OTA YHTEYTTÄ

KOTIMAINEN KOJA GROUP

Monipuolinen ja kehittyvä Koja Group tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Vastuullinen perheyritys luo parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan.

Konserni palvelee asiakkaitaan lähes 90 vuoden kokemuksella – kokeneen osaajan varmuudella. Emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi konserniin kuuluvat Koja Oy, Chiller Oy, Koja USA Inc. sekä Fennocon Oy.

KONSERNI LUKUINA

Perustettu: 1935
Liikevaihto: 119 M€ (31.12.2022)
Päätoimipaikka: Tampere
Toimipaikat: Suomi, Ruotsi, Yhdysvallat
Henkilöstö yhteensä: 470 henkilöä

Koja Oy toteuttaa laadukkaat, energiatehokkaat ilmankäsittelyratkaisut laivoihin ja kiinteistöihin sekä puhallinratkaisut teollisuuden prosesseihin. 

Chiller Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä ratkaisuja jäähdytys-, lämmitys- ja energiatarpeisiin. Ratkaisuja käytetään sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa kuten hotellit, toimistorakennukset, kauppakeskukset, sairaalat ja teollisuuden prosessit. 

TUTUSTU TARKEMMIN »

Koja USA Inc. keskittyy erityisesti laivojen energiatehokkuuden parantamiseen sekä elinkaaripalveluihin lähellä asiakasta USA:ssa. Palvelut kattavat kartoitukset, modernisaatiot ja elinkaaripalvelut IoT-ratkaisuja myöten. 

TUTUSTU TARKEMMIN »

Fennocon Oy on laivateollisuuden asiantuntijayritys, joka tuottaa korkealaatuisia suunnittelu- ja konsultointipalveluja niin varustelusuunnitteluun, perussuunnitteluun, LVI-suunnitteluun kuin tuotekehitykseen. 

TUTUSTU TARKEMMIN »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE