OTA YHTEYTTÄ

Energiaremontti Kojalta

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

Osaamisen lisäksi Kojan tekemä energiaremontti on keskeinen osa rakentamisen prosessia. Ammattitaito ilmanvaihdossa ja jäähdytyksessä kattaa rakennukset liikekeskuksista ja sairaaloista aina hotelleihin ja hoivakoteihin. Kojan laitteet ovat kohteen mukaan optimaalisesti mitoitettuja ja valmiiksi varusteltuja, helpottaen ja nopeuttaen rakennusvaihetta, saneerausta tai modernisointia. Energiaremontti kantaa myös tulevaisuuteen, kun saat myös kaikki elinkaaripalvelut yhdeltä ja samalta toimittajalta.

YRITYSPUISTON OLOSUHTEET JA ENERGIAÄLYKKYYS UUDELLE TASOLLE

Spektri Business Parkin uusi innovatiivinen energiankierrätysjärjestelmä laskee hiilijalanjälkeä 400 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosipäästöjen verran. Koja hoitaa hankkeen toteutussuunnittelun sekä kohteessa tehtävät työt.

PARANNUS TEHDASHALLIN ILMANLAATUUUN

Röchling Rimito Plast Oy tuottaa muovilevyä Ruskossa. Päättymätön kolmivuoro vaatii ammattitaidon lisäksi hyviä työolosuhteita. Kun yritys uusi ilmanvaihtoa, lämmitystä, jäähdytystä ja automaatiota, kumppaniksi valittiin Koja.

MITTAVA ENERGIASANEERAUS

Vantaan Tikkurilassa sijaitsevaan Neilikkatien toimistokiinteistöön tehtiin energiatehokkuuden modernisointi. Koja toimi mittavassa saneerauksessa päätoteuttajana ja vastasi hankkeen läpiviennistä. 

KOJA ON TALOYHTIÖMME HOVIHANKKIJA

As Oy Soukanharju ja kaksi muuta espoolaista taloyhtiötä siirtyivät maalämpöön yhteisvoimin. Tyytyväiset asukkaat säästävät niin sähkönkulutuksessa kuin yhtiövastikkeessa. 

YANDEXIN DATAKESKUS LUOTTAA KOJAAN

Datakeskus tuottaa uskomattomia määriä lämpöä, joten olosuhteiden hallinta on ensiarvoisen tärkeää. Kun hakukoneyhtiö Yandex perusti suuren datakeskuksen Mäntsälään, ilmastointikoneet ja puhaltimet tilattiin Kojalta.

ILMANKÄSITTELY JA JÄÄHDYTYS KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ja jäähdytyksen ratkaisut yli 80 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Kysy kiinteistön tarpeita parhaiten palveleva ratkaisu järjestelmien kotimaiselta asiantuntijalta.

YHTEYSTIEDOT »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE