OTA YHTEYTTÄ

Future® ilmanvaihtokoneet täyttävät vaatimukset. 

MONIPUOLISET FUTURE® ILMANVAIHTOKONEET

Kojan Future® ilmanvaihtokone on mekaanisilta sekä lämpö- ja virtausteknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa. Loppuun saakka mietityt komponenttivalinnat vastaavat asiakkaan vaativimpiinkin odotuksiin. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti sisäilman laatuun vaikuttavia rakenteellisia tekijöitä, kuten koneen vaipan tiiviys sekä suodattimen ja kehyksen kiinnityksen tiiviys.

Future® ilmanvaihtokone on erittäin tukeva teräsprofiilista tehdyn runkorakenteensa ansiosta. Asennus on helpoin tehdä toimitettaessa kone kokoonpantuna omalle alustalleen. Kone voidaan toimittaa tarvittaessa myös lohkoina tai toimintokohtaisina moduuleina.

Tuotetiedot materiaalipankista »

Kysy lisätietoja myynnin asiantuntijoiltamme »

FUTURE® CLEAN HYGIENIAMALLI

Future® Clean hygieniamalli täyttää tiukat puhtausvaatimukset toimien ratkaisuna tiloihin, joissa tarvitaan normaalia puhtaampaa ilmaa. Se soveltuu erinomaisesti sairaaloiden, terveyskeskusten ja muiden terveydenhoitolaitosten ilmastointitarpeisiin. Hygieniamallin käyttökohteita ovat myös elintarvikkeiden valmistus- ja käsittelyteollisuus sekä elektroniikkateollisuus. Koneen toimintojen puhdistusta nopeuttavat suuret, tarvittaessa saranoidut huoltoluukut ja ulosvedettävät komponentit.

FUTURE® ++ MITOITUSOHJELMA

Kojan ilmankäsittelyratkaisujen mitoitusohjelma – optimaaliset ratkaisut ilmastointitarpeisiin.

Kojan Future®++ Mitoitusohjelma tuottaa helposti ja nopeasti tuhansista vaihtoehdoista energiatehokkaan kokonaisuuden, jossa jokainen komponentti on optimoitu. Ohjelman saat käyttöösi veloituksetta, ja tukea saat Kojalta aina yhden oven takaa.

Lataa Future®++ mitoitusohjelma »

KUN TARVITSET ILMANVAIHTOA – KYSY KOJALTA

Future® -konesarjan ehdoton etu on sen monipuolisuus. Konesarja tarjoaa sopivan konekoon, ilmavirta-alueen ja komponenttiyhdistelmän tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kojan konesarja täyttää CEN-standardien rakenne- ja tiiviysvaatimukset sekä vuonna 2016 ja 2018 voimaan tulevat ekosuunnitteluvaatimukset.

Kysy lisätietoja myynnin asiantuntijoiltamme »

OTA YHTEYTTÄ

Uutiskirje tilattu!

TILAA UUTISKIRJE