OTA YHTEYTTÄ

Taysin etupihahanke

Kojalta elinkaarioptimoidut Future ilmanvaihtokoneet ja poistoilmalämpöpumput

  • Kojalta elinkaarioptimoidut Future ilmanvaihtokoneet ja poistoilmalämpöpumput
  • Rakennuttaja: Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
  • Projektinjohto ja pääurakoitsija: SRV Rakennus Oy
  • Toimitusaika: vuoteen 2018 saakka

Koja Taysissa

Taysin toimintoja yhtenäistetään hoitopalvelujen tehostamiseksi. Toiminnan suunnittelussa Tays on korostanut Lean-periaatteita. Ylimääräiset työvaiheet poistetaan, ja hoitoprosesseille olennaiset toiminnot tuodaan mahdollisimman lähelle toisiaan arkkitehtuurisilla ratkaisuilla.

Kolme uutta sairaalarakennusta ja maanalainen pysäköintilaitos rakennetaan. Vanhoja, osin huonokuntoisia tiloja korjataan, ja kaksi vanhaa sairaalarakennusta sekä piha-alueen maanalainen osa puretaan. Kaikki uudet rakennukset liittyvät valmistuttuaan osaksi jo toimivaa sairaalaa.

Projektinjohdosta ja pääurakoinnista vastaava SRV Rakennus Oy on tilannut Kojalta kohteeseen Future-ilmastointikoneet. Toimitukset jatkuvat vuoteen 2018 asti. Future on energiatehokkain ratkaisu puhdasta sisäilmaa tarvitsevalle. Koneen vaipan tiiviys yhdessä suodattimen ja kehyksen kiinnityksen tiiviyden kanssa mahdollistavat korkeatasoisen sisäilman tulevaisuuden hoitovaatimuksiin.

Tays – hoidon sujuvuus luo turvallisuuden

Työntekijöiden vireystila on merkittävä osa hoitoprosessin onnistumista. Väsymys ei ole vaihtoehto. Taysissa sujuva hoito luo potilaan turvallisuuden, ja miellyttävällä Future-ilmalla lisäämme työntekijöiden toimintavalmiutta. Puhdas ilma sopivalla lämpötilalla ja kosteudella edistää yhtälailla työntekoa kuin potilaiden hyvinvointia ja paranemista.    

Taysin etupihahanke on Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suurin rakennusprojekti. Koko hankkeen kustannusarvio on noin 225 000 miljoonaa euroa. Rakennusprojekti työllistää Pirkanmaalla suoraan ja välillisesti yli 3000 henkilötyövuoden verran.  

Lisäksi…

Uuteen D-rakennukseen sijoitetaan Pohjoismaissa uusi toimintamalli, toimenpideradiologian ja verisuonikirurgian yksikkö, jonka huipputeknologia mahdollistaa suonensisäiset toimenpiteet ja raskaiden leikkaustoimenpiteiden vähentämisen. 
Lisätietoja projektista Taysin sivuilta »

Future konesarjamme täyttää vuonna 2016 voimaan astuneet ja vuonna 2018 kiristyvät ekosuunnitteluvaatimukset. 
Lataa tietopakettimme iv-koneiden ekosuunnitteluvaatimuksista »

 

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE