Koja Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka toteuttaa globaalisti kustannus- ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden prosessipuhaltimia. Toteutamme ilmastoinnin alusta loppuun, tuotekehityksestä aina tarvittaviin asennuksiin ja koulutuksiin – ympäri maailman. Haastamme itsemme asiakkaan lähtökohdista. Luomme parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, järjestelmien koko elinkaaren ajan, maalla ja merellä.

Haemme Jalasjärvelle

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ MODUULITUOTANTOON

Työskentelet osana Jalasjärven tehtaan tiimiä tuotannon kokoonpanotehtävissä. Tuot oman panoksesi työyhteisöömme hyvällä motivaatiollasi ja reippaalla työotteellasi. Odotamme, että haluat tehdä laadukasta jälkeä fyysisten töiden parissa.

Osallistut nostopöydällä kasattavien ilmastointikoneiden moduulien valmistukseen. Työ vaatii teknistä näppäryyttä. Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alussa, asenne ja oppimishalu ratkaisevat!

Haemme kahta työntekijää määräaikaisiin työsuhteisiin. Työ on 2-vuorotyötä.

Tarjoamme tehtäviä kehittyvässä ja asiakkaiden arvostamassa yrityksessä. Jalasjärven tehtaalle on keskitetty Kojan ohutlevy- ja patterituotanto, jossa valmistetaan laitteita ja ratkaisuja rakennusten ja laivojen ilmankäsittelyyn.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta! Hae paikkaa täyttämällä sähköinen lomake Kojan www-sivuilla ja liitä mukaan oma hakemuksesi ja ansioluettelo. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 20.10.2019.

Siirry täyttämään sähköinen hakemus »

Lisätietoja: Tehtaanjohtaja Esa Vuorela, p. 040 842 2264, esa.vuorela@koja.fi

Tutustu Kojan tarinaan: