OTA YHTEYTTÄ

URA KOJALLA – TULEVAISUUDEN TEKIJÖILLE. 

YHTEISTYÖLLÄ JA ASENTEELLA

Koja tarjoaa mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin tulevaisuuden osaajille. Kokemuksen yhdistyessä innovatiiviseen ajatteluun saamme aikaan parhaat ratkaisut. Meitä yhdistää halu tehdä työmme laadukkaasti, vastuullisen perheyrityksen arvoja kunnioittaen.

Uskomme, että osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

Avoimet työpaikat

Klikkaa lisätietoja alla olevista avoimista työpaikoista.

Lähetä avoin hakemus

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita energisistä ja motivoituneista osaajista. Mikäli Koja kiinnostaa sinua tulevaisuuden työnantajana, lähetä meille avoin hakemus ja kerro osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi.

TÄYTÄ HAKEMUS »

HARJOITTELE, OPISKELE JA MENESTY

Koja tarjoaa mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen sekä päättötöiden kautta. Yhteistyö tulevaisuuden osaajien kanssa tuo yhtä lailla arvokasta oppia opiskelijoille kuin uutta näkökulmaa yritykselle.

 

Opiskelijasta Kojalaiseksi

Tampereen ammattikorkeakoulussa talotekniikan alaa opiskelleet Joonas Kallinki ja Jan-Sebastian Brandt ovat siirtyneet sujuvasti opinnoista työelämään Kojalle.

LUE LISÄÄ »

MES- JA APS-JÄRJESTELMÄ TUOTANNON SUUNNITTELUUN JA OHJAUKSEEN

Kojan kehitysinsinöörinä työskentelevä Antti Raikkonen toteutti diplomityönsä MES- ja APS-järjestelmän kartoituksesta ja esiselvityksestä. 

LUE LISÄÄ »

ASIAKKAIDEN NÄKEMYKSIÄ B2B-YHTEISTYÖTÄ EDISTÄVÄSTÄ VIESTINNÄSTÄ

Annika Kuuselan pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli lisätä ymmärrystä siitä, millainen asiakkaan ja myyjän välinen viestintä edistää uuden yritysyhteistyön aloittamista sekä ylläpitoa. 

LUE LISÄÄ »

KOJA TUKEE TIETEELLISTÄ TUTKIMUSTA

Koja toimii tiiviissä yhteistyössä oppilaitosten ja teknisten yliopistojen kanssa.  
Alan korkeinta osaamista ja tutkimuksia hyödynnetään Kojan R&D Center tuotekehitys- ja testauskeskuksessa asiakkaiden eduksi. 

 

Koja mukana luomassa parannusta konepajojen työilmaan uuden puhdistusratkaisun avulla

Tampereen ammattikorkeakoulun koordinoimassa hankkeessa on kehitetty täysin uudenlainen ratkaisu haitallisten aerosolien hallintaan työstökoneympäristössä. AerOff-ratkaisussa on selvästi osoitettavissa oleva vaikutus konepajojen ilman laatuun.

LUE LISÄÄ »

TIETEELLISTÄ OSAAMISTA KOJALLE

Kojan testausinsinööri Petteri Sippola teki tutkimuksen, jonka tuloksia hyödynnetään Kojan tuotekehityksessä. Tutkimus hankaussähkön vaikutuksesta hiukkasvirtaukseen toteutettiin Tampereen teknillisessä yliopistossa ennen kuin Sippola palkattiin Kojan uuteen R&D Centeriin. 

LUE TUTKIMUKSESTA »

HUIPPUTASON TIETEELLINEN JULKAISU

Kojan tuotekehitysinsinööri Turo Välikangas opiskelee Teollisuuden tohtorikoulussa Tampereen Teknillisessä yliopistossa. Välikangas oli tutkijavaihdossa Aalborgin yliopistossa Tanskassa. Yhteistyön tuloksena syntyi artikkeli lämmönsiirtimen lämmönsiirtoteknisistä ominaisuuksista. 

LUE LISÄÄ »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE