OTA YHTEYTTÄ

URA KOJALLA – TULEVAISUUDEN TEKIJÖILLE. 

YHTEISTYÖLLÄ JA ASENTEELLA

Koja tarjoaa mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin tulevaisuuden osaajille. Kokemuksen yhdistyessä innovatiiviseen ajatteluun saamme aikaan parhaat ratkaisut. Meitä yhdistää halu tehdä työmme laadukkaasti, vastuullisen perheyrityksen arvoja kunnioittaen.

Uskomme, että osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

Avoimet työpaikat

Klikkaa lisätietoja alla olevista avoimista työpaikoista.

Kesäduunissa R&D Centerissä

Tampereen yliopistossa opiskeleva Samuli Passila toimi kesätyöntekijänä Kojan R&D Centerissä kesän 2021. Millaista työskentely Kojalla oli kesätyöntekijän silmin?

HARJOITTELE, OPISKELE JA MENESTY

Koja tarjoaa mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen sekä päättötöiden kautta. Yhteistyö tulevaisuuden osaajien kanssa tuo yhtä lailla arvokasta oppia opiskelijoille kuin uutta näkökulmaa yritykselle.

 

KESÄDUUNISSA R&D CENTERISSÄ

Tampereen yliopistossa opiskeleva Samuli Passila vietti kesän Kojan R&D Centerissä. Millaista työskentely Kojalla oli kesätyöntekijän silmin?

LUE LISÄÄ »

Opiskelijasta Kojalaiseksi

Tampereen ammattikorkeakoulussa talotekniikan alaa opiskelleet Joonas Kallinki ja Jan-Sebastian Brandt ovat siirtyneet sujuvasti opinnoista työelämään Kojalle.

LUE LISÄÄ »

MES- JA APS-JÄRJESTELMÄ TUOTANNON SUUNNITTELUUN JA OHJAUKSEEN

Kojan kehitysinsinöörinä työskentelevä Antti Raikkonen toteutti diplomityönsä MES- ja APS-järjestelmän kartoituksesta ja esiselvityksestä. 

LUE LISÄÄ »

KOJA TUKEE TIETEELLISTÄ TUTKIMUSTA

Koja toimii tiiviissä yhteistyössä oppilaitosten ja teknisten yliopistojen kanssa.  
Alan korkeinta osaamista ja tutkimuksia hyödynnetään Kojan R&D Center tuotekehitys- ja testauskeskuksessa asiakkaiden eduksi. 

 

KOJALTA UUSI HUIPPUTASON TIETEELLINEN JULKAISU

Kojan tohtorikoulutettava Turo Välikangas on saanut valmiiksi yhteistyössä Aalto-yliopiston, Aalborgin yliopiston sekä Tampereen yliopiston kanssa huipputason artikkelin, joka julkaistiin International Journal of Heat & Mass Transfer -julkaisussa alkuvuodesta 2020.

LUE LISÄÄ »

Koja mukana luomassa parannusta konepajojen työilmaan uuden puhdistusratkaisun avulla

Tampereen ammattikorkeakoulun koordinoimassa hankkeessa on kehitetty täysin uudenlainen ratkaisu haitallisten aerosolien hallintaan työstökoneympäristössä. AerOff-ratkaisussa on selvästi osoitettavissa oleva vaikutus konepajojen ilman laatuun.

LUE LISÄÄ »

TIETEELLISTÄ OSAAMISTA KOJALLE

Kojan testausinsinööri Petteri Sippola teki tutkimuksen, jonka tuloksia hyödynnetään Kojan tuotekehityksessä. Tutkimus hankaussähkön vaikutuksesta hiukkasvirtaukseen toteutettiin Tampereen teknillisessä yliopistossa ennen kuin Sippola palkattiin Kojan uuteen R&D Centeriin. 

LUE TUTKIMUKSESTA »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE