, yli 20 000 kohteeseen.

KATSO VIDEO »

VAHVAA OSAAMISTA HAASTAVISTA TUOTANTOPROSESSEISTA.

OPTIMOIDUT PUHALLINRATKAISUT VAATIVIIN KÄYTTÖKOHTEISIIN

Kojan älykkäät, yksilölliset ratkaisut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, täysin prosessiin istuviksi. Asiantuntijat huomioivat paikalliset olosuhteet ja erityispiirteet optimoidakseen laitteiden luotettavuuden sekä prosessien tehokkuuden. Kojan vuosikymmenien kokemus ja asiakasarvoa lisäävä osaaminen näkyy energiatuotannon ja teollisuusprosessien vaativissa puhallinratkaisuissa. 

Laitetarjonta kattaa Ecofan®-tuoteperheen lisäksi myös räätälöidyt OEM-tuotteet. Koja hallitsee vaativatkin käytönaikaiset tilanteet, ja ammattitaito kattaa kaikki puhaltimeen ja sen rajapintoihin liittyvät haasteet. Palvelemme nopeasti ja joustavasti myös Ruotsissa. Maailmanlaajuinen asiantuntemus energiatehokkaista huippuluokan puhaltimista on asiakkaan käytössä toimituksen jälkeenkin – koko elinkaaren ajan, ympäristöä unohtamatta.

Energiantuotanto

Energiantuotanto

Palamis-, savukaasu- ja kiertokaasupuhaltimet kiinteää polttoainetta käyttäviin energialaitoksiin. Joustavasti, kokeneen osaajan varmuudella.

LUE LISÄÄ »
Metsäteollisuus

Metsäteollisuus

Puhallinratkaisut kaikkiin sellu- ja paperituotannon sovelluksiin. Johtavan toimittajan valmistamana, kaikkialle maailmaan.

LUE LISÄÄ »
Metalli- ja kaivosteollisuus

Metalli- ja kaivosteollisuus

Optimoidut puhallinratkaisut prosessien tarpeisiin. Kehittyneillä valintamenetelmillä yksilöllisesti valittuna, erilaisia materiaaliteknisiä ratkaisuja hyödyntäen.

LUE LISÄÄ »
Lasinjalostus / OEM

Lasinjalostus / OEM

Puhaltimet eri vahvuisten lasien karkaisuun. Myös uunien konvektiopuhaltimet ja OEM-tuotteet. Tarvittaessa integroituna, tarpeiden mukaan suunniteltuna.

LUE LISÄÄ »
Ympäristöratkaisut

YMPÄRISTÖRATKAISUT

Puhaltimet ympäristöteknologisiin sovelluksiin, kuten puhdistuslaitoksiin ja laivojen rikkipesureihin. Kulutuskestävät ratkaisut, pienemmillä päästöillä.

LUE LISÄÄ »

JOHTAVAN OSAAJAN TOIMINTAMALLI

Kojan puhallinratkaisut optimoidaan tapauskohtaisesti, asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Osaava ja joustava henkilöstö palvelee koko projektin ajan, tuotekehityksestä ja testauksista aina tehtaalle ja työmaalle, sekä kunnossapidon ja elinkaaren hallinnan eri vaiheissa.

Moderni puhallintehdas on maailman kärkeä

Puhallinvalmistuksessa keskitytään Kojan ydinosaamiseen: strategisten osien ja kokonaisuuksien hallintaan. Tampereella käsitellään vahvaa terästä ja valmistetaan hitsattuja rakenteita. Tuotannon nopea läpimenoaika ja huipputeknologia yhdistyvät osaavaan palveluun.

LUE LISÄÄ »

Vastuullista toimintaa
standardien mukaisesti

Kojan puhallinosaaminen tukee teollisuuden ympäristöystävällistä toimintaa sekä hiilineutraalin ja vähäpäästöisen tulevaisuuden kehittämistä. Työturvallisuus huomioidaan kaikessa tekemisessä. Toimittaja-auditoinneissa arvostamme vastaavaa toimintaa, mihin itse olemme sitoutuneet.

LUE LISÄÄ »

TOIMINTAVARMUUTTA KOJAN KONSEPTEILLA

Kojan asiantuntijat palvelevat aina esiselvityksestä, mitoituksesta ja tuotesuunnittelusta alkaen, laitteiden toimitukseen ja käyttöönottoon asti. Vahva IoT-osaaminen sekä huollot ja modernisoinnit takaavat puhaltimille pitkän ja toimivan elinkaaren – kaikkialla maailmassa.

 

Esiselvitykset ja kartoitukset

Kojan asiantuntijoiden tekemän työmaakartoituksen avulla saadaan oleellinen tieto fyysisistä olosuhteista ja puhaltimen todellisesta käyttötilanteesta.

Lopputuloksena syntyy lasketusti toimivin ja järkevin, nykytilannetta selkeästi parempi ratkaisu.

LUE LISÄÄ »

Älykkäät puhallinratkaisut (IoT)

Kun prosessi toimii keskeytyksettä, voi keskittyä omaan ydintoimintaan. Koja tarjoaa älykkäitä puhaltimiin kytkettävissä olevia valvontalaitteita ja palveluita.

Laajuudeltaan oikein valittujen, yhteensopivien IoT-ratkaisujen avulla asiakkaan omasta prosessista saadaan mahdollisimman sujuva ja keskeytymätön.

LUE LISÄÄ »

Elinkaaripalvelut

Kojalla on puhaltimista ja niiden elinkaaren eri vaiheissa tehtävistä kunnossapito- ja muutostöistä vahva osaaminen.

Pitämällä huolta puhaltimesta säästyy aikaa ja rahaa – investointi on paljon pienempi kuin purkaminen tai uuden hankkiminen.

LUE LISÄÄ »

Gasip teollisuuden puhaltimille

Kojan toteuttamana GASIP-ratkaisut kasvattavat käyttökohteen kokonaishyötysuhdetta.

Avaimet käteen -ratkaisu tuottaa prosessien hukkaenergiaa hyödyntämällä laajamittaista lisäarvoa teollisuuskohteille.

LUE LISÄÄ »

KOJAN SAVUKAASUPUHALTIMET MAAILMAN SUURIMPAAN BIOKATTILAAN

Kööpenhaminan tavoitteena on olla maailman ensimmäinen hiilineutraali pääkaupunki vuoteen 2025 mennessä. HOFOR on Tanskan suurin kunnallinen vesi- ja energiayhtiö, jonka uusi biovoimalaitos hyödyntää myös Kojan osaamista. 

VARAOSALOMAKE

Lähetä varaosiin liittyvät kyselyt alla olevan linkin kautta.

Kysy lisää prosessipuhaltimien asiantuntijoilta:
03 2825 111
kis_service(at)koja.fi

VARAOSALOMAKE »

OTA YHTEYTTÄ

Kojan asiantuntijat ovat valmiina auttamaan.

processfans(at)koja.fi

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE