OTA YHTEYTTÄ

URA KOJALLA – TULEVAISUUDEN TEKIJÖILLE. 

YHTEISTYÖLLÄ JA ASENTEELLA

Koja tarjoaa mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin tulevaisuuden osaajille. Kokemuksen yhdistyessä innovatiiviseen ajatteluun saamme aikaan parhaat ratkaisut. Meitä yhdistää halu tehdä työmme laadukkaasti, vastuullisen perheyrityksen arvoja kunnioittaen.

Uskomme, että osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

Avoimet työpaikat

Klikkaa lisätietoja alla olevista avoimista työpaikoista.

Lähetä avoin hakemus

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita energisistä ja motivoituneista osaajista. Mikäli Koja kiinnostaa sinua tulevaisuuden työnantajana, lähetä meille avoin hakemus ja kerro osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

TÄYTÄ HAKEMUS »

HARJOITTELE, OPISKELE JA MENESTY

Koja tarjoaa mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen sekä päättötöiden kautta. Yhteistyö tulevaisuuden osaajien kanssa tuo yhtä lailla arvokasta oppia opiskelijoille kuin uutta näkökulmaa yritykselle.

 

KONETEKNIIKAN OPISKELIJASTA TUOTANNON KEHITTÄJÄKSI

Opiskelun ja työnteon yhdistäminen voi olla haasteellista, mutta parhaimmillaan nämä osa-alueet tukevat toisiaan. Ville Peltomäki on tehnyt diplomityönsä tuotannon suunnittelun ja -ohjauksen kehittämiseen liittyen Kojalle.

LUE LISÄÄ »

Opiskelijasta Kojalaiseksi

Tampereen ammattikorkeakoulussa talotekniikan alaa opiskelleet Joonas Kallinki ja Jan-Sebastian Brandt ovat siirtyneet sujuvasti opinnoista työelämään Kojalle.

LUE LISÄÄ »

KESÄDUUNISSA R&D CENTERISSÄ

Tampereen yliopistossa opiskeleva Samuli Passila vietti kesän Kojan R&D Centerissä. Millaista työskentely Kojalla oli kesätyöntekijän silmin?

LUE LISÄÄ »

TIETEELLINEN TUTKIMUS LIIKETOMINNAN TUKENA

Koja toimii tiiviissä yhteistyössä yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa.  
Alan korkeinta osaamista ja tutkimuksia hyödynnetään niin tuotannossa kuin Kojan R&D Center tuotekehitys- ja testauskeskuksessa asiakkaiden eduksi. 

 

TIETEELLISILLÄ TUTKIMUSTULOKSILLA KOHTI KETTERÄÄ TUOTEKEHITYSTÄ

Kojan Turo Välikangas on onnistunut paketoimaan tieteelliset opinnot sekä yrityksen tavoitteet huomioivan tutkimuksen menestyksekkäästi väitöskirjaksi, joka käsittelee lämmönsiirtimien kehitystä. Tavoitteena on ollut tehdä tutkimusta, jonka tuloksilla voidaan edistää kehittämistoimia ja määrittää kilpailutekijöitä.

LUE LISÄÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE