OTA YHTEYTTÄ

KOTIMAINEN KOJA-YHTIÖT

Monipuolinen ja kehittyvä Koja-Yhtiöt Oy -konserni tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Vastuullinen perheyritys luo parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan.

Konserni palvelee asiakkaitaan lähes 90 vuoden kokemuksella – kokeneen osaajan varmuudella. Emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi konserniin kuuluvat Koja Oy, Chiller Oy, Koja OOO, Koja USA Inc. sekä Fennocon Oy.

KONSERNI LUKUINA

Perustettu: 1935
Liikevaihto: 102,4 M€ (31.12.2021)
Päätoimipaikka: Tampere
Toimipaikat: Suomi, Ruotsi, Norja, Venäjä, Yhdysvallat
Henkilöstö yhteensä: 450 henkilöä

Koja Oy toteuttaa laadukkaat ilmastointijärjestelmät laivoihin, puhaltimet teollisuuden prosesseihin sekä ilmankäsittely- ja talotekniikkaratkaisut kiinteistöihin. 

Chiller Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä ratkaisuja jäähdytys-, lämmitys- ja energiatarpeisiin. Ratkaisuja käytetään sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa kuten hotellit, toimistorakennukset, kauppakeskukset, sairaalat ja teollisuuden prosessit. 

TUTUSTU TARKEMMIN »

Koja OOO toimii Venäjällä tarjoten prosessipuhaltimien sekä kiinteistöjen ilmankäsittelyratkaisuja.   

Koja USA Inc. keskittyy erityisesti laivojen energiatehokkuuden parantamiseen sekä elinkaaripalveluihin lähellä asiakasta USA:ssa. Palvelut kattavat kartoitukset, modernisaatiot ja elinkaaripalvelut IoT-ratkaisuja myöten. 

TUTUSTU TARKEMMIN »

Fennocon Oy on laivateollisuuden asiantuntijayritys, joka tuottaa korkealaatuisia suunnittelu- ja konsultointipalveluja niin varustelusuunnitteluun, perussuunnitteluun, LVI-suunnitteluun kuin tuotekehitykseen. 

TUTUSTU TARKEMMIN »

KOJAN OSAAMISTA KAIKKIIN KOHTEISIIN

Koja toteuttaa älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia, jotka ylittävät odotukset. Ammattilaiset suunnittelevat parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan – asiakkaan tarpeet huomioiden.

 

MARINE

Olemme erikoistuneet laivojen ilmastointijärjestelmiin. Osaajamme huolehtivat tehokkaan ilmastointiratkaisun kokonaistoimituksesta järjestelmän suunnittelusta ja automaatiosta aina laitetoimituksiin ja käyttöönottoon saakka. Kojan oma tuotekehitys ja tuotanto mahdollistavat energiatehokkaimmat ja nykyaikaisimmat ratkaisut, jotka nostavat niin tilankäytön tehokkuutta kuin matkustus- ja työviihtyisyyttä. 

Teollisuus

Tuotamme kestävärakenteisia ja energiatehokkaita puhaltimia teollisuuden prosesseihin. Jatkuva tuotekehitys ja prosessikohtaiset yksilöllisesti optimoidut ratkaisut takaavat tuotteiden soveltuvuuden myös tulevaisuuden tarpeisiin. Yli 20 000 kojalaista puhallinta on toimitettu ympäri maailmaa mm. sellu-, paperi- ja petrokemianteollisuuteen.

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE