OTA YHTEYTTÄ

PUHTAAMPI HUOMINEN ALKAA JO TÄNÄÄN.

VASTUULLISTA KASVUA ASIAKKAIDEN KANSSA

Missiomme on puhtaampi ja terveellisempi elinympäristö. Tähtäämme menestymiseen asiakkaiden kanssa, yhdessä kehittämällä ja laadukkaasti palvelemalla. Luomme älykkäitä, innovatiivisia konsepteja tehokkaasti, turvallisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti. Oma tuotekehitys, moderni tuotanto ja kattavat palvelut luovat menestystä myös asiakkaillemme laivojen, tuotantolaitosten ja kiinteistöjen koko elinkaaren ajan.

Visiomme on olla alan halutuin yhteistyökumppani ja ympäristöjohtaja, perheyrityksenä säilyen. Olemme tehneet mittavia investointeja tuotantoon ja työpaikkoihin Suomessa. Haluamme muuttaa visiot teoiksi – yhdessä teidän kanssanne, pienellä hiilijalanjäljellä.

ARVOT LUOTSAAVAT ARKEAMME

Laatu, asiakas, yhteistyö ja asenne. Kojan arvot ovat muotoutuneet henkilöstön sanoittamina yhtiöiden strategiasta. Arvot luovat vahvan pohjan yrityskulttuurille, luotsaavat päivittäistä työskentelyä ja näkyvät kaikessa toiminnassa. Täytämme asiakkaidemme tarpeet – ja annamme vielä enemmän.

Laatu

Laatu alkaa meistä. Laatu, joustavuus ja jatkuva parantaminen ovat toimintatapamme.

Asiakas

Asiakkaamme ansaitsee teknisesti parasta. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla luotettavasti ja tehokkaasti ylittäen asiakkaan odotukset.

Yhteistyö

Yhteistyö on vahvuutemme. Yhdessä saamme aikaan innovatiiviset ja kilpailukykyiset ratkaisut.

Asenne

Meillä tehdään eikä meinata. Henkilöstön osaaminen, energisyys ja positiivinen asenne ovat vahvuutemme.

JATKUVASTI PARANTAEN

Kojan tekemät mittavat investoinnit tähtäävät tuottavuuden lisäksi laadun parantamiseen. Ratkaisut testataan jo etukäteen omassa tuotekehitys- ja testauskeskuksessa, ja tuotantolaitosten älykkäät ratkaisut parantavat laitteiden laatua entisestään. Jatkuvalla laadunvarmistuksella takaamme, että voimme myös tulevaisuudessa olla alamme halutuin yhteistyökumppani.

 

TAATTUA KANSAINVÄLISEN TASON LAATUA

Laatu, ympäristö, turvallisuus ja terveellisyys. Kojan toimintajärjestelmä sekä hitsaustoiminta on sertifioitu kansainvälisten standardien mukaisesti.

TOIMINTAPOLITIIKKA

Koja Oy on vastuullinen perheyritys, joka kehittää ja valmistaa korkealaatuisia ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä puhaltimia raskaan teollisuuden tarpeisiin.

LUE LISÄÄ »

CODE OF CONDUCT

Kojan tavoitteena on toimia kestävästi, tuottavasti, eettisesti ja vastuullisesti. Yritys edellyttää vastuullista toimintaa myös yhteistyökumppaneilta ja toimittajilta – Kojan toimintapolitiikan mukaisesti. 

LUE LISÄÄ »

TEHOKKAAMPAA ENERGIAN KÄYTTÖÄ

Haluamme toimia vastuullisemman huomisen puolesta luotettavana kumppanina, joka toteuttaa puhtaampaa teknologiaa. Energian tehokas käyttö on paitsi vastuullista myös yksi tärkeimmistä keinoista torjua ilmastonmuutosta.

Ratkaisumme eri liiketoiminta-alueilla on suunniteltu tukemaan tehokasta ja järkevää energiankäyttöä. Näin asiakkaiden kustannukset säästyvät, ja heidän toimintansa kannattavuus lisääntyy.

AINUTLAATUINEN R&D CENTER TAMPEREELLA

Kojan R&D Center on tuotekehitys- ja testauskeskus, jossa on kattavat testausmenetelmät kaikille Kojan tuoteryhmille, todellisissa käyttöolosuhteissa.

LUE LISÄÄ »

TEHOKKAASTI KAHDELTA TEHTAALTA

Kojan tehtaiden lyhyt läpimenoaika ja toiminnan laatu näkyvät asiakkaille toimitusvarmuutena. Kestävä kehitys toteutuu myös omassa tuotannossa.

LUE LISÄÄ »

Kojasta tulee savuton työpaikka 1.1.2020 alkaen

Koja lähtee tukemaan valtakunnallista visiota ”Savuton Suomi 2030” ja tulee olemaan savuton työpaikka vuoden 2020 alusta alkaen. Jokaisen oman terveyden, jaksamisen ja työhyvinvoinnin vuoksi Koja työnantajana haluaa kannustaa ja myös tukea henkilöstöään savuttomuuteen ja tupakoinnin lopettamiseen.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE