OTA YHTEYTTÄ

URA KOJALLA – TULEVAISUUDEN TEKIJÖILLE. 

YHTEISTYÖLLÄ JA ASENTEELLA

Koja tarjoaa mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin tulevaisuuden osaajille. Kokemuksen yhdistyessä innovatiiviseen ajatteluun saamme aikaan parhaat ratkaisut. Meitä yhdistää halu tehdä työmme laadukkaasti, vastuullisen perheyrityksen arvoja kunnioittaen.

Uskomme, että osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

KOJA GROUPIN AVOIMET TYÖPAIKAT YHDELLÄ SIVUSTOLLA

Olemme ottaneet käyttöön koko Koja Groupin kattavat urasivut. Pääset tutustumaan konsernin avoimiin työpaikkoihin yhdellä sivustolla. Voit myös verkostoitua kanssamme ja kuulet uusista työpaikoista ensimmäisenä!

Käy urasivuillamme »

Avoimet työpaikat

Klikkaa lisätietoja alla olevista avoimista työpaikoista.

HARJOITTELE, OPISKELE JA MENESTY

Koja tarjoaa mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen sekä päättötöiden kautta. Yhteistyö tulevaisuuden osaajien kanssa tuo yhtä lailla arvokasta oppia opiskelijoille kuin uutta näkökulmaa yritykselle.

 

Kesätöissä Jalasjärven tehtaalla

Suurin osa Kojan kesätyöpaikoista sijoittuu Jalasjärven tehtaalle. Tutustu, millaisia töitä kesätyöntekijämme Aki, Iisa, Paavo, Johanna ja Eetu ovat tehneet ja mitä he itse tuumaavat työpaikasta ja duuneistaan.

LUE LISÄÄ »

KONETEKNIIKAN OPISKELIJASTA TUOTANNON KEHITTÄJÄKSI

Opiskelun ja työnteon yhdistäminen voi olla haasteellista, mutta parhaimmillaan nämä osa-alueet tukevat toisiaan. Ville Peltomäki on tehnyt diplomityönsä tuotannon suunnittelun ja -ohjauksen kehittämiseen liittyen Kojalle.

LUE LISÄÄ »

KESÄDUUNISSA R&D CENTERISSÄ

Tampereen yliopistossa opiskeleva Samuli Passila vietti kesän Kojan R&D Centerissä. Millaista työskentely Kojalla oli kesätyöntekijän silmin?

LUE LISÄÄ »

TIETEELLINEN TUTKIMUS LIIKETOMINNAN TUKENA

Koja toimii tiiviissä yhteistyössä yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa.  
Alan korkeinta osaamista ja tutkimuksia hyödynnetään niin tuotannossa kuin Kojan R&D Center tuotekehitys- ja testauskeskuksessa asiakkaiden eduksi. 

 

TIETEELLISILLÄ TUTKIMUSTULOKSILLA KOHTI KETTERÄÄ TUOTEKEHITYSTÄ

Kojan Turo Välikangas on onnistunut paketoimaan tieteelliset opinnot sekä yrityksen tavoitteet huomioivan tutkimuksen menestyksekkäästi väitöskirjaksi, joka käsittelee lämmönsiirtimien kehitystä. Tavoitteena on ollut tehdä tutkimusta, jonka tuloksilla voidaan edistää kehittämistoimia ja määrittää kilpailutekijöitä.

LUE LISÄÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE