OTA YHTEYTTÄ

Tehokkaat ja modernit jäähdytyskoneet Kojalta. 

KOKENEEN OSAAJAN JÄÄHDYTYSRATKAISUT

Kojan valikoima kattaa laadukkaat jäähdytyskoneet erilaisiin tarpeisiin. Modernit ja energiatehokkaat jäähdytyskoneet yhtä lailla ilmastoinnin jäähdytykseen ja kriittisten tilojen, kuten datasalin, laboratorion tai prossessin jäähdytykseen kuin lämpöpumppusovelluksiin. Kojan organisaatio tukee projektin onnistumista alkumetreiltä elinkaaren loppuun saakka. 

ilmalauhdutteiset-ulkoasenteiset-vedenjaeaehdyttimet_f_1_800_0.jpg

Ulkoasenteiset vedenjäähdyttimet ja lämpöpumput

Koja auttaa valitsemaan laitteen joka tarpeeseen. Tarjolla on kattava valikoima taattua laatua Rhossilta ja Schneiderilta.

LADATTAVAT MATERIAALIT »
nestelauhdutteiset-sisae-asenteiset-vedenjaeaehdyttimet_f_1_800_0.jpg

Sisäasenteiset vedenjäähdyttimet ja lämpöpumput

Kokoneiden toimittajien laatutuotteita: Rhossin ja Schneinerin monipuoliset ratkaisut ja Kojan ekologiset Halla-kylmävesiasemat.

LADATTAVAT MATERIAALIT »
exp-hybridilaempoepumput.jpg

EXP hybridilämpöpumput

Yhtäaikaisten lämmitys- ja jäähdytystarpeiden hyödyntäminen nostaa kiinteistöjen energiatehokkuuden korkeammalle kuin koskaan aikaisemmin.

LADATTAVAT MATERIAALIT »
tilakohtainen-jäähdytys.jpg

Tilakohtainen jäähdytys

Luotettavat puhallinkonvektorit ja tehokkaat ratkaisut erilaisten tilojen jäähdytykseen, tehontarve ja äänitaso huomioiden.

LADATTAVAT MATERIAALIT »
vakio-ilmastointikoneet.jpg

Vakioilmastointikoneet

Kojan ilmastointilaitteet on suunniteltu pitämään tilan lämpötila ja kosteus asetelluissa arvoissa sekä suodattamaan kiertoilmaa.

LADATTAVAT MATERIAALIT »
vedenjäähdytin_900x700.jpg

Luonnollisen kylmäaineen vedenjäähdyttimet

Propaani on luonnollinen vaihtoehto, jota käyttämällä on mahdollista irtautua jatkuvasti muuttuvista kylmäainesäädöksistä lopullisesti.

LADATTAVAT MATERIAALIT »

 

Ympäristöystävälliset kylmäaineet

Kylmäainesäädösten muuttuessa Suomessa siirrytään käyttämään matalan GWP-arvon jäähdytyslaitteita. Laajasta valikoimastamme löydät kattavasti niin luonnollisella kylmäaineella varustetut jäähdytyslaitteet kuin uudella kylmäaineella R1234ze varustetut laitteet. Uusien kylmäaineiden käyttäminen asettaa myös uudenlaisia suunnitteluvaatimuksia, joiden huomioiminen on ensiarvoisen tärkeää. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme.

OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJOIHIMME »

LAAJA VALIKOIMA VARASTOSSA

Koja CoolCenteristä löydät laajan valikoiman jäähdytyslaitteita ja varaosia, joita tarjoamme erittäin nopealla toimitusajalla. Liittymällä huolto-ohjelmaan varmistat, että järjestelmäsi on jatkuvasti huippukunnossa ja viimeisimpien kylmäainesäädösten mukainen.

KATSO VARASTOTUOTTEET »


Chiller Oy suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä ratkaisuja jäähdytys-, lämmitys- ja energiatarpeisiin. Ratkaisuja käytetään sekä uudis- että korjausrakennuskohteissa kuten hotellit, toimistorakennukset, kauppakeskukset, sairaalat ja teollisuuden prosessit. Chiller Oy on osa Koja-Yhtiöt Oy -konsernia 31.5.2019 lähtien.
Chiller Oy »

ILMANKÄSITTELY JA JÄÄHDYTYS KUNTOON KOJAN AVULLA

Kiinteistö kuin kiinteistö, tila kuin tila – Koja hoitaa ilmanvaihdon ja jäähdytyksen ratkaisut yli 80 vuoden kokemuksella. Toimintatapamme nopeuttaa rakentamista, oli kyseessä sitten uudisrakennus tai saneeraus. Tilaus-toimitusprosessimme on joustava ja ammattilaiset tukevat kaikissa vaiheissa. Kohteen mukaan oikein optimoidut ja mitoitetut laitteet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Avainasiakaspäällikkö Maria Taiminen
040 524 2688

Aluemyyntipäällikkö Joseph Hollingworth
050 529 6511

Myynti-insinööri Manu Hauta-aho
050 573 3710

sähköposti: etunimi.sukunimi(at)koja.fi

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE