OTA YHTEYTTÄ

URA KOJALLA – TULEVAISUUDEN TEKIJÖILLE. 

HARJOITTELE, OPISKELE
JA MENESTY

Koja tarjoaa mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen sekä päättötöiden kautta. Yhteistyö tulevaisuuden osaajien kanssa tuo yhtä lailla arvokasta oppia opiskelijoille kuin uutta näkökulmaa yritykselle.

Viimeisimmät lopputyöt valmistuivat loppuvuodesta 2018. Tutustu tarkemmin Annika Kuuselan pro gradu-tutkielmaan ja Antti Raikkosen diplomityöhön:

Asiakkaiden näkemyksiä B2B-yhteistyötä edistävästä viestinnästä »

MES- JA APS-järjestelmä tuotannon suunnitteluun ja ohjaukseen »

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita energisistä ja motivoituneista osaajista. Mikäli Koja kiinnostaa sinua tulevaisuuden työnantajana, lähetä meille avoin hakemus ja kerro osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

TÄYTÄ HAKEMUS »

KOJA TUKEE TIETEELLISTÄ TUTKIMUSTA

Koja toimii tiiviissä yhteistyössä oppilaitosten ja teknisten yliopistojen kanssa.  
Alan korkeinta osaamista ja tutkimuksia hyödynnetään Kojan R&D Center tuotekehitys- ja testauskeskuksessa asiakkaiden eduksi. 

 

Koja mukana luomassa parannusta konepajojen työilmaan uuden puhdistusratkaisun avulla

Tampereen ammattikorkeakoulun koordinoimassa hankkeessa on kehitetty täysin uudenlainen ratkaisu haitallisten aerosolien hallintaan työstökoneympäristössä. AerOff-ratkaisussa on selvästi osoitettavissa oleva vaikutus konepajojen ilman laatuun.

LUE LISÄÄ »

TIETEELLISTÄ OSAAMISTA KOJALLE

Kojan testausinsinööri Petteri Sippola teki tutkimuksen, jonka tuloksia hyödynnetään Kojan tuotekehityksessä. Tutkimus hankaussähkön vaikutuksesta hiukkasvirtaukseen toteutettiin Tampereen teknillisessä yliopistossa ennen kuin Sippola palkattiin Kojan uuteen R&D Centeriin. 

LUE TUTKIMUKSESTA »

HUIPPUTASON TIETEELLINEN JULKAISU

Kojan tuotekehitysinsinööri Turo Välikangas opiskelee Teollisuuden tohtorikoulussa Tampereen Teknillisessä yliopistossa. Välikangas oli tutkijavaihdossa Aalborgin yliopistossa Tanskassa. Yhteistyön tuloksena syntyi artikkeli lämmönsiirtimen lämmönsiirtoteknisistä ominaisuuksista. 

LUE LISÄÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE