OTA YHTEYTTÄ

URA KOJALLA – TULEVAISUUDEN TEKIJÖILLE. 

HARJOITTELE, OPISKELE
JA MENESTY

Koja tarjoaa mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen sekä päättötöiden kautta. Yhteistyö tulevaisuuden osaajien kanssa tuo yhtä lailla arvokasta oppia opiskelijoille kuin uutta näkökulmaa yritykselle.

Viimeisimmät lopputyöt valmistuivat loppuvuodesta 2018. Tutustu tarkemmin Annika Kuuselan pro gradu-tutkielmaan ja Antti Raikkosen diplomityöhön:

Asiakkaiden näkemyksiä B2B-yhteistyötä edistävästä viestinnästä »

MES- JA APS-järjestelmä tuotannon suunnitteluun ja ohjaukseen »

LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita energisistä ja motivoituneista osaajista. Mikäli Koja kiinnostaa sinua tulevaisuuden työnantajana, lähetä meille avoin hakemus ja kerro osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

TÄYTÄ HAKEMUS »

KOJA TUKEE TIETEELLISTÄ TUTKIMUSTA

Koja toimii tiiviissä yhteistyössä oppilaitosten ja teknisten yliopistojen kanssa.  
Alan korkeinta osaamista ja tutkimuksia hyödynnetään Kojan R&D Center tuotekehitys- ja testauskeskuksessa asiakkaiden eduksi. 

 

Koja mukana luomassa parannusta konepajojen työilmaan uuden puhdistusratkaisun avulla

Tampereen ammattikorkeakoulun koordinoimassa hankkeessa on kehitetty täysin uudenlainen ratkaisu haitallisten aerosolien hallintaan työstökoneympäristössä. AerOff-ratkaisussa on selvästi osoitettavissa oleva vaikutus konepajojen ilman laatuun.

LUE LISÄÄ »

TIETEELLISTÄ OSAAMISTA KOJALLE

Kojan testausinsinööri Petteri Sippola teki tutkimuksen, jonka tuloksia hyödynnetään Kojan tuotekehityksessä. Tutkimus hankaussähkön vaikutuksesta hiukkasvirtaukseen toteutettiin Tampereen teknillisessä yliopistossa ennen kuin Sippola palkattiin Kojan uuteen R&D Centeriin. 

LUE TUTKIMUKSESTA »

HUIPPUTASON TIETEELLINEN JULKAISU

Kojan tuotekehitysinsinööri Turo Välikangas opiskelee Teollisuuden tohtorikoulussa Tampereen Teknillisessä yliopistossa. Välikangas oli tutkijavaihdossa Aalborgin yliopistossa Tanskassa. Yhteistyön tuloksena syntyi artikkeli lämmönsiirtimen lämmönsiirtoteknisistä ominaisuuksista. 

LUE LISÄÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE