OTA YHTEYTTÄ

KOTIMAINEN KOJA-YHTIÖT

Monipuolinen ja kehittyvä Koja-Yhtiöt Oy -konserni tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Vastuullinen perheyritys luo parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan.

Konserni palvelee asiakkaitaan lähes 90 vuoden kokemuksella – kokeneen osaajan varmuudella. Emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi konserniin kuuluvat Koja Oy, Chiller Oy, Koja USA Inc. sekä Fennocon Oy.

KONSERNI LUKUINA

Perustettu: 1935
Liikevaihto: 102,4 M€ (31.12.2021)
Päätoimipaikka: Tampere
Toimipaikat: Suomi, Ruotsi, Yhdysvallat
Henkilöstö yhteensä: 450 henkilöä

Koja Oy toteuttaa laadukkaat ilmastointijärjestelmät laivoihin, puhaltimet teollisuuden prosesseihin sekä ilmankäsittely- ja talotekniikkaratkaisut kiinteistöihin. 

Chiller Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä ratkaisuja jäähdytys-, lämmitys- ja energiatarpeisiin. Ratkaisuja käytetään sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa kuten hotellit, toimistorakennukset, kauppakeskukset, sairaalat ja teollisuuden prosessit. 

TUTUSTU TARKEMMIN »

Koja USA Inc. keskittyy erityisesti laivojen energiatehokkuuden parantamiseen sekä elinkaaripalveluihin lähellä asiakasta USA:ssa. Palvelut kattavat kartoitukset, modernisaatiot ja elinkaaripalvelut IoT-ratkaisuja myöten. 

TUTUSTU TARKEMMIN »

Fennocon Oy on laivateollisuuden asiantuntijayritys, joka tuottaa korkealaatuisia suunnittelu- ja konsultointipalveluja niin varustelusuunnitteluun, perussuunnitteluun, LVI-suunnitteluun kuin tuotekehitykseen. 

TUTUSTU TARKEMMIN »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE