OTA YHTEYTTÄ

VAHVUUS SYNTYY YHTEISTYÖLLÄ.

KIINNOSTAAKO YHTEISTYÖ KOJAN KANSSA?

Hyvät ja luotettavat toimittajat, alihankkijat ja palveluntarjoajat ovat ensiarvoisen tärkeitä Kojan liiketoiminnalle. Kojan tavoite on kehittää työ- ja toimintatapojamme sekä luoda uusia, innovatiivisia konsepteja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Tarkoitus varmistaa hyvä liiketoimintatapa koko toimitusketjussa. 

OLETKO JO KOJAN REKISTERISSÄ?

Teetkö jo yhteistyötä Kojan kanssa? Sujuvan toiminnan varmistamiseksi pyydämme tarkistamaan, että toimittajatiedot ovat oikein Kojan rekisterissä. Voit lähettää toimittajatiedot Kojalle täyttämällä tämän lomakkeen.

TÄYTÄ LOMAKE »

KOJAN LASKUTUSOSOITTEET

Koja vastaanottaa ensisijaisesti verkkolaskuja. Mikäli käytössänne ei ole verkkolaskutusta, pyydämme lähettämään laskunne PDF-muodossa sähköpostitse. Laskulle tulee merkitä Kojan tilausnumero sekä yhteyshenkilö, jotta lasku ohjautuu oikealle henkilölle. 

LASKUTUSTIEDOT »

Toimittajatietolomake

HUOM. Koja Oy on arvonlisäverolain 8 c § mukaisesti rakentamispalveluja harjoittava yritys (1.10.2017 alkaen). Rakentamispalvelua koskevissa laskuissa tulee olla maininta, että ostajalla on käänteinen verovelvollisuus.

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE