OTA YHTEYTTÄ

ASIAKKAIDEN MENESTYSTARINOITA

Kojan osaaminen on keskeinen osa rakentamisen prosessia. Tavoite on aina olla asiakkaan luottamuksen arvoinen ja tarjota laadukkaita ratkaisuja. Osaaminen kattaa rakennukset liikekeskuksista ja sairaaloista aina hotelleihin ja hoivakoteihin. Kojan laitteet ovat kohteen mukaan optimaalisesti mitoitettuja ja valmiiksi varusteltuja, helpottaen rakennusvaihetta, saneerausta tai modernisointia. Myös kaikki elinkaaripalvelut – yhdeltä ja samalta toimittajalta. Lue lisää referenssikohteista. 

YANDEXIN DATAKESKUS LUOTTAA KOJAAN

Datakeskus tuottaa uskomattomia määriä lämpöä, joten olosuhteiden hallinta on ensiarvoisen tärkeää. Kun hakukoneyhtiö Yandex perusti suuren datakeskuksen Mäntsälään, ilmastointikoneet ja puhaltimet tilattiin Kojalta.

Easton Helsinki

Kesko Oyj on tilasi Kojalta tuotannossa valmiiksi automatisoitavat Future-ilmanvaihtokoneet sekä Rhoss-sarjan vedenjäähdyttimet ja lämpöpumput, sekä haalaukset konehuoneisiin.

Kauppakeskus Ratina

Kauppakeskuksen rakennuttaja Sponda Oyj tilasi Kojalta kohteeseen Future ilmanvaihtokoneet.

Kaupan syntymisen ratkaisi koneiden energiatehokkuus kymmenen vuoden ajalla. Ratinaan on toimitettu yhteensä 70 Kojan koneparia.

TUTUSTU »

TAYS etupihahanke

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tilasi Taysin etupihahankkeeseen Kojalta elinkaarioptimoidut Future ilmanvaihtokoneet ja poistoilmalämpöpumput.

Puhdas ilma sopivalla lämpötilalla ja kosteudella edistää yhtälailla työntekoa kuin potilaiden hyvinvointia ja paranemista.

TUTUSTU »

ILMANKÄSITTELY JA JÄÄHDYTYS KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ja jäähdytyksen ratkaisut yli 80 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Liiketoimintajohtaja Joonas Lius 
050 545 4969

Teknologiapäällikkö Taneli Timlin 
050 379 6422

sähköposti: etunimi.sukunimi(at)koja.fi

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE